Sex w wielkim mieście (Sex and the City/And Just Like That)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

Ja też oglądam w każdą niedzielę "Seks w wielkim mieście". Jest to dla mnie duże poświęcenie bo w każdy poniedziałek trafiam niewyspany do szkoły. Ten serial jest mega śmieszny. W ostatnim odcinku najbardziej rozbawił mnie tekst Samanthy: "Całe popołudnie masturbowałam się myśląc o mnichu" ::loll:: ::loll:: ::loll::
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Ojj tak! Zwariowany Świat Malcolma wymiata! :) Który sezon obecnie leci na Polsacie? To wciąż powtórki czy już nowe odcinki?

[ Dodano: 2009-03-10, 23:49 ]
btw. Oglądał ktoś ostatnio "Sex w Wielkim Mieście"? :) Jak dla mnie świetny odcinek! Carrie znowu jest z Aiden'em i nie ma Big'a, więc wszystko układa się po mojej myśli :D. No i news:

Na lato stacja TVN 7 przygotowała wyjątkową kolekcję. Od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 emitowany będzie „Seks w wielkim mieście” (Sex and the City). Dwa odcinki na raz. Przez dwa miesiące.

źródło: media2.pl

Jak dla mnie to świetna wiadomość :).
Tomala

Ja oglądam "Seks..." co tydzień, tyle że w poniedziałek jestem bardzo niewyspany. Rzeczywiście fajny był ostatni odcinek.
Cieszę się że Samantha nie jest już lesbijką bo to było nudne.
Charlotte ostatnio zrobiła się fajna. Nie jest już taką "cnotką-niewydymką".
Nie podoba mi się ze Carrie jest z Aidanem. Nie lubię go. Big'a też nie lubię.
A z Mirandą ostatnio nic konkretnego się nie dzieje.
Goku pisze:Na lato stacja TVN 7 przygotowała wyjątkową kolekcję. Od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 emitowany będzie „Seks w wielkim mieście” (Sex and the City). Dwa odcinki na raz. Przez dwa miesiące.
To wspaniała wiadomość! Ja ten serial zacząłem oglądać jakoś dopiero w połowie 3. sezonu więc obejrzę sobie poprzednie odcinki. A czy wyemitują wszystkie?
Tomala

DeaconFan pisze:Mnie w ogóle mało śmieszą amerykańskie seriale komediowe... :roll:
"Seks w wielkim mieście" wymiata. Chociaż to nie jest taki w 100% serial komediowy, ale w dużej mierze jest. Ostatnio na TVN7 była przezabawna scena jak Samantha uprawiała seks na takiej jakby huśtawce ::loll:: W poniedziałek w nocy jest powtórka, będzie to 1. z 5 odcinków, które lecą pod rząd. Polecam obejrzeć. Świetna też była scena jak Samantha wzięła wiagrę i krzyczała jak śpiewaczka operowa ::loll:: Ale ten odcinek już był i powtórka też.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:"Seks w wielkim mieście" wymiata. Chociaż to nie jest taki w 100% serial komediowy, ale w dużej mierze jest. Ostatnio na TVN7 była przezabawna scena jak Samantha uprawiała seks na takiej jakby huśtawce W poniedziałek w nocy jest powtórka, będzie to 1. z 5 odcinków, które lecą pod rząd. Polecam obejrzeć. Świetna też była scena jak Samantha wzięła wiagrę i krzyczała jak śpiewaczka operowa Ale ten odcinek już był i powtórka też.
Znam ten serial ze słyszenia. Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

DeaconFan pisze:Znam ten serial ze słyszenia. Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min...
No fakt, to jest bardzo irytujące oglądać to przy rodzicach. Ale w poniedziałek leci późno, więc może rodzice będą już spali? Ja zazwyczaj (ale nie zawsze) wtedy oglądam, aby uniknąć tej głupiej sytuacji.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja uwielbiam amerykańskie seriale ale jeszcze bardziej angielskie. Z USA najbardziej oczywiście "Przyjaciół", "Seks w wielkim mieście" i "Jak poznałem waszą matkę".
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

DeaconFan pisze:Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min...
Ja oglądam "Seks w wielkim mieście" razem z mamą :mrgreen: Zawsze w niedzielę w nocy na tvn. Ja oglądam od drugiego sezonu, a mama od 3 i postanowiłyśmy nawet, że jak się skończy ostatnia seria na tvn, to sobie obejrzymy jeszcze te pierwsze serie. No i film kinowy :)

A co do "Przyjaciół" to mnie też on nie wciąga. Oglądałam może trzy razy i zawsze w połowie odcinka przełączałam...
Goku
x 2

Moi rodzice "Seksu w Wielkim Mieście" raczej nie lubią, choć tata czasem ogląda jak nic ciekawego nie leci i jakoś nie mam żadnych oporów przed oglądaniem tego serialu z nim xP. Za to mój tata lubi "Californication" i większość komedii typu "American Pie", o których by w ogóle nie wiedział gdyby nie to, że ja mu je włączyłem i ze mną oglądał xDD. Moja matka za to bardzo lubi "Włatców Móch" ::loll::.
Goku
x 2

Już za tydzień, w niedzielę, 6 września o godzinie 23:55 na TVNie OSTATNI ODCINEK "Seksu w Wielkim Mieście" :)
Awatar użytkownika
Agatka

Dziś mógł być jeden odcinek, a za tydzień dwa, a tak to rozdzielili dwugodzinny finał ::plask wczolo: Szkoda że to już koniec, bo podobno film nie jest taki dobry...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Agatka pisze:Dziś mógł być jeden odcinek, a za tydzień dwa, a tak to rozdzielili dwugodzinny finał ::plask wczolo: Szkoda że to już koniec, bo podobno film nie jest taki dobry...
Film jest bardzo fajny! Polecam po zobaczeniu ostatniego odcinka.
A ja się zdziwiłem czytając program tv bo na Tvn7 rano w niedzielę dwa odcinki "Alfa" :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Agatka

Film jest bardzo fajny! Polecam po zobaczeniu ostatniego odcinka.
Obejrzę, obejrzę :) I jeszcze muszę dwa pierwsze sezony obejrzeć :mrgreen:
Tomala

Będzie mi brakowało niedzielnych wieczorów w "Seksem w wielkim mieście". Ale film mam już na kompie i obejrzę, po tym ostatnim odcinku, ale nie od razu, bo to będzie noc. Muszę sobie wypisać odcinki, których nie widziałem (póki pamiętam, które to są), ściągnąć je i obejrzeć. W sumie nie widziałem chyba około 15-20 odcinków.
Goku
x 2

Ja nie widziałem dużej części 2 sezonu, potem też z bodajże 5 sezonu mało widziałem, a z 6 przegapiłem ponad połowę ::plask wczolo:. 2 sobie daruję, a 5 i 6 zobaczę na TVN 7 :).
ODPOWIEDZ