To wspaniała wiadomość! Ja ten serial zacząłem oglądać jakoś dopiero w połowie 3. sezonu więc obejrzę sobie poprzednie odcinki. A czy wyemitują wszystkie?Goku pisze:Na lato stacja TVN 7 przygotowała wyjątkową kolekcję. Od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 emitowany będzie „Seks w wielkim mieście” (Sex and the City). Dwa odcinki na raz. Przez dwa miesiące.
"Seks w wielkim mieście" wymiata. Chociaż to nie jest taki w 100% serial komediowy, ale w dużej mierze jest. Ostatnio na TVN7 była przezabawna scena jak Samantha uprawiała seks na takiej jakby huśtawceDeaconFan pisze:Mnie w ogóle mało śmieszą amerykańskie seriale komediowe...
Znam ten serial ze słyszenia. Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min...Tomala pisze:"Seks w wielkim mieście" wymiata. Chociaż to nie jest taki w 100% serial komediowy, ale w dużej mierze jest. Ostatnio na TVN7 była przezabawna scena jak Samantha uprawiała seks na takiej jakby huśtawce W poniedziałek w nocy jest powtórka, będzie to 1. z 5 odcinków, które lecą pod rząd. Polecam obejrzeć. Świetna też była scena jak Samantha wzięła wiagrę i krzyczała jak śpiewaczka operowa Ale ten odcinek już był i powtórka też.
No fakt, to jest bardzo irytujące oglądać to przy rodzicach. Ale w poniedziałek leci późno, więc może rodzice będą już spali? Ja zazwyczaj (ale nie zawsze) wtedy oglądam, aby uniknąć tej głupiej sytuacji.DeaconFan pisze:Znam ten serial ze słyszenia. Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min...
Ja oglądam "Seks w wielkim mieście" razem z mamąDeaconFan pisze:Ale w obecności rodziców raczej się nie odważę obejrzeć, nie chce oglądać ich głupich min...
Film jest bardzo fajny! Polecam po zobaczeniu ostatniego odcinka.Agatka pisze:Dziś mógł być jeden odcinek, a za tydzień dwa, a tak to rozdzielili dwugodzinny finałSzkoda że to już koniec, bo podobno film nie jest taki dobry...