Shane McGrath
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Mi też się zdaje że mogłaby być ciekawa, ładna para.DeaconFan pisze:Fajnie mi się oglądało sceny Bridget z Shane'm. Wg mnie pasowaliby nawet do siebie jako para.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiaj znowu zobaczyliśmy Shane'a po chwili nieobecności, podczas gdy Harry i Hector chyba zniknęli na dobre. Miałem wrażenie jakbym przegapił początek odcinka, bo jak była scena z Shane'm, Phoebe i Ridge'm to od razu pokazali Ridge'a warczącego na chłopaka bez żadnej wcześniejszej, wprowadzającej sceny (np. wejście Shane'a i Phoebe do domu). No, ale mniejsza o to. Szkoda, że ostatnio scenarzyści nieco zaniedbali tak ciekawą postać jak Shane, ale dobrze, że nie wyparował i dalej się pojawia. Liczę na więcej jego scen z Phoebe. 
Jeszcze zauważyłem, że ma nieco dłuższe włosy teraz.
Jeszcze zauważyłem, że ma nieco dłuższe włosy teraz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wydawało się, że Shane już zniknął na dobre, ale fajnie, że jednak jeszcze się pojawia.
Dzisiaj poznał swojego nowego rywala w walce o Phoebe, czy też jej "kuzyna", czyli Ricka. Ciekawe sceny.
Czyli Shane został zastępcą kierownika od czegoś tam (nie wiem jak to można dokładnie określić). Widać, że wszystko to zrobił dla Phoebe, która niestety jest bardziej zainteresowana swoim bratem/kuzynem/wujkiem.
No i ta jak się chciała wykręcić od tej kolacji w Cafe Russe. Mogła być bardziej miła. A Shane mógłby się zakręcić może tym razem koło Bridget, z którą przecież miał dobry kontakt. 
Dzisiaj poznał swojego nowego rywala w walce o Phoebe, czy też jej "kuzyna", czyli Ricka. Ciekawe sceny.
Czyli Shane został zastępcą kierownika od czegoś tam (nie wiem jak to można dokładnie określić). Widać, że wszystko to zrobił dla Phoebe, która niestety jest bardziej zainteresowana swoim bratem/kuzynem/wujkiem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
No właśnie byłaby z nich ładna para, szkoda.DeaconFan pisze:A Shane mógłby się zakręcić może tym razem koło Bridget, z którą przecież miał dobry kontakt.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pasowaliby do siebie, oboje sobie ciągle o czyms marzą i mają wielkie nadzieje. Siedzieliby sobie razem na werandzie całymi dniami i fantazjowali w najlepsze z rozmarzonymi oczami i usmiechami na twarzach.Adex-fan Brooke pisze:No właśnie byłaby z nich ładna para, szkoda.DeaconFan pisze:A Shane mógłby się zakręcić może tym razem koło Bridget, z którą przecież miał dobry kontakt.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Shane dzisiaj w końcu powrócił po długiej nieobecności.
Od razu zrobiło się ciekawiej. Dzisiaj niebezpiecznie się zachowywał, a na koniec powiało grozą kiedy sięgał po pistolet podczas rozmowy z Ridge'm.
Od razu zrobiło się ciekawiej. Dzisiaj niebezpiecznie się zachowywał, a na koniec powiało grozą kiedy sięgał po pistolet podczas rozmowy z Ridge'm.
-
Dawidek
- Administrator
Ostatnio moje postrzeganie Shane'a uległo zmianie. Z początku myślałem, że ten facet jest łasy na pieniądze i chce się wbić do rodziny, ponieważ liczył na dostatnie życie. No i Phoebe, którą pokochał. Z początku to jego uczucie do niej wcale nie było oczywiste. Ona wyglądała na jego ofiarę. Dopiero później mogło coś powstać.
Ostatnie odcinki pokazują nam zupełnie innego Shane'a. Człowieka próbującego na siłę wyrwać się z beznadziejnej sytuacji. Wierzył, że tylko Phoebe jest w stanie odmienić życie. Próbował się zmienić, znalazł pracę, ale mu nie szło. Być może jego pracodawca miał zbyt wygórowane oczekiwania wobec niego. Skutkiem tego był permanentny stres. I ta sytuacja doprowadzała go do ostateczności, awanturował się, gdy nie udało mu się zawrzeć umowy, która była dla niego ratunkiem. Ta scena z wyciągniętą bronią, to był przejaw kresu jego wytrzymałości psychicznej. Ciekawe, jakby się zachował inny człowiek będący w podobnej sytuacji jak on?
Joe, jedynie bardzo chcieli by pomógł Taylor wybronić się. Ale po tym, jak nie zjawił się na drugiej rozprawie, wszyscy o nim zapomnieli, nikt mu nie pomógł, bo mu nie ufali bo sądzili, że zagraża Phoebe. A on się nie zjawił, bo się bał, że zostanie aresztowany, jeszcze był ranny po "masakrze"jaką mu urządzili Hector i Harry.
Joe, jedynie bardzo chcieli by pomógł Taylor wybronić się. Ale po tym, jak nie zjawił się na drugiej rozprawie, wszyscy o nim zapomnieli, nikt mu nie pomógł, bo mu nie ufali bo sądzili, że zagraża Phoebe. A on się nie zjawił, bo się bał, że zostanie aresztowany, jeszcze był ranny po "masakrze"jaką mu urządzili Hector i Harry.
No i Shane skończył w worku i teraz pływa sobie dzięki durnemu Ridge'owi w zatoce.
Żałuję, że tak ciekawa postać, posiadająca duży potencjał została tak szybko uśmiercona. Scena z początku piątkowego odcinka jak Shane nagle wstaje z tym pewnym siebie wzrokiem, a później jednak upada była genialna.
I później ta twarz w worku, który na chwilę otworzył na łodzi Ridge - trochę przeraził mnie ten widok.
Naprawdę mocne sceny, Shane swoim chwilowym powrotem podkręcił akcję i zapoczątkował nowy, ciekawy wątek z Ridge'm w roli głównej.
Żałuję, że tak ciekawa postać, posiadająca duży potencjał została tak szybko uśmiercona. Scena z początku piątkowego odcinka jak Shane nagle wstaje z tym pewnym siebie wzrokiem, a później jednak upada była genialna.
Naprawdę mocne sceny, Shane swoim chwilowym powrotem podkręcił akcję i zapoczątkował nowy, ciekawy wątek z Ridge'm w roli głównej.
- Adex-fan Brooke
No właśnie szkoda mi takiego końca Shane'a i ogólnie takiej ciekawej postaci z potencjałem.
Ogólnie współczuję mu że był tak potraktowany przez ludzi.