Twoja twarz brzmi znajomo

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:O rany. Obyś się mylił. Liszowską jeszcze jakoś zniosę, ale Nataszę już nie. ::kwasny:: Ale to całkiem prawdopodobne, bo Urbańska od zawsze lubiła się wcielać w różne gwiazdy.
Ja zamiast "O rany" to raczej bym to ujął - "Ja pier....." ::plask wczolo:
BeLieF pisze:Kaja? O fajnie, lubię nawet ją. Piosenki ma niezłe.
.
::ysz:: ::ysz:: ::ysz::
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Cóź, ja tam Kaję lubię sto razy bardziej niż Nataszę. :wink:
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Jednak czytałem o tym w Super Exsspressie,że Natasz wystąpi w TTBZ -> http://www.se.pl/rozrywka/gwiazdy/natas ... 04083.html
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:
BeLieF pisze:Kaja? O fajnie, lubię nawet ją. Piosenki ma niezłe.
.
::ysz:: ::ysz:: ::ysz::
Moglbym tak samo skomentować, no ale o gustach sie nie dyskutuje. :P

Co do samej Kai, to nic do niej nie mam i nawet chętnie zobaczę jak sobie poradzi w tym programie.

Naprawdę lepiej, żeby nie było Nataszy. Trzeba dbac o zdrowie i dobre samopoczucie widzów programu. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

A mnie z kolei bardzo cieszy udział Nataszy w 2 edycji TTBZ ponieważ jestem jej fanem.
Awatar użytkownika
BeLieF

Polsat ujawnia kolejne "gwiazdy" 2 edycji TTBZ: Maja Bohosiewicz, dawno zapomniana Magda Steczkowska(siostra Justyny), Barbara Melzner(kto to jest? ::ke:: ) i Kuba Molęda(on chyba kiedyś brał udział w eliminacjach do Eurowizji). Ależ gwiezdne gwiazdy ::loll:: Jeszcze nie znamy dwójki osób, mam nadzieje że będzie to ktoś znany, bo dla samej Liszowskiej(która pewnie wygra) nie mam zamiaru oglądać..
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/st ... -znajomo-2
Awatar użytkownika
DeaconFan

No słabizna straszna. Poza Bohosiewicz nawet nie kojarzę jak ci pozostali wymienieni wyglądają. ::kwasny::

Hehe, widzę, że niektórzy już myślą (w komentarzach pod artykułem), że wystąpi Justyna Steczkowska. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

W tej sytuacji mam nadzieje, że plotki o Nataszy jednak okażą się prawdziwe. Przynajmniej wzbudzałaby jakieś emocje(negatywne w moim odczuciu :twisted: ), bo ta edycja zapowiada się jakaś strasznie nijaka.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kaja Paschalska będzie? Bo na FB jest nawet chyba jakaś petycja aby była :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

BeLieF pisze:W tej sytuacji mam nadzieje, że plotki o Nataszy jednak okażą się prawdziwe. Przynajmniej wzbudzałaby jakieś emocje(negatywne w moim odczuciu :twisted: ), bo ta edycja zapowiada się jakaś strasznie nijaka.
Natasza już potwierdziła, że odrzuciła propozycję.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Przecież to dobrze, że to nieznane osoby, które nikomu się jeszcze nie opatrzyły! A w pierwszej edycji co? Też wszyscy narzekali, że zaangażowali jakieś niewydarzone gwiazdy, a ostatecznie wszystkim się podobało. Moim zdaniem to dobrze - kogo byście tam widzieli? Przecież Ci z pierwszych stron gazet niekoniecznie potrafią śpiewać :wink:
Awatar użytkownika
BeLieF

Mareczek pisze:Przecież to dobrze, że to nieznane osoby, które nikomu się jeszcze nie opatrzyły!
Raczej źle, w pierwszej edycji wszyscy byli znani!(nie kojarzę tylko tego Tucholskiego). A w tej? Liszowska główną gwiazdą, Kawalec, Bohosiewicz i być może Paschalska jako gwiazdeczki, reszta kompletnie nieznane osóbki! Kto teraz kojarzy na przykład Magdę Steczkowską? Prawie nikt. Ja ją akurat znam, bo ma ten swój zespół Indigo. Była popularna nawet(chociaż nigdy tak jak Jusia), ale to było 12 - 13 lat temu! Podobna sprawa z tym Molędą.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Potwierdzona, pełna list uczestników drugiej edycji :wink:
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=6287
W drugiej edycji zobaczymy: Joannę Liszowską, Maję Bohosiewicz, Magdę Steczkowską, Barbarę Melzer, Jacka Kawalca, Marcina Przybylskiego, Marka Kaliszuka i Kubę Molędę.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Wychodzi na to, że największe gwiazdy to Liszowska i Kawalec.

Ale cieszy mnie, że będzie Marek Kaliszuk czyli Robert z PM. Lubię go. :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szkoda, na castingu do programu były ciekawsze osoby jak chociażby Majka Jeżowska. Mało zachęcająca giełda nazwisk, ale w sumie w 1 edycji też nie było rewelacji, a ciekawie to wyszło, więc może tym razem będzie podobnie i jakieś gwiazdeczki się wylansują.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ