Reality Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Artur
x 21

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artur »

Niestety jest coraz więcej trenerów personalnych i instagramowych celebrytów, a pierwsza edycja była wyjątkowa, bo było więcej przeciętnych Kowalskich i Nowaków. Mam nadzieję, że to nie pójdzie w kierunku innych reality show. Dobrze, że program został wydłużony o dodatkowe 2 tygodnie.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Re: Reality Show

Post autor: mailo »

Oglądałem Farmę i wszystkie edycję Hotelu Paradise. Tylko tej obecnej AllStars nie oglądam . Jakiś w wakacje nie ma czasu
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Ogląda ktoś Hotel Paradise obecną edycję?
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Jest zapowiedziany 3 sezon Farmy @B@r będziesz oglądał ? . A teraz był 1 odcinek reality "Królowe przetrwania" na TVN7 . Można się pośmiać XD
Awatar użytkownika
mailo
x 27

@B@r Ponawiam pytanie
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Ruszyła wiosenna ramówka . Będziecie coś oglądać? The Traitors, Hotel Paradise , Taniec z gwiazdami a może Drag me out? https://youtu.be/1iv770-u2QQ?si=WihkQ9Ou3i_X0K3w
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

Oczywiście będę oglądał Taniec z Gwiazdami :D
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Obejrzałem pierwszy odcinek "The traitors. Zdrajcy". Program klimatem nieco przypomina lubianego prze ze mnie "Agenta".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze: 2024-03-04, 21:38 Obejrzałem pierwszy odcinek "The traitors. Zdrajcy". Program klimatem nieco przypomina lubianego prze ze mnie "Agenta".
Zastanawiam się czy warto na to zerkać, jak wrażenia?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Też się zastanawiam na The Traitors. Tzg oglądałem @MateuszH95 będziesz komentował w temacie tzg?
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

mailo pisze: 2024-03-05, 07:20 Też się zastanawiam na The Traitors. Tzg oglądałem @MateuszH95 będziesz komentował w temacie tzg?
Myślę,że tak,bez problemu :)
Dawidek
Administrator
x 85

@Adex-fan Brooke i @mailo , "The Traitors - Zdrajcy" przypomina "Agenta" z racji wykonywanych zadań. W tym, że one nie są główną treścią programu, w pierwszym odcinku było tylko jedno zadanie do wykonania na czas. Ten program to gra psychologiczna, ważna jest obserwacja współuczestników. Z 24 osób prowadząca wybrała trzech "zdrajców" - i tylko oni wiedzą, kto jest w ich grupie. "Lojalni" nie wiedzą, kto w całej ekipie jest zdrajcą. I kluczem jest to, by eliminować przeciwników. Na dodatek osoba, której najbardziej zaufano na początku, już na starcie musiała wyeliminować z programu zawodniczkę, która praktycznie nie zdążyła zagrzać miejsca w programie. Do tego w show jest nieco mroczny klimat, program realizowany jest w belgijskim zamku, wyglądającym nieco jak kurort. Sceneria i aranżacja pomieszczeń w zamku robi swoje. Bardzo dobrze dobrano prowadzącą, nie jest ona opatrzona, jak wiele gwiazd telewizji, ona też dodaje tego specyficznego klimatu. Trzeba się skupić podczas oglądania, bo jest też spora dynamika. Wrażenia są dobre, ale po pierwszym odcinku mam wrażenie, że czasem warto trochę zwolnić tempo.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i wciągnąłem się w "The Traitors - Zdrajcy", fajny program. Kojarzy się z Agentem pomieszanym z Big Broher i Fort Boyard. Kto ogląda? Przydałby się jeszcze trzeci zdrajca po odpadnięciu tej pierwszej, pewnie z biegiem czasu będzie ktoś jeszcze. Dużo jest uczestników do wyeliminowania a ktoś wie ile będzie odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 85

Z tego, co czytałem w programie TV Onetu, sezon ma liczyć 13 odcinków.
Uczestników jest sporo, podczas pierwszego odcinka czułem natłok, odniosłem momentami wrażenie, że graczy jest ciut za dużo. Do kolejnych jeszcze nie dotarłem, obejrzę je na Playerze.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

mailo pisze: 2024-01-10, 09:56 @B@r Ponawiam pytanie
Widziałem trzy odcinki "Farmy" i mi się odechciało, miałem też mało czasu. Teraz jak internet zalało, kto wygrał, wątpię, że nadrobię. Słyszałem też, że zadania były ponawiane i że ogólnie trochę żenada. Znudziło mi się to dokładnie jak "Hotel Paradise".
Tobie się podobała ta edycja? Z czytania w necie wyczuwam trochę ustawek, znając tv.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ