B@r pisze:Co według ciebie było słabe w realizacji? Widziałem jakiś odcinek jednej z zagranicznych edycji i nie widziałem różnicy, by TVN z tym formatem odstawał.
Studio w porównaniu do zagranicznych edycji było klitką i małe były możliwości kamer. Miałem wrażenie, że oglądam relacje z osiedlowej telewizji kablowej. Jakieś wklejki publiczności nieadekwatne do sytuacji na scenie. W pierwszym odcinku pościnali reakcje oraz zachowania widowni z innych dni nagraniowych i zmontowali w stylu trochę propagandowym. Takie zabiegi widziałem w programach rozrywkowych białoruskiej telewizji. Pewnie jest to coś normalnego w telewizji, ale nigdy nie było tak amatorsko pokazane.
Kompletnie niedobrane jury z Rucińskim i Kamińską. Tatiana Okupnik będąc gościnią półfinału zmiotła ich przez cały sezon. Oprawa graficzna i muzyczna też była taka standardowa jak "The Masked Singer" ruszał na zachodzie kilka lat temu.
Wielka szkoda, że Edward Miszczak nie zabrał ze sobą dziadzi Iwańskiego, który odpowiada za realizację dużych formatów w TVN-ie, bo ten się zatrzymał na "X-Factorze".
B@r jak masz VPN-a, obejrzyj proszę sobie w necie na ITV Hub chociaż jeden odcinek brytyjskiej wersji, a zobaczysz jaka jest przepaść pomiędzy ich, a naszą wersją.
Dobrze, że kolejna edycja na ITV rusza już po nowym roku