Temat seksu w serialu

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja myślę, że do niczego nie doszło, bo w końcu żadne z nich nie miało ochoty ;)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Ochotę(i to wielką) miała Amber,więc może jakoś zmusiła Ricka(np.mówiąc,że nie będzie mógł już się spotykać z Kim)więc może jednak do czegoś doszło.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Nie skonsumowanie małżeństwa może być podstawą do jego unieważnienia. W ogóle te nie moralne propozycje Amber jak mogą się kochać i nie zaszkodzić dziecku. A tylko dlatego bo młoda pani Forrester miała chcice.Jeśli nawet do czegoś doszło to Rick musiał przeżywać nie złe katusze.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
wiwi

Adam, Amber miała tylko na początku ochotę. Potem włączyła muzę tam leciała piosenka Raymonda i zrzedła jej mina. Myślę, że straciła też ochotę na seks, bo zaczęła się martwić kogo tak naprawdę będzie to dziecko ;)
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

nie jestem w temacie, nie ogladam polskiej telewizji - ale czemu niemoralny jest seks w ciazy??? wylaczajac wzgledy medyczne nie ma przeciwskazan, poza tym podobno wtedy jest najprzyjemniej - bo juz sie nie ma stracha ze sie w ciaze zajdzie,

chyba, ze lekarz zabronil - wtedy sie nie czepiam
Awatar użytkownika
wiwi

No Rick zwrócił uwagę, że niedawno Amber omal nie poroniła i że chyba nie powinni, ale czy to było zalecenie lekarza, czy raczej niechęć Ricka nie jestem pewna :)
jahek

Post autor: jahek »

Najbardziej napalona jest ostatnio Macy. Nawet spodobały się jej igraszki z Giovannim, powiedziała do niego: "jesteś seksowny" i gdy wychodziła z ciemni obejrzała się za siebie... jakby nie żałowała tego co się stało. Podobną Macy pamiętamy z romansu z Jake'm (bratem Margo) oraz Antonio i Sly'em (pózniejszymi przestępcami) ... Pamiętam, że bardzo nie podobała mi się zdrada Macy z Jake'm, taka bez sensu, bez większego powodu, tylko dla seksu...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke i Thorne ostatnio przeżywają najprzyjemniejsze chwile. Scena w wannie przejdzie do historii zapamiętana. ;p
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Moim zdaniem Brooke bierze z życia jak najwięcej ,ale to chyba dobrze? Przecież jest młoda , atrakcyjna i pełna wigory, a na siedzenie w domu przy mężu , dzieciach i wnukach zostawi sobie na starość.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A moim zdaniem Brooke łączy wszystko idealnie, ale to życie też niestety obfituje w problemy. Seks jest dla Brooke ważny. Wie, gdzie szukać przyjemności i bardzo ją za to lubię. Dla niej jest to naturalne w związku z mężczyzną i nie stroi żadnych fochów tak jak niektóre panie w MNS.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

LoLex pisze:Brooke i Thorne ostatnio przeżywają najprzyjemniejsze chwile. Scena w wannie przejdzie do historii zapamiętana. ;p
A gdzie można sciągnac te scene i tego typu bo akurat tej nie widziałem proszę o linka bo nie znalazlem na tym forum ??

[ Dodano: 2006-09-03, 11:08 ]
wiwi pisze:Hahaha, Adex masz rację ;) Ale z Kingsajzem nie mogę się zgodzić - myślę, że Taylor sama chętnie nosiła by taką bieliznę (nie mogę tu spoilerować, ale przypomnijcie sobie Taylor w niedawnych odcinkach w USA). B@r, a co byś zrobił z taką ilością kaset? :)
Może jednak wato przenieśc ten temat do działu spoilerowe?? można naprawde swobodniej rozmawiac nie męczymy się tak . Ale pamiętacie to był chyba 2 ślub pani doktor z Ridge'm miała na sobie taka słota bielizne w zasadzie gorset w stylu takim jak Brooke wystapiła na prezentacji sypialni Brooke . Ma może ktos zdjecia Taylor z nocy poslubnej i takich scen??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Temat seksu...

Tutaj najlepiej zna się na tym Brooke w tym serialu i zdecydowanie ona przoduje w tym temacie hehe
Nobody does it better
jahek

Post autor: jahek »

Alexander pisze:Temat seksu...

Tutaj najlepiej zna się na tym Brooke w tym serialu i zdecydowanie ona przoduje w tym temacie hehe
O tak, wciąż zdobywa nowe doświadczenia :) Nawet Taylor chyba jej zazdrości...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Taylor i Brooke to jak kromka chleba z masłem a Hamburger z mięsem! Brooke emanuje seksem w każdej postaci czy to w garniturku czy to w bieliźnie a Taylor nie potrafi być sexy no chyba ,że się uśmiechnie bo uwielbiam kiedy jest uśmiechnięta!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Temat seksu w tym serialu jest b. ważny poniewaź wszyscy z wszystkimi już spali, lub będą, lub mają ochotę.. Chyba wszystkie "krzyżówki" zostały wyczerpane.
Natomiast sam seks pokazywany jest w bardzo umiarkowany sposób i jedyne namiętne Panie, których gra zapowiada interesujący d.c. to Brooke i Amber. Reszta to meduzy.
Ostatnio bardzo mnie rozśmieszył post Gwiazdy69 z dn.31.08. godz.17.16 w temacie "Ostatni odcinek", w którym napisała, cytuję:

"Brooke znowu napalona tak samo jak i Thorne. Opanowaliby się, ludziom w ich wieku to już nie wypada".

A komu wypada????? :?: Czy Brooke mająca w trakcie kręcenia tej sceny 38 lat, Thorne w podobnym wieku to już staruszki? Czy seks jest tylko dla nastolatków i to na koszt rodziców gdy coś się wydarzy?
Mam dodatkową uwagę. Często nastoletnie dziewczyny są brzydsze i z gorszą figurą i mniej estetycznie wyglądają w takich scenach, niż piękna i zgrabna KKL oraz świetnie zbudowany WH.
Poza tym w tych czasach ludzie po 30-tce dopiero decydują się na dziecko więc jak mogą to zrobić bez seksu ::cojest::
Wiem, że młodość jest okrutna i myśli, że tylko do niej świat należy, ale warto się zastanowić i przewidzieć, że za kilka latek następne małolaty będą was chciały wymieść ze sceny zwanej .... życiem. :cry:
ODPOWIEDZ