Kto z was komu, czemu kibicuje?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Z kim według was powinien być mały Eric :?: Jeszcze kilka dni temu wolałam żeby Becky odzyskała dziecko, ale teraz już wolę, żeby zostało z Amber. Becky jest nieodpowiedzialna, kto normalny zostawił by dziecko same i wyszedł, albo położył się spać nie sprawdzając czy dziecko śpi :?: Amber mimo wszystko, rzeczywiście kocha dziecko i co najważniejsze potrafi się nim zając, nie to co Becky ::kwasny::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Marisa pisze:Z kim według was powinien być mały Eric :?: Jeszcze kilka dni temu wolałam żeby Becky odzyskała dziecko, ale teraz już wolę, żeby zostało z Amber. Becky jest nieodpowiedzialna, kto normalny zostawił by dziecko same i wyszedł, albo położył się spać nie sprawdzając czy dziecko śpi :?: Amber mimo wszystko, rzeczywiście kocha dziecko i co najważniejsze potrafi się nim zając, nie to co Becky ::kwasny::
Becky była roztrzęsiona, zdenerwowana.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Matka nie powinna byc roztrzesiona i zdenerwowana ::krzyw::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

gwiazda69 pisze:Matka nie powinna byc roztrzesiona i zdenerwowana ::krzyw::
A czyja to wina, że taka jest?
Marisa

To jej nie usprawiedliwia, na matce ciąży obowiązek dbania o swoje dziecko, a ona w obecności dziecka pije sobie piwo ::kwasny::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Marisa pisze:To jej nie usprawiedliwia, na matce ciąży obowiązek dbania o swoje dziecko, a ona w obecności dziecka pije sobie piwo ::kwasny::
A co jest złego w piciu piwa? Przecież Becky się nie upiła. Dziecko mogło się zakrztusić czymkolwiek i to równie dobrze w domu Stephanie. A Becky nie może go cały czas pilonwać, bo nie ma Stephanie, Ricka i służących do pomocy.
Marisa

Skąd wiesz, że się nie upiła :?: Przecież legła na łóżku jak kłoda nawet się nie przykryła ::kwasny:: A odpowiedzialna matka zadbałaby o bezpieczeństwo swojego dziecka, Becky powinna uśpić małego i później dopiero zająć się sobą, a ona go położyła tak jakby takie małe dziecko pogłoby samo zasnąc :shock:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Marisa pisze:Skąd wiesz, że się nie upiła :?: Przecież legła na łóżku jak kłoda nawet się nie przykryła ::kwasny:: A odpowiedzialna matka zadbałaby o bezpieczeństwo swojego dziecka, Becky powinna uśpić małego i później dopiero zająć się sobą, a ona go położyła tak jakby takie małe dziecko pogłoby samo zasnąc :shock:
To były 2-3 odcinki. 2-3 odcinki, po których obejrzeniu wyrobiliście sobie opinię o Becky. Dla was nie liczą kłamstwa Amber, jej podłość, zazdrość, infantylizm i egoizm. Uważacie, dziecko powinno być z Amber, bo do nieszczęśliwego wypadku doszło, kiedy dzieckiem akurat zajmowała się Becky. Chyba mam prawo się wam dziwić?
Marisa

Masz rację, nie liczą się dla mnie kłamstwa Amber. Do wypadku doszło, bo Becky nie myśli :!: Chyba oczywiste jest, że tym kasplem Eric mógł sobie zrobić krzywdę, a ona to olała i wyrzuciła go na ziemie :?
Myl

Post autor: Myl »

Owszem, Amber kłamała, ale dziecku było z nią dobrze - i nie widze powodu, dla którego to Becky jest lepszą matką, bo Becky opiekowałą sie Erickiem jedną noc, i podczas tej nocy dziecko mogło umrzeć - przez nieuwage Becky.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
SallyFan

xDD

Post autor: SallyFan »

Dajcie spokój Amber!:P Ona jest fajna:) Lubie ją xD Ale i tak nikt nie pobije Sally ^^ "Oh Eric!" xD

---
Rywalizacja, każdy rozumie ją inaczej. Ale czy jest to przyjacielska rywalizacja czy walka na śmierć i życie, rezultat jest zawsze taki sam. Są zwycięscy i są pokonani. Trzeba wiedzieć w jakiej walce uczestniczyć, bo za każde zwycięstwo trzeba zapłacić.
Mary Alice Young
Gosia

Post autor: Gosia »

ja kibicuje kimberly i rickowi :d
Jimena

Post autor: Jimena »

Ja tez kibicuje glownie Rickowi.Chcialabym zeby byl szczesliwy z osoba ktora kocha czyli z Kimberly!!A jeszcze bardziej chcialabym, zeby Ridge zawsze juz byl z Tylor!!I zeby Brook juz nigdy nim nie zawladnela :)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Ja oczywiście kibicuję Brooke i Thorne'owi :serce: Tak będzie pewnie zawsze.Po prostu od kiedy tylko pamiętam to moje dwie ulubione postacie.Więc teraz najważniejsze jest ich szczeście w związku oraz życie we dwoje bez problemów :mrgreen:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja kibicuję Amber...najlepiej to chciałabym, żeby była z CJ :lol: jakoś mi do siebie pasują :lol:
ODPOWIEDZ