Ally McBeal

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wow to dobra wiadomość :) Ciekawe w jakie dni i czy cały serial pokażą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Tomala - niestety, od 14 października, od poniedziałku do piątku o 19.05. - http://www.popcorner.pl/popcorner/51,10 ... 1.html?i=6

Mi raczej pasuje, więc chyba będę oglądać :).
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Po ponad 7 latach odkopuję temat. :D

"Ally McBeal" pojawi się ponownie w polskiej telewizji. Od najbliższego poniedziałku 4 grudnia emisję rozpocznie ATM Rozrywka, która jest dostępna zarówno w przekazie naziemnym (NTC), jak i w kablówkach i platformach satelitarnych.
"Ally..." będzie emitowana od poniedziałku do czwartku o godzinie 20.00. Powtórki odcinka będą dnia następnego o 19.00. To będzie taki minimaraton - najpierw powtórka, chwilę później premierowy odcinek: http://atmrozrywka.pl/program.php .

Ja raczej oglądać nie będę, choć chciałbym. Na kolejny serial nie mam już czasu. ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Dawidku, wg. tego programu Ally powróci dopiero 11 grudnia. Dziś jest Lizzie McGuire. ::chytry::

Dobra wiadomość z tym serialem, bo dawno go u nas nie było. ATM Rorzrywka należy do Polsatu, więc jak widać zabrali się za odkopywanie archiwów, bo przed laty po raz pierwszy ten serial leciał właśnie na Polsacie. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 85

Czyli stacja zdecydowała się przesunąć emisję o tydzień. Trochę głupie, bo papierowe gazety z programem pisały, że emisja od 4 grudnia. Trochę to nie fair wobec widzów. Stacja sama robi zamieszanie. ::kwasny::

Pamiętam czasy "Ally..." z anteny Polsatu. Serial leciał w czwartki o 21 albo o 22. Nie widziałem wszystkich odcinków, ale fajnie się to oglądało. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Adex-fan Brooke pisze:Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.
Pomyliłeś się. Dziś już 2x04. ::chytry::

Ktoś poza mną ogląda?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 85

Chciałbym oglądać, ale nie mam czasu. Oglądam inny serial. Liczę na to, że kiedyś serial ponownie zostanie pokazany od pierwszego odcinka i nie będzie żadnych przeszkód.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.
Pomyliłeś się. Dziś już 2x04. ::chytry::

Ktoś poza mną ogląda?
Jednak i tak mam przeczucie, że nie dadzą wszystkich odcinków, ale w sumie nie wiem jak wygląda sytuacja seriali na ATM Rozrywka, może akurat się poszczęści... ja oglądam od nowa, aczkolwiek z dvd na tę chwilę i w wolnych chwilach :)
Dawidek
Administrator
x 85

ATM Rozrywka wyemituje wszystkie 112 odcinków. I zaraz po zakończeniu, zacznie emisję od początku, o tej samej porze. Mam zamiar skorzystać z tej możliwości i przypomnieć sobie serial: http://atmrozrywka.pl/program.php .
Dawidek
Administrator
x 85

Oglądam "Ally McBeal", z dotychczas wyemitowanych odcinków, nie widziałem tylko dwóch. ATM Rozrywka zrobiła psikusa i na razie nie wyemituje serialu do końca. Jutro będzie 97 odcinek i na nim emisja się zakończy. Zrobili problem oglądającym. Co im szkodzi, wyemitować pozostałe 15 odcinków. Serial i tak skończyłby się w październiku. Co prawda - w Internecie 5 sezon zbiera negatywne opinie - ale to jeszcze nie powód, by ucinać w środku sezonu. Internetowe programy TV podają, że w poniedziałek nie ma już emisji. Może reszta zostanie wyemitowana później.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

W telewizji ABC powstaje sequel serialu "Ally McBeal", którego główną bohaterką będzie czarnoskóra prawniczka, trafiająca tuż po studiach do współczesnej wersji kancelarii Cage & Fish. Co więcej, będzie to córka Renee (Lisa Nicole Carson), współlokatorki Ally w oryginalnej serii. Na razie nie wiadomo, czy w serialu powróci również sama Ally, ale taki jest plan. Stacja rozpoczęła rozmowy z Calistą Flockhart, nie ma jednak jeszcze żadnych kontraktów.
Źródło - https://deadline.com/2022/08/ally-mcbea ... 235094659/
Awatar użytkownika
Cynthia
x 42

Post autor: Cynthia »

Dobrze się zapowiada. Może da się to kiedyś obejrzeć w Polsce. Lubiłam Ally.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Dawidek
Administrator
x 85

Obejrzałem serial kilka lat temu na ATM Rozrywka. Stacja chyba nie dokończyła serialu - więc nie zobaczyłem ostatnich odcinków. Całkiem fajny ten serial. Kiedyś oglądałem to na Polsacie, ale niewiele z tego pamiętam, więc - jak nadarzyła się okazja - to go ponownie zobaczyłem.
ODPOWIEDZ