Chciałbym aby powtórzyli: "Dynastię", "Dynastię Colbych", "Pokolenia", "Zakazaną Miłość", "Dallas", "Miłość i Dyplomację", "Hotel", "Melrose Place" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A "Sunset Beach" byś nie chciał?Adex-fan Brooke pisze:Chciałbym aby powtórzyli: "Dynastię", "Dynastię Colbych", "Pokolenia", "Zakazaną Miłość", "Dallas", "Miłość i Dyplomację", "Hotel", "Melrose Place"
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Wiedziałem że coś zapomniałem i jeszcze "Sex w wielkim mieście" bo chyba nawet nie było wszystkich odcinków na Tvp2
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja bardzo chciałbym, żeby Polsat zakupił "Brothers and sisters". Oni lubią seriale ABC, więc może od jesieni...
Moim zdaniem B&S jest nawet lepsze od Desperatek.