Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja już nie pamiętam który to był Derek!Stażysta?
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Oto Derek:

Obrazek
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

To już wiem!To oni nie byli parą tylko spędzili jedną noc ze sobą.To było chyba tak,że Meredith dzień wcześniej(lub niedługo wcześniej)jak rozpoczęła staż to przespała się z Derekiem.I potem w szpitalu szok,że on tu pracuje.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Prawdopodobnie tak bylo. Ale na jedno wychodzi - byli razem!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dla Adexa i wszystkich którzy nie widzieli pierwszego odcinka - był on dosyć ważny. Min okazało się na końcu że matka głównej bohaterki - Meredith, uznawana przez wszystkich za świetnego chirurga jest niepoczytalna (ma chyba chorobe alzcheimera) i nawet nie poznaje własnej córki! Do tej pory w serialu nikt o tym nie wie (wszyscy mysla ze wyjechała a że nadal jest genialny chirurgiem). I co? czy to nie jest ważne? Pomyślcie co musi czuc główna bohaterka....

PS a z góry prosbe o niespoilerowanie bo wiem że niektórych juz kusi :) Jakby co to spoilery na czerwono plz. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Pamietam teraz watek z jej matką. Wszyscy co chwiel porównują głowną boahterke do jej matki, która poprzez chorobe nie poznaje włąsnej córki.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki mailo, oczywiście oglądałem 3 odcinek i z ciekawości zobacze co dalej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Oglądaliście wczoraj? Niezła impreza była:) do tego rozwinął się nowy romans. Coraz ciekawiej sie robi:)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja nie widziałam, jaka impreza, bo nie pamiętam? Chodzi o romans Christiny? :) Fajnie będzie :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja oglądałem! Rzeczywiście coraz ciekawiej
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

wiwi pisze:Ja nie widziałam, jaka impreza, bo nie pamiętam? Chodzi o romans Christiny? :) Fajnie będzie :)
tak wiwi chodzi mi o romans Christiny....w sumie to dziwnie sie zaczął, bo porozumiewali się chyba wzrokowo tylko, wysylali jakies sygnaly itp
Awatar użytkownika
wiwi

Według mnie ten romans będzie ciekawszy niż ten głównej bohaterki :) Na początku Christina bardzo mnie drażniła, ale po jakimś czasie przyzwyczaiłam się i teraz ją bardzo lubię :)
Awatar użytkownika
mailo

a wiwi ta impreze to urzadziła Easy(nie wiem jak sie pisze) dal swojego chopaka. Miało byc tylko kilka osob ale na koncu przyszedl cały szpital. Wszyscy sie schlali a w domu zrobili demolke:)
Awatar użytkownika
wiwi

A tak, już mi się przypomniało. Dzięki mailo. A pisze się Izzie :) Tutaj jest okładka TV Guide a na niej Izzie i Alex: http://www.tvguide.com/Soaps/Previews/2006/0210/cbs.htm
Awatar użytkownika
mailo

super wiwi! Jeśli masz jeszcze jakies fotki, materiały itp to zamieszczaj:):):)

[ Dodano: 2006-02-23, 00:37 ]
No prosze Christina w ciąży:) ale sie porobiło:P
ODPOWIEDZ