Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tylko jest mały problem , na forum jest grono osób które nie czytają spoilerów , tak więc takie osoby nie będą mogły bezpośrednio komentować zachowań Morgan . Dobrym pomysłem jest utworzenie drugiego takiego tematu w dziale spoilerowym.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Thorne pisze:Ten temat jest ulokowany w złym dziale. Winien mieścić się w dziale spoilerowym. Teraz co drugi post jest komiczny,z tego względu,że występują w nich wskazania -"To się okaże";"Zobaczymy". Oleg powinien przenieść ten temat.
Nie ma sensu przenosić tematu. Przecież Morgan już jest w serialu i w miarę rozwijania się wątków z jej udziałem będzie można tu dopisywać swoje przemyślenia.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r ma rację. Większość osób pisząc tu o Morgan opiera swoje niby-domysły i analizy jej osoby na wiedzy o wydarzeniach z przyszłości. Ten temat przekształca się w jeden wielki spoiler.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Jugolaz

FanStefci pisze:B@r ma rację. Większość osób pisząc tu o Morgan opiera swoje niby-domysły i analizy jej osoby na wiedzy o wydarzeniach z przyszłości. Ten temat przekształca się w jeden wielki spoiler.
Dlatego proponuję poczekać z pisaniem postów w tym temacie do momentu kiedy będzie coś więcej wiadomo o Morgan w TVP. Być może już w jutrzejszych odcinkach dowiemy się czegoś więcej o tej osóbce. :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przeniesienie tego tematu jest egoizmem , ponieważ wiele osób nie wchodzi wogóle do działu spoilerowego , tak więc powinno się utworzyć równoległy temat w dziale spoilerowym.
Jak narazie o Morgan nie wiele wiemy.
Ostatnio zmieniony 2006-09-28, 22:38 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
FanStefci

Najrozsądniej będzie dyskutować tutaj o Morgan, ale na podstawie tylko tego co dotychczas zostało pokazane w TVP. Czyli póki co możemy powiedzieć tyle, że Morgan miała jakąś przeszłość z Ridgem, jest twardą i nieugiętą kobietą sukcesu. I chyba tyle...
Jugolaz

Zgadzam się z tym Robi.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja w ogóle nie spoilerowałem, w odniesieniu do Morgan nie mam żadnej wiedzy o tym co będzie dalej. Powyżej wyrażałem tylko swój pogląd i przypuszczenia. Być może część osób zna dalsze losy tej bohaterki i stara się tu "przemycić" pewne informacje, więc ja radzę ostrożność.
Abec

Post autor: Abec »

Nie wiemy czy jest kobietą sukcesu. Odeszła z jakiegos powodu z poprzedniej pracy, znikneła z rynku, ale raczej nie z własnej woli. Bo skoro znała z widzenia Clarke'a i Giovaniego to musiała się interesować branżą. Więc czemu odeszła - zmuszono ją? Wiemy, że nie musi pracować, ale równie dobrze może być bogata z domu.

Mam wrażenie, że dorabiam ideologię do niekonsekwencji Twórców. Kto czytał dyskusje fanów na temat np. Lost czy seriali SF wie o czym piszę.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Brooke mówiła, że Morgan ma swój dom mody słynny w całych Stanach. To chyba czyni zeń kobietę sukcesu.
Abec

Post autor: Abec »

Ma swój dom i zatrudniła się u Forresterów? Zresztą Eric prawdopodobnie wykorzystałby to uzasadniając dlaczego nie chce jej w FC.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Morgan powiedziała Erykowi, że chwilowo nie zajmuje się prowadzeniem swojej firmy. Nie powiedziała dlaczego. Ale fakt, że to wszystko jest jakieś naciągane.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Morgan jest bardzo interesująca kobietą, na pierwszy rzut oka taki Giovanni w spódnicy, ale jednak na pewno coś więcej, o wiele bardziej barwna i złożona, świetnie że aktorka zaraz po zakończeniu "Sunset Beach" została przyjęta do B&B, jej sceny z Brooke bardzo interesujące, w zasadzie wszystkie sceny z Morgan chętnie oglądam ponownie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
jahek

Post autor: jahek »

Blondynka - Brooke, brunetka - Taylor i teraz ruda Morgan. Trzy kolory, trzy różne oblicza kobiety. Morgan de Witt wzbudza fascynację, sprawia wrażenie żmiji - tak mi się wydaje. Przypomina mi inną fantastyczną postać - Kriss de Valnor z "Thorgala" (na pewno niektórzy Forumowicze znają ją bardzo dobrze).
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dokładnie Morgan to taka żmija, nie wiadomo kiedy zaatakuje, jak już mówiłem na mnie zrobiła wrażenie takiej zimnej suki która udaje miłą po czym atakuje.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ