Post autor: Tkk_Bolly »

Ulubione
Aktorki...
1Monika Bolly
2Tamara Arciuch-Szyc
3Ewa Gorzelak
Ulubieni
Aktorzy...
1 Sambor Czarnota
2 Mateusz Damięcki
3 Piotr Adamczyk
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Logan »

Mam takie pytanie. Czy Tamara Arciuch wyszła za Borysa Szyca? Czy to tylko przypadkowa zbieżność nazwisk?

Post autor: Monia »

Logan pisze:Mam takie pytanie. Czy Tamara Arciuch wyszła za Borysa Szyca? Czy to tylko przypadkowa zbieżność nazwisk?
Tamara wyszła za Szyca, ale Bernarda. Więc to tylko zbieżność nazwisk.

Bernard Szyc - Aktor-śpiewak Teatru Muzycznego im. Danuty Baduszkowej w Gdyni (1991-93 i od roku 1995). Pełnił funkcję choregorafa w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku (1996, 1998, 1999). Występował także w Teatrze Miejskim im. Witolda Gombrowicza w Gdyni (2003).
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: Abec »

Tu można głosować m.in. na ulubionych aktorów:

http://www.telekamery.pl/glosowanie.php
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zagłosowałem :) Wybrałem odtwórców ról z "Niani" bo są dobrzy dzięki czemu ta polska podróbka też jest dobra.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Ja na Cielecką i Szyca. Najtrudniej miałem przy kabarecie, bo nikt z nich nie jest śmieszny :(
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Tęczowy »

Ja zagłosowałem na Joannę Brodzik, Pawła Małaszyńskiego.

Abec, nie śmieszy Cię Kabarat Moralnego Niepokoju ?? Ja ich kocham ::jezyk::

Na nich zagłosowałem, ale właśnie mnie niespecjalnie bawią. Po prostu bardziej niż reszta. Dawno już nikt z polskich kabaretowców do mnie nie dotarł ;)

Post autor: Tkk_Bolly »

A na jaki serial zagłosowaliście ,wahałem się miedzy na wspólnej i pierwsza milosc,wybralem na wspolnej za to ,że kiedyś ten serial mnie bardzo ciekawił
A z komediowych Świat wg Kiepskich bo to klasyka i należy im się trzecia wygrana
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Ja odpowiednio:
- Plebania (ogladam rzadko i powtórki, ale ma klimat, jest wielowątkowy i przedsatawia różne punkty widzenia).
- Niania (jest zabawna, szkoda, że nie było tu "Heli w opałach").
- Oficerowie (widziałem jeden odcinek, podobało mi się ;)).

Post autor: LoLex »

Wybrałem: Kryminalnych, Na Wspólnej i Nianię. A z aktorów: Stenka i Włodarczyk.

Post autor: Tęczowy »

Ja z seriali zagłosowałem na:
- Magde M. :serce:
- Kryminalnych :zeby:
- Sąsiadów :wink:

Post autor: FanStefci »

Ja głosowałem tak: Justyna Pochanke, Urbański/Skrzynecka, Kryminalni, Ani Mru Mru, Agnieszka Dygant, Sekielski/Morozowski, Magda M, Niania, Piotr Rubik, Tomasz Kot. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

OT: zawsze w takich wypadkach wkurza mnie, że każą podać maila, a potem nawet nie przysyłają kontrolnego listu.

Post autor: wiwi »

A ja próbuję zagłosować i nie mogę ::kwasny:: Pojawia się komunikat "Głos nie został zaliczony"...
ODPOWIEDZ