Barwy Szczęścia

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Teraz kiedy nie moge oglądać TM, bo nie mam Polsatu, zaczęłam oglądać Barwy Szczęścia. Nawet spoko serial :) Pawłowi ostatnio coś w kręgosłupie strzleiło i stracił pracę :( Bardzo fajna postać Kasi Glinki :D Ale ma narzeczonego hih xD Ale on nie jest taki strasznie czarny jak np. koszykarze Boston Celtics ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Włąśnie ja myślałem,że Sam to będzie mega czarny murzyn, a tu bardziej tki latynos . Związek Pawła i Julki opiera się tylko na tajemnicach co ich zgubi pewnie wkrótce
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Gabra-Sheila

Paweł i Julka sie kłócą ;/ Ale musiało do tego dojść prędzej czy później. Biedny Paweł, znowu ma kłopoty ze zdrowiem :( A Julka nic nie wiem o tym... I wrócił syn do matki z Anglii, ale ich rekacje dobre nie są ::kwasny::
Tkk_Bolly

Paweł ma na co sobie zasłużył, przecież on nie przestrzega zaleceń lekarza i to już nie pierwszy raz :roll: Cieszę się, że będzie rodzina Julki znowu bo grają ją znani aktorzy
Ostatnio zmieniony 2007-12-01, 14:13 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Paweł i Julia nie mogą się ze sobą dogadać, to straszne no ale kłótnie są w każdym zwiazku, najważniejsze żeby od nich nie uciekać i myśle ,że rozłąka źle wpłynie na ich życie i do tego choroba Pawła... ::kwasny::

Tak wogule bardzo wciągłem się w serial, szkoda ,że nigdzie nie można obejrzeć pierwszych odcinków...
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja przestałem oglądać ten serial. Jakoś mnie nie ciekawi i mało się dzieje.
Gabra-Sheila

Ostatnie odcinki bardzo emocjonujące ::chytry:: W ostatnim odcinku razem z moją mamą chciałyśmy dokopać Ksaweremu, bo jest straszny i Pawełek dobrze zrobił :!: ::ok:: Ale Julka wydaje się ślepa i zamiast wierzyć Pawlowi jak było, zdaje się, że będzie przepraszać Ksawerego itd. :zmiesz:: A Marta i ten jej mąż bardzo mnie nudzą. Piotr dobrze zrobił, że kupil sobie ten zegarek. Co z tego, że 20 tyś ::jezyk:: Pracuje i mu się należy, a z tej ich kłótni wynikalo, że to on ma jej kupować obrazy i inne zachcianki ::kwasny:: Przecież samas pracuje i może sobie coś grosza odłożyć :roll: Ale Piotr od samego początku sprawia człowieka, ktory móglby zdradzić. Nie wiem, czemu mam takie przeczucia :P Ale nie wiem, co będzie z tą parą i życzę im jednak jak najlepiej :) A Sam niedługo przyleci do Polski :zeby: Zamawiał niedawno bilety przez net ::ok:: Coś mi się wydaje, że jego przyjazd duuużo zmieni i namiesza ::krzyw:: Choć późno zabiera się , za odwiedzenie Kasi :roll: Lubię sceny, w których gra Michał. Może dlatego, że nadal pamiętam, jak na wakacjach nazwal mnie ,,piękną dziewczyną" lol xD Widać, że jest dobrym, kochającym ojcem, a jego żona przewrażliwiona strasznie jest i nadopiekuńcza ::kwasny::
Tkk_Bolly

Uwielbiam ten serial zdecydowanie się rozkręcił.
Najbardziej lubię rodzinę Górków. Kasia i Sam tworzą ładną parę , mam nadzieję , że się szybko pogodzą i rodzice Kasii Jadzia i Stefan też są świetni. Jadzia ciągle ciekawska problemów wszystkich dookoła i Stefan spokojny i opanowany .Niewim co ta rodzinka w sobie ma , ale jest fenomenalna , jest w niej takie ciepło rodzinne , nie wiem jak inaczej to nazwać. Naprawde wciągłem się w ten serial i juz przywiązałem do postacii i aktorów.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tkk jak to wspaniale ,że jesteś powoli fanem serialu :mrgreen: Ja szybko pokochałem BSz... Początkowo chciałem ogladać tylko dla wątku Paweł-Julia bo dobrze jest mi znana ich sytuacja życiowa, szybko jednak porwały mnie problemy Kasi z Adamem i zaciekawił mnie romans Piotra i Eweliny. Serial jest boski! Bogate życie i zwyczajne przeplata się z problemami i radościami. Nie mogę doczekać się ślubu Julii i Pawła, ciekawe czy podczas niego dojdzie do jakiś nieporozumieć z rodzicami Julki. Kasia i Sam muszą być razem, tworzą świetną parę, oby Kasia wybaczyła to Samowi! I ciekawe co u nowych sąsiadów, ten facet bije, znęca się i zastrasza własną żonę... ::kwasny::
BSz z odcinka na odcinek są coraz lepsze, polecam wszystkim!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Też jestem ciekawy nowych sąsiadów. Ale dziwne stosunki panują między nimi .Do końca niewiem czy ona jest z tym facetem , bo go kocha i nie chce odejść , a on ją w złości bije , czy może jest zastraszana, że nie może odejść od niego , bo on jej czymś grozi... Liczę na to, że pokaża nam ich relacje w domu. i nie będą bali się takich scen.
Paweł i Julia ładna para, ale nie lubie Julii, była sztywna ale teraz troszkę się rozkręciła.
Może dlatego,że siła rzeczy porównuje ją do Kasii , która jest fantastyczna i Julia wypada przy niej blado.
Gabra-Sheila

Ten serial jest bardzo fajny :D Uwielbiam ,,Barwy..." ;) Wolę nawet od Emki ::jezyk:: Teraz są powtórki i oglądam je, bo jak było EURO, to cały czas mecze oglądałam ::krzyw:: Najlepiej się ogląda w takie długie, zimowe wieczory :: bow :: ::rad::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ten serial jest świetny, jest dużo wątków dramatycznych, wiele się dzieje, są nowe ciekawe sceny, jest też śmiesznie i romantycznie. Naprawde zakochałem się w tym serialu, udało mi się wygrać w jednym konkursie hehe i czekam na nowe odcinki najbardziej kibicuje Julii i Pawłowi a także Kasi i Samowi.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Alexander pisze:najbardziej kibicuje Julii i Pawłowi a także Kasi i Samowi.
UWAGA,TEKST PONIŻEJ ZAWIERA SPOILERY!!!

[shadow=black]No to muszę cie zmartwić-Kaśka i Sam będą tylko na początku sezonu 2008/2009,potem pojadą w podróż dookoła świata.I okaże się,że Paweł zażywał narkotyki,które pomagały mu pracować i pewnej nocy rąbnie swoim super autem w drzewo i trafi na odwet.I to będzie kryzys w małżeństwie Zwoleńskich.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-08-15, 21:03 przez kubeczek, łącznie zmieniany 2 razy.
Gabra-Sheila

Ale spoilerujesz!!!!!!!!!!!!! Dzięki wiesz... ::kwasny:: Zepsułeś mi całą radość oglądania ::plask wczolo: :zmiesz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Znam te spoilery ale mógłbyś je schować ::kwasny::
Liczę na to ,że w nowym sezonie w nowych odcinkach będzie jeszcze wiecej romansów, moja mama niecierpliwi się na rozwój wątku Gordonów. A ja jestem ciekaw co z Magdą i Jarkiem, to jest romans tego serialu. Magda romansuje z szwagrem szwagierki!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ