Mój Boże - czy Whip walnął tym czymś, co trzymał w rękach, Deacona po głowie?
Erica Lovejoy
O Eric'e na razie za wiele nie można powiedzieć . Młoda dziewczyna ,która jest zafascynowana rodziną Forresterów ,a przede wszystkim Amber . Eric'a zrobi wszystko aby dostać się do świata - według niej - zaczarowanego .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- PetroPython
Szczerze mówiąc bardzo dziwna jest ta postać. Wyobraźmy sobie, że ktoś z nas chce bliżej poznać jakąś medialną osobę. Bajka, ale to tylko Moda. Samą Ericę uważam za bardzo prostą samolubną dziewuchę, nie dość że nie potrafi zrozumieć tragicznej sytuacji Amber, to jeszcze ją gdzieś nachodzi, nęka
Zachowuje się, jakby znała Amber od lat, jeżeli będzie przyjaciółką Amber, to taką na siłę, że sam bym takiej nie chciał. Teraz wzięła się za Zende. Nie poddaje się, ale ma stasznie duże poczucie własnej wartości, momentalnie wiedziała, że jest atrakcyjna dla Zende
Zresztą i dobrze
Ale ta wścibskość jest powalająco ogromna, w sumie wątek... na siłę
P.S. Tak się Antonio cieszył, że Zende prawdopodobnie już się ugania za dziewczynami, ale ciekawe, czy by mu ta różnica wiekowa nie przeszkadzała
W sumie ciekawe, jak to się dalej potoczy
P.S. Tak się Antonio cieszył, że Zende prawdopodobnie już się ugania za dziewczynami, ale ciekawe, czy by mu ta różnica wiekowa nie przeszkadzała
Kochaniutka, to nie jest temat Dzisiejszy odcinekBeja pisze: Mój Boże - czy Whip walnął tym czymś, co trzymał w rękach, Deacona po głowie?A ja do ostatniej chwili miałam nadzieję, że to "tylko" aparat fotograficzny i że Whip pstryknie nim zdjęcie dla Bridget...
Jak na razie lubię Erikę. Choć czasami jej fascynacja wszystkim co nazywa się Forrester mnie przeraża. A czyż to nie dziwny zbieg okoliczności, że ona przyszła akurat do tej szkoły, w której uczy się Zende??
I jeszcze dodam, że wszystkie sceny z jej udziałem na razie oglądam z ciekawością
-
Dawidek
- Administrator
Jak już stwierdziłem, dla Erica'i Amber i Forrester'owie są jakąś mega fetyszem.
Postać tej dziewczyny, to jakaś parodia czy karykatura osoby, która ma jakichś idoli. Mam momentami wrażenie, że ta dziewczyna jest nie z tego świata.
Ona ma nawet o wiele mądrzejszą, mocno stąpającą po ziemi siostrę. Mimo, że młodsza, to jednak Ashley, czy jak sie ona nazywa, jest o wiele rozsądniejsza od swej starszej, lekko stukniętej siostry.
Jestem ciekaw, czy ona wszystko wyśpiewała matce, co wyprawia jej ukochana córeczka. 
Postać tej dziewczyny, to jakaś parodia czy karykatura osoby, która ma jakichś idoli. Mam momentami wrażenie, że ta dziewczyna jest nie z tego świata.
Ona ma nawet o wiele mądrzejszą, mocno stąpającą po ziemi siostrę. Mimo, że młodsza, to jednak Ashley, czy jak sie ona nazywa, jest o wiele rozsądniejsza od swej starszej, lekko stukniętej siostry.
- Amber Moore
Erica mnie denerwuje. Pcha się między wódkę a zakąskę. Jak tylko słyszy słowo Forrester lub Amber to się strasznie podnieca
A ona jest teraz Amber potrzebna jak dziura w moście
Nachalne dziewuszysko. Mam nadzieje ze jak szybko sie pojawiła tak szybko zniknie bo nie mogę na nią patrzeć

===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Ta Erica wydaje mi się ponadto "za zaradna" jak na nastolatkę:
- kradnie matce kartę kredytową
- leci sama samolotem
- wynajmuje mieszkanie
- kupuje samochód (starego grata, jak to ujęła)
- załatwia sobie pracę asystentki...
- jest pewna siebie jak 30-latka
- kradnie matce kartę kredytową
- leci sama samolotem
- wynajmuje mieszkanie
- kupuje samochód (starego grata, jak to ujęła)
- załatwia sobie pracę asystentki...
- jest pewna siebie jak 30-latka
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Eric'a idzie w ślady swojej idolki , chcę wykorzystać Forrestera ,jak Amber kiedyś Rick'a .Misia pisze:Nie podobało mi się w jaki sposób patrzyła dziś za ZendegoWie,że dziecko coś do niej czuje i pewnie ma zamiar to wykorzystać
![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Po pierwsze : Znam się nie od dziś i zapewne obserwujesz moje posty dotyczące bohaterów MNS , więc napewno zauważyłaś ,że mocno stonowałem odnośnie Amber.Marisa pisze:Ty chyba Robi nigdy nie wybaczysz Amber błędówTo trochę śmieszne, bo twoja idolka popełniła ich o wiele więcej. Erica jest trochę dziwna, ale dość intrygująca
Po drugie : To nie był atak ,tylko porównanie .
Po trzecie : Brooke oczywiście ,że popełniła dużo błędów , być może więcej niż ktokolwiek,ale trzeba być świadom tego ,że bohaterka Logan jest od samego początku w serialu ,więc siłą rzeczy musi tych grzechów mieć więcej . Kolejna sprawa , jeżeli ktoś uważa ,że robi dobrze dla jakiejś sprawy ( akurat tu dotyczy zawirowań miłosnych ) lub odpowiada atakiem na atak to nie może być to w pełni uznane za błąd . Poza tym takim egoistą i materialistą jak Amber w serialu B&B jeszcze nie było .
- Liason-fanka
To bylo okropne jak na niego patrzyla i na pewno knula jakis niecny planMareczek pisze:TakDziasiaj Erica bardzo mnie wkurzyła
Jak może tak wykorzystywać biednego Zende