M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wow, ale niespodziankę mi zrobiłeś B@r! Super fotki! Piotr i Paweł są o wiele przystojniejsi w rosyjskiej wersji :) Bracia Mroczkowie jakoś mi się nie podobają ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Rosyjscy bliźniacy są wspaniali 8) !
Awatar użytkownika
wiwi

Ja bym najchętniej obejrzała scenę z bliźniakami :)
Ostatnio zmieniony 2006-03-30, 18:45 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Też chciałem o tym napisać , ale B@r mnie ubiegł. Ja też oglądam "Lubov kak lubov" :serce: :serce: :serce:
Mam pytanie, bo "M jak miłość" nie oglądam, ale orientuję się mniej więcej... Czy "Marek" też na początku był czarnym charakterem :?:
W Panoramie mówili, że czołówka jest podobna...ciekawe w którym miejscu. Piosenka inna (ale fajna), jedynie zdjęcie jest podobne.
Awatar użytkownika
wiwi

Czy Marek był czarnym charakterem nie jestem pewna... Coś mi się wydaje, że faktycznie był, ale nie oglądałam M jak Miłość od pierwszego odcinka. Wiem, że na pewno HAnka na początku była czarnym charakterem ;)
Awatar użytkownika
B@r

Oleg, Marek Mostowiak był właśnie na początku trochę zbuntowany i działał na przekór.
Podpalał skręty, itp. :mrgreen:
Wszystko w Rosji jest narazie jakw Polsce. Sceny takie same. Np. w Polsce Marta z Łukaszem też była na hamburgerach i spotkali Jacka i też gadali i Gwiezdnych wojnach, Małgosia tak samo spotkała Michała Łagodę, itp. 8)
Awatar użytkownika
wiwi

B@r, że Ty takie rzeczy pamiętasz jak o czym gadali jedząc hamburgery :) To było kilka lat temu! Nieźle :)
Awatar użytkownika
B@r

wiwi pisze:B@r, że Ty takie rzeczy pamiętasz jak o czym gadali jedząc hamburgery :) To było kilka lat temu! Nieźle :)
Bo Marta to moja luba :serce:
Nagrywam z nią sceny i często do nich wracam.
Hanka też była czarnym charakterem! Chciała omotać sobie Marka żeby zemścić się na rodzinie Mostowiaków! Myślała, że przed laty Basia z Lucjanem spowodowali wypadek przez który jej rodzice zginęli! A prawda była taka, że oni znaleźli się na miejscu wypadku i zdążyli wyciagnąć z tego samochodu małą Hanię! I Hanka dowie się prawdy dopiero po świństwach jakie wyrządzi ::kwasny::
Np. powiedziała Marysi, że jej ojcem jest Zenon Łagoda, a nie Lucjan Mostowiak! Po tej wiadomości Marysia poroniła.

Marta z Jackiem i Łukaszem niedługo wyjadą nad jezioro w Rosji. U nas w Polsce pojechali na Mazury ::jezyk:: W 7 odcinku pojawi się Norbert Wojciechowski!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nawet to oglądam :D Troche "Lubov kak lubov" troche "Pierwsza miłość" ale staram sie wybierać PM. Czołówka jest ohydna według mnie!!!!!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Odkąd nie ma mojego Jacusia w MJM i nie ma większej nadziei, że będzie to przestałam oglądać MJM.
Ten rosyjski Jacek też niczego sobie :serce:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Bar, a skąd wiesz co będzie :roll: :?: Może zapodzasz jakimś adresem www :?:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

W wersji rosyjskiej są o wiele ładniejsze aktorki. U nas jak widzę Martę albo Marysię to mam ochotę przełączyć na inny kanał;)
Awatar użytkownika
B@r

Polska Marta jest cudna! :serce:
To wszystko dzięki aktorce Dominice Ostałowskiej.
Uwielbiam ją, śledzę jej twórczość i oglądam z nią każdą pozycję jaka tylko jest możliwa.
Wielką radością był dla mnie wieczorek potycki w którym brała udział Dominika na którym byłem na żywo! :serce:

[ Dodano: 2006-03-19, 22:50 ]
Oleg pisze:Bar, a skąd wiesz co będzie :roll: :?: Może zapodzasz jakimś adresem www :?:
Bo wszystko tam jest jak w polsce.
Scenariusze przekładane są na język rosyjski.
Porównałem odcinek 1 polski i 1 rosyjski i identyczne.
Wkleję polskie streszczenia.

Odcinek 6

Krzysztof nadal okłamuje rodzinę, ale żona już mu nie ufa. Tymczasem przestępcy wciąż nie dają mu spokoju.
Maria kontynuuje próby chóru. Czy Krzysztof ma prawo do zazdrości o dyrygenta?
Hanka w dalszym ciągu igra z uczuciami Marka. Do czego doprowadzi jej intryga?
Jacek odwiedza Martę i Łukasza. Jak zakończy się wspólna kolacja?

Odcinek 7

Mostowiakowie przygotowują się do wizyty Zenona Łagody. Obawy Barbary nie potwierdzają się, spotkanie przebiega w sympatycznej atmosferze. Nagle jednak zostaje zakłócone przybyciem nieoczekiwanego gościa...
Hanka dostaje pracę w przetwórni Łagody. Dlaczego dziewczynie tak zależy na tej posadzie?
Dresiarze w dalszym ciągu nachodzą Krzysztofa. Zduński ma nadzieję, że znalazł sposób na rozwiązanie swoich problemów.
Jacek namawia Martę na wspólny wyjazd. Czy kobieta się zgodzi?

Odcinek 8

Plany Krzysztofa na załatwienie kredytu okazują się nierealne. Zduński próbuje w inny sposób pozbyć się dresiarzy i płaci za to wysoką cenę...
Marta bardzo obawia się spotkania z Norbertem. Czy mężczyzna może zagrozić przyszłości jej i syna? Jacek ponawia zaproszenie nad jezioro.
Hanka próbuje przypodobać się rodzicom Marka. Czy zdobędzie ich zaufanie?
Małgorzata spotyka się z Michałem. Chłopak ma zamiar coś jej wyznać...

Odcinek 9

Lucjan wybiera się do Gródka, by odwiedzić córkę.Maria jest przygnębiona z powodu coraz częściej przydarzających się jej rodzinie nieszczęść. Kobieta podejrzewa, że mąż ukrywa przed nią jakiś poważny problem. Decyduje się szczerze porozmawiać z Krzysztofem.
Hanka rozmawia z Markiem o ślubie. Chłopak nie jest jeszcze gotowy na założenie rodziny. Czy pod wpływem rodziców zmieni zdanie?
Zenon Łagoda pokazuje synowi dom, w którym spędził dzieciństwo. Po raz pierwszy szczerze rozmawia z Michałem na temat przeszłości.
Jacek ponawia zaproszenie na Mazury. Czy Marta zdecyduje się wyjechać?

Odcinek 10

Maria zwierza się Tomaszowi z finansowych kłopotów swojej rodziny. Tomasz oferuje pomoc. Czy Zduńscy skorzystają z propozycji przyjaciela?
Marta, Łukasz i Jacek spędzają miłe chwile na Mazurach. Atmosfera zmienia się, gdy rozmowa schodzi na temat ojca Łukasza.
Marek oznajmia rodzicom, że oświadczył się Hance. Barbara i Lucjan są zadowoleni. Jaka jest reakcja siostry Marka, Małgorzaty, na tę wiadomość?
Piotr decyduje się odwołać przyjęcie urodzinowe. Czy Paweł poprze decyzję brata?
Agrawka21

Post autor: Agrawka21 »

Uwielbiam M jak milosc.Na jakim kanale leci rosyjska wersja tej telenoweli?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r no sa różne gusta:) dla mnie Marta wygląda strasznie niezdrowo, jaky była ciężko schorowana. Jest przeraźliwie blada, chuda, ma przerzedzone włosy, dziwną fryzurę, oczy mysie i zapadnięte, biustu-brak;) podobnie jak brak brwi i rzęs. Poza tym ( i to już nie moja opinia tylko sama stwierdziła to w wywiadzie) zapytana o to czemu nosi tylko długie sukienki i spódnice odpowiedziała że nie ma kostek, a raczej są one tak grube jakby łydki od razu łączyły się ze stopami:) Więc nie wiem co w niej fajnego? nos?:) chyba że pisałeś że jest wspaniała odnośnie jej gry aktorskiej.
ODPOWIEDZ