M jak miłość
Ja bym najchętniej obejrzała scenę z bliźniakami 
Ostatnio zmieniony 2006-03-30, 18:45 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
Też chciałem o tym napisać , ale B@r mnie ubiegł. Ja też oglądam "Lubov kak lubov"
Mam pytanie, bo "M jak miłość" nie oglądam, ale orientuję się mniej więcej... Czy "Marek" też na początku był czarnym charakterem
W Panoramie mówili, że czołówka jest podobna...ciekawe w którym miejscu. Piosenka inna (ale fajna), jedynie zdjęcie jest podobne.
Mam pytanie, bo "M jak miłość" nie oglądam, ale orientuję się mniej więcej... Czy "Marek" też na początku był czarnym charakterem
W Panoramie mówili, że czołówka jest podobna...ciekawe w którym miejscu. Piosenka inna (ale fajna), jedynie zdjęcie jest podobne.
Oleg, Marek Mostowiak był właśnie na początku trochę zbuntowany i działał na przekór.
Podpalał skręty, itp.
Wszystko w Rosji jest narazie jakw Polsce. Sceny takie same. Np. w Polsce Marta z Łukaszem też była na hamburgerach i spotkali Jacka i też gadali i Gwiezdnych wojnach, Małgosia tak samo spotkała Michała Łagodę, itp.
Podpalał skręty, itp.
Wszystko w Rosji jest narazie jakw Polsce. Sceny takie same. Np. w Polsce Marta z Łukaszem też była na hamburgerach i spotkali Jacka i też gadali i Gwiezdnych wojnach, Małgosia tak samo spotkała Michała Łagodę, itp.
Bo Marta to moja lubawiwi pisze:B@r, że Ty takie rzeczy pamiętasz jak o czym gadali jedząc hamburgeryTo było kilka lat temu! Nieźle
Nagrywam z nią sceny i często do nich wracam.
Hanka też była czarnym charakterem! Chciała omotać sobie Marka żeby zemścić się na rodzinie Mostowiaków! Myślała, że przed laty Basia z Lucjanem spowodowali wypadek przez który jej rodzice zginęli! A prawda była taka, że oni znaleźli się na miejscu wypadku i zdążyli wyciagnąć z tego samochodu małą Hanię! I Hanka dowie się prawdy dopiero po świństwach jakie wyrządzi
Np. powiedziała Marysi, że jej ojcem jest Zenon Łagoda, a nie Lucjan Mostowiak! Po tej wiadomości Marysia poroniła.
Marta z Jackiem i Łukaszem niedługo wyjadą nad jezioro w Rosji. U nas w Polsce pojechali na Mazury
- Marek Forrester
Polska Marta jest cudna!
To wszystko dzięki aktorce Dominice Ostałowskiej.
Uwielbiam ją, śledzę jej twórczość i oglądam z nią każdą pozycję jaka tylko jest możliwa.
Wielką radością był dla mnie wieczorek potycki w którym brała udział Dominika na którym byłem na żywo!
[ Dodano: 2006-03-19, 22:50 ]
Scenariusze przekładane są na język rosyjski.
Porównałem odcinek 1 polski i 1 rosyjski i identyczne.
Wkleję polskie streszczenia.
Odcinek 6
Krzysztof nadal okłamuje rodzinę, ale żona już mu nie ufa. Tymczasem przestępcy wciąż nie dają mu spokoju.
Maria kontynuuje próby chóru. Czy Krzysztof ma prawo do zazdrości o dyrygenta?
Hanka w dalszym ciągu igra z uczuciami Marka. Do czego doprowadzi jej intryga?
Jacek odwiedza Martę i Łukasza. Jak zakończy się wspólna kolacja?
Odcinek 7
Mostowiakowie przygotowują się do wizyty Zenona Łagody. Obawy Barbary nie potwierdzają się, spotkanie przebiega w sympatycznej atmosferze. Nagle jednak zostaje zakłócone przybyciem nieoczekiwanego gościa...
Hanka dostaje pracę w przetwórni Łagody. Dlaczego dziewczynie tak zależy na tej posadzie?
Dresiarze w dalszym ciągu nachodzą Krzysztofa. Zduński ma nadzieję, że znalazł sposób na rozwiązanie swoich problemów.
Jacek namawia Martę na wspólny wyjazd. Czy kobieta się zgodzi?
Odcinek 8
Plany Krzysztofa na załatwienie kredytu okazują się nierealne. Zduński próbuje w inny sposób pozbyć się dresiarzy i płaci za to wysoką cenę...
Marta bardzo obawia się spotkania z Norbertem. Czy mężczyzna może zagrozić przyszłości jej i syna? Jacek ponawia zaproszenie nad jezioro.
Hanka próbuje przypodobać się rodzicom Marka. Czy zdobędzie ich zaufanie?
Małgorzata spotyka się z Michałem. Chłopak ma zamiar coś jej wyznać...
Odcinek 9
Lucjan wybiera się do Gródka, by odwiedzić córkę.Maria jest przygnębiona z powodu coraz częściej przydarzających się jej rodzinie nieszczęść. Kobieta podejrzewa, że mąż ukrywa przed nią jakiś poważny problem. Decyduje się szczerze porozmawiać z Krzysztofem.
Hanka rozmawia z Markiem o ślubie. Chłopak nie jest jeszcze gotowy na założenie rodziny. Czy pod wpływem rodziców zmieni zdanie?
Zenon Łagoda pokazuje synowi dom, w którym spędził dzieciństwo. Po raz pierwszy szczerze rozmawia z Michałem na temat przeszłości.
Jacek ponawia zaproszenie na Mazury. Czy Marta zdecyduje się wyjechać?
Odcinek 10
Maria zwierza się Tomaszowi z finansowych kłopotów swojej rodziny. Tomasz oferuje pomoc. Czy Zduńscy skorzystają z propozycji przyjaciela?
Marta, Łukasz i Jacek spędzają miłe chwile na Mazurach. Atmosfera zmienia się, gdy rozmowa schodzi na temat ojca Łukasza.
Marek oznajmia rodzicom, że oświadczył się Hance. Barbara i Lucjan są zadowoleni. Jaka jest reakcja siostry Marka, Małgorzaty, na tę wiadomość?
Piotr decyduje się odwołać przyjęcie urodzinowe. Czy Paweł poprze decyzję brata?
To wszystko dzięki aktorce Dominice Ostałowskiej.
Uwielbiam ją, śledzę jej twórczość i oglądam z nią każdą pozycję jaka tylko jest możliwa.
Wielką radością był dla mnie wieczorek potycki w którym brała udział Dominika na którym byłem na żywo!
[ Dodano: 2006-03-19, 22:50 ]
Bo wszystko tam jest jak w polsce.Oleg pisze:Bar, a skąd wiesz co będzie![]()
Może zapodzasz jakimś adresem www
Scenariusze przekładane są na język rosyjski.
Porównałem odcinek 1 polski i 1 rosyjski i identyczne.
Wkleję polskie streszczenia.
Odcinek 6
Krzysztof nadal okłamuje rodzinę, ale żona już mu nie ufa. Tymczasem przestępcy wciąż nie dają mu spokoju.
Maria kontynuuje próby chóru. Czy Krzysztof ma prawo do zazdrości o dyrygenta?
Hanka w dalszym ciągu igra z uczuciami Marka. Do czego doprowadzi jej intryga?
Jacek odwiedza Martę i Łukasza. Jak zakończy się wspólna kolacja?
Odcinek 7
Mostowiakowie przygotowują się do wizyty Zenona Łagody. Obawy Barbary nie potwierdzają się, spotkanie przebiega w sympatycznej atmosferze. Nagle jednak zostaje zakłócone przybyciem nieoczekiwanego gościa...
Hanka dostaje pracę w przetwórni Łagody. Dlaczego dziewczynie tak zależy na tej posadzie?
Dresiarze w dalszym ciągu nachodzą Krzysztofa. Zduński ma nadzieję, że znalazł sposób na rozwiązanie swoich problemów.
Jacek namawia Martę na wspólny wyjazd. Czy kobieta się zgodzi?
Odcinek 8
Plany Krzysztofa na załatwienie kredytu okazują się nierealne. Zduński próbuje w inny sposób pozbyć się dresiarzy i płaci za to wysoką cenę...
Marta bardzo obawia się spotkania z Norbertem. Czy mężczyzna może zagrozić przyszłości jej i syna? Jacek ponawia zaproszenie nad jezioro.
Hanka próbuje przypodobać się rodzicom Marka. Czy zdobędzie ich zaufanie?
Małgorzata spotyka się z Michałem. Chłopak ma zamiar coś jej wyznać...
Odcinek 9
Lucjan wybiera się do Gródka, by odwiedzić córkę.Maria jest przygnębiona z powodu coraz częściej przydarzających się jej rodzinie nieszczęść. Kobieta podejrzewa, że mąż ukrywa przed nią jakiś poważny problem. Decyduje się szczerze porozmawiać z Krzysztofem.
Hanka rozmawia z Markiem o ślubie. Chłopak nie jest jeszcze gotowy na założenie rodziny. Czy pod wpływem rodziców zmieni zdanie?
Zenon Łagoda pokazuje synowi dom, w którym spędził dzieciństwo. Po raz pierwszy szczerze rozmawia z Michałem na temat przeszłości.
Jacek ponawia zaproszenie na Mazury. Czy Marta zdecyduje się wyjechać?
Odcinek 10
Maria zwierza się Tomaszowi z finansowych kłopotów swojej rodziny. Tomasz oferuje pomoc. Czy Zduńscy skorzystają z propozycji przyjaciela?
Marta, Łukasz i Jacek spędzają miłe chwile na Mazurach. Atmosfera zmienia się, gdy rozmowa schodzi na temat ojca Łukasza.
Marek oznajmia rodzicom, że oświadczył się Hance. Barbara i Lucjan są zadowoleni. Jaka jest reakcja siostry Marka, Małgorzaty, na tę wiadomość?
Piotr decyduje się odwołać przyjęcie urodzinowe. Czy Paweł poprze decyzję brata?
B@r no sa różne gusta:) dla mnie Marta wygląda strasznie niezdrowo, jaky była ciężko schorowana. Jest przeraźliwie blada, chuda, ma przerzedzone włosy, dziwną fryzurę, oczy mysie i zapadnięte, biustu-brak;) podobnie jak brak brwi i rzęs. Poza tym ( i to już nie moja opinia tylko sama stwierdziła to w wywiadzie) zapytana o to czemu nosi tylko długie sukienki i spódnice odpowiedziała że nie ma kostek, a raczej są one tak grube jakby łydki od razu łączyły się ze stopami:) Więc nie wiem co w niej fajnego? nos?:) chyba że pisałeś że jest wspaniała odnośnie jej gry aktorskiej.