Z archiwum X (The X-Files)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Finał Archiwum X jest super! Ciekawe kiedy polska telewizja wyemituje ostatnią serię? :(
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Mnie też to interesuje, ale TVP milczy juz od paru lat na ten temat!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Efekt mojego nudzenia się ::chytry:: ::jezyk::
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Czyzby fotosy z ostanitego odcinka??!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dlaczego Tvp2 nie che dać ostatniej serii? Za to przypomna pierwszą serię "Dr Quinn" -1 odcinek o 8 rano 9 lutego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Stacja TV4 zagwarantowała nam powtórki serialu "The X-Files". W każdy wtorek, poczynając od 30 maja 2006 o godzinie 20.00 będziemy mogli obejrzeć kolejne odcinki sezonu 1. Zaraz po "Z Archiwum X" będzie wyświetlany kolejny wielki hit stworzony przez Carter’a, czyli "Millennium".

Ta okazja, pozwoli nam jeszcze raz przeżyć emocje związane z oglądaniem "The X-Files". 8)
Abec

Post autor: Abec »

Jak można było nawet przeczytać w portalu wp.pl, krystalizuje się pomysł na drugi kinowy film o przygodach agentów Scully i Muldera. Twórcy zapewniają, że tym razem nie będzie nawiązania do głównego, opowiadającego o opanowywaniu Ziemii przez Obcych, wątku serialu - prawdopodobnie dlatego, że o nim powiedziano już wszystko, no i duża część widzów już o nim zapomina.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

ta muzyczka :D ::jezyk::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Kiedyś po prostu uwielbiałem ten serial. Miałem wszystkie odcinki nagrane na kasetach video i oglądałem je po kilkanaście razy. :lol: A później nagle z dnia na dzień mi przeszło. Chyba między innymi dlatego, że serial stracił swój klimat i zrobił się strasznie naciągany. Pamiętam, że oglądałem go do końca 7 serii, a później 8 serię tylko wyrywkowo. Z 9 nie widziałem nic i nawet nie wiem jak to się wszystko skończyło.

Gillian Anderson była boska. :serce:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Dziś Gillian Anderson ma urodzinki :mrgreen: Happy Birthday :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ile serii "Z archiwum X" powstało i ile to łącznie odcinków??
Ja nigdy nie przepadałem za tym serialem.... :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Alexander pisze:Ile serii "Z archiwum X" powstało i ile to łącznie odcinków??
Ja nigdy nie przepadałem za tym serialem.... :P
Nie wiem dokładnie ile to odcinków.Serii było 9.Plus normalny film "Fight the future" :serce: Ach..kocham ten serial :serce: Nie oglądałam tylko całej dziewiątej serii ale jestem w trakcie ściągania :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

A odcinków 201.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

FanieStefci, polecam Ci ostatni odcinek "The truth". Szkoda żebyś nie widział zakończenia... :wink:
Owszem, 8 i 9 sezon mają inny klimat, bardziej te sezony skupiają się na życiu prywatnym bohaterów i ich uczuciach. Ja się tam cieszę, bo można było zobaczyć Scully w nowej odsłonie. Nowi bohaterowie też na plus, szczególnie Monica. Ale to już nie to samo co Dana i Fox za czasów FBI... Aczkolwiek ostatni odcinek jest bardzo mocny i klimat starych odcinków powraca... :wink:
Z 9 sezonu polecam też szczególnie odcinek 16 "William".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r pisze:FanieStefci, polecam Ci ostatni odcinek "The truth". Szkoda żebyś nie widział zakończenia... :wink:
Owszem, 8 i 9 sezon mają inny klimat, bardziej te sezony skupiają się na życiu prywatnym bohaterów i ich uczuciach. Ja się tam cieszę, bo można było zobaczyć Scully w nowej odsłonie. Nowi bohaterowie też na plus, szczególnie Monica. Ale to już nie to samo co Dana i Fox za czasów FBI... Aczkolwiek ostatni odcinek jest bardzo mocny i klimat starych odcinków powraca... :wink:
Z 9 sezonu polecam też szczególnie odcinek 16 "William".
A czy jest sens żebym oglądał ostatni odcinek, skoro nie widziałem nic z 8 ani 9 serii? Połapię się o co chodzi?
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
ODPOWIEDZ