Z archiwum X (The X-Files)
Mnie też to interesuje, ale TVP milczy juz od paru lat na ten temat!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Czyzby fotosy z ostanitego odcinka??!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Dlaczego Tvp2 nie che dać ostatniej serii? Za to przypomna pierwszą serię "Dr Quinn" -1 odcinek o 8 rano 9 lutego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Stacja TV4 zagwarantowała nam powtórki serialu "The X-Files". W każdy wtorek, poczynając od 30 maja 2006 o godzinie 20.00 będziemy mogli obejrzeć kolejne odcinki sezonu 1. Zaraz po "Z Archiwum X" będzie wyświetlany kolejny wielki hit stworzony przez Carter’a, czyli "Millennium".
Ta okazja, pozwoli nam jeszcze raz przeżyć emocje związane z oglądaniem "The X-Files".
Ta okazja, pozwoli nam jeszcze raz przeżyć emocje związane z oglądaniem "The X-Files".
Jak można było nawet przeczytać w portalu wp.pl, krystalizuje się pomysł na drugi kinowy film o przygodach agentów Scully i Muldera. Twórcy zapewniają, że tym razem nie będzie nawiązania do głównego, opowiadającego o opanowywaniu Ziemii przez Obcych, wątku serialu - prawdopodobnie dlatego, że o nim powiedziano już wszystko, no i duża część widzów już o nim zapomina.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Gabra-Sheila
Kiedyś po prostu uwielbiałem ten serial. Miałem wszystkie odcinki nagrane na kasetach video i oglądałem je po kilkanaście razy.
A później nagle z dnia na dzień mi przeszło. Chyba między innymi dlatego, że serial stracił swój klimat i zrobił się strasznie naciągany. Pamiętam, że oglądałem go do końca 7 serii, a później 8 serię tylko wyrywkowo. Z 9 nie widziałem nic i nawet nie wiem jak to się wszystko skończyło.
Gillian Anderson była boska.
Gillian Anderson była boska.
- Marek Forrester
Nie wiem dokładnie ile to odcinków.Serii było 9.Plus normalny film "Fight the future"Alexander pisze:Ile serii "Z archiwum X" powstało i ile to łącznie odcinków??
Ja nigdy nie przepadałem za tym serialem....
A odcinków 201.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
FanieStefci, polecam Ci ostatni odcinek "The truth". Szkoda żebyś nie widział zakończenia...
Owszem, 8 i 9 sezon mają inny klimat, bardziej te sezony skupiają się na życiu prywatnym bohaterów i ich uczuciach. Ja się tam cieszę, bo można było zobaczyć Scully w nowej odsłonie. Nowi bohaterowie też na plus, szczególnie Monica. Ale to już nie to samo co Dana i Fox za czasów FBI... Aczkolwiek ostatni odcinek jest bardzo mocny i klimat starych odcinków powraca...
Z 9 sezonu polecam też szczególnie odcinek 16 "William".
Owszem, 8 i 9 sezon mają inny klimat, bardziej te sezony skupiają się na życiu prywatnym bohaterów i ich uczuciach. Ja się tam cieszę, bo można było zobaczyć Scully w nowej odsłonie. Nowi bohaterowie też na plus, szczególnie Monica. Ale to już nie to samo co Dana i Fox za czasów FBI... Aczkolwiek ostatni odcinek jest bardzo mocny i klimat starych odcinków powraca...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A czy jest sens żebym oglądał ostatni odcinek, skoro nie widziałem nic z 8 ani 9 serii? Połapię się o co chodzi?B@r pisze:FanieStefci, polecam Ci ostatni odcinek "The truth". Szkoda żebyś nie widział zakończenia...![]()
Owszem, 8 i 9 sezon mają inny klimat, bardziej te sezony skupiają się na życiu prywatnym bohaterów i ich uczuciach. Ja się tam cieszę, bo można było zobaczyć Scully w nowej odsłonie. Nowi bohaterowie też na plus, szczególnie Monica. Ale to już nie to samo co Dana i Fox za czasów FBI... Aczkolwiek ostatni odcinek jest bardzo mocny i klimat starych odcinków powraca...![]()