Poza tym serial z książką na chwilę obecną nie ma już chyba nic wspólnego.
Plotkara (Gossip Girl)
Hmmm, ale Dan chyba w końcu nie przespał się wtedy z Georgi :> Jejku, w tym serialu tyle się dzieje, że powoli zapominam, jak to było na początku. Chociaż 1 odcinek pamiętam jak dziś
Wszyscy aktorzy wydawali mi się wtedy tacy dziwni, a teraz każdego lubię i uważam, że każdy pasuje do swojej roli.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Ryan Lavery
Przyznam Ci, że nie doczytałem jeszcze książki do końca, ale ogólnie serial się chwieje - i czasami faktycznie wiernie oddaje książkę, a czasami zupełnie na odwrót. Ale polecam Ci "Plotkarę" - fajny przekład można już znaleźć w księgarniach.mucha331 pisze:Hmmm, ale Dan chyba w końcu nie przespał się wtedy z Georgi :> Jejku, w tym serialu tyle się dzieje, że powoli zapominam, jak to było na początku. Chociaż 1 odcinek pamiętam jak dziśWszyscy aktorzy wydawali mi się wtedy tacy dziwni, a teraz każdego lubię i uważam, że każdy pasuje do swojej roli.
Czytałem 3 części i naprawdę było mnóstwo różnic...
Zapraszam do czytania:
-
Ryan Lavery
Garść nowych informacji:
Nate i Blair faktycznie mają wrócić do siebie <rzyg> A tak liczyłem na Blair i Chuck'a.
Vanessa zostanie jednak na lodzie. Poza tym ma się pojawić więcej osób z rodziny Nate'a, a on sam pogodzić z matką. Co do brata Dana i Sereny - ma się rzekomo stać kluczowym bohaterem kolejnego sezonu, czyli jednak nie będzie to Georgina jeśliby wierzyć tym spekulacjom.
[ Dodano: 2009-04-21, 15:38 ]
Kto widział wczorajszy epizod? Był esktra. Najlepszy był moment obiadu jak Serena i Dan udawali parę przed Gabrielem. A już za tydzień zjawi się Georgina. Nie mogę się doczekać. Będzie bosko!!
Nate i Blair faktycznie mają wrócić do siebie <rzyg> A tak liczyłem na Blair i Chuck'a.
[ Dodano: 2009-04-21, 15:38 ]
Kto widział wczorajszy epizod? Był esktra. Najlepszy był moment obiadu jak Serena i Dan udawali parę przed Gabrielem. A już za tydzień zjawi się Georgina. Nie mogę się doczekać. Będzie bosko!!
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery
No właśnie chyba nie tym "nielsenowskim", ale Gossip Gangsta podaje taki wynik. Z resztą te rankingi to i tak jedna wielka ściema, bo większość ludzi ogląda w necie, albo zapisuje na DVR więc chyba nigdy nie dokopią się do właściwej liczby widzów.Goku pisze:Ale w jakim rankingu? Chyba nie oglądalności, bo ta nie jest aż tak tragiczna.
Ja jakoś tym wynikom nie ufam
. Te które są podane na wikipedii dużo bardziej do mnie przemawiają. Zresztą nawet jeśli to porównywanie sytuacji "The O.C." do "Plotkary" w ogóle nie powinno mieć miejsca
. Bo "Plotkara" leci na The CW, który jest kanałem dostępnym w telewizjach kablowych i nie wszyscy mają do niego dostęp, a FOX jest ogólnodostępny w USA. Dla The CW wynik ponad 3 mln to jest powód do świętowania, więc nic dziwnego, że większość seriali ma oglądalność w okolicach 2 mln
.
-
Ryan Lavery
Ja też w sumie z przymrużonym okiem patrzę na te rankingi, bo tak na serio to nigdy nie są w pełni prawdziwe, poza tym jak by się uprzeć to można znaleźć kilka innych liczb na jeden ranking. Poniedziałek był super w GG. Georgina wróciła.
"Have you been saved, too"?
Myślałem, że zejdę na tym tekście. No i są już spoilery na finałowy odcinek sezonu. Zapowiada się bosko, tymbardziej, że Serena ma wejść na wojenną ścieżkę z Gossip Girl cokolwiek to oznacza. Promo na następny tydzień też wygląda super. 
Dobra wiadomość dla tych, którzy oglądali 1 sezon w TV i nie chciało im się ściągać 2 sezonu(w tym mnie xD):
O tym, że drugi sezon "Plotkary" jesienią zagości na antenie tvn7 już informowaliśmy dziś już wiemy, że fanów Blair, Sereny, Chucka i innych czeka prawdziwa gratka. Serial emitowany będzie przez cały wrzesień od poniedziałku do piątku!
źródło: http://www.plejada.pl/3,19018,news,1,1, ... tykul.html
O tym, że drugi sezon "Plotkary" jesienią zagości na antenie tvn7 już informowaliśmy dziś już wiemy, że fanów Blair, Sereny, Chucka i innych czeka prawdziwa gratka. Serial emitowany będzie przez cały wrzesień od poniedziałku do piątku!
źródło: http://www.plejada.pl/3,19018,news,1,1, ... tykul.html
-
Ryan Lavery
Natomiast ze spin-offem jest wyszła jakaś kicha. Ponoć nie będzie go według planu po zakończeniu sezonu GG ani też nie wiadomo czy w ogóle zagości później. Nie bardzo rozumiem dlaczego ale ponoć jeśli już doszłoby do emisji to mniej więcej w czasie "Melrose Place" i "Beautiful Life". Nie bardzo rozumiem, bo w kilku miejscach piszą sprzeczne wiadomości. Ja jednak najbardziej ufam Gossip Girl Insider.
-
Ryan Lavery
Nowe wieści z CW plus mały (w zasadzie nic niemówiący) update o spin-offie.:
http://www.hollywoodreporter.com/hr/con ... 3a41baf531The "Gossip Girl" spinoff continues to be in contention for midseason.
- kimberly1990
Obejrzałam już do końca 2.sezon i muszę przyznać, że finałowy odcinek był super, szczególnie jeśli chodzi o Chucka i Blair
3.seria też zapowiada się ciekawie: Serena poszukuje ojca, Blair, Nate, Chuck i Dan na studiach w Nowym Jorku, Geogrina
współlokatorkąBlair, Jenny "królową" w szkole, ślub Lilly i Rufusa
Już nie mogę się doczekać
Mam tylko nadzieję, że po tej wakacyjnej wycoeczce "z plecakiem po Europie" Nate i Vanessa nie wrócą do siebie
bo cały czas czekam na to, że może w końcu między Natem a Sereną coś zaiskrzy
3.seria też zapowiada się ciekawie: Serena poszukuje ojca, Blair, Nate, Chuck i Dan na studiach w Nowym Jorku, Geogrina
Mam tylko nadzieję, że po tej wakacyjnej wycoeczce "z plecakiem po Europie" Nate i Vanessa nie wrócą do siebie
Hillary Duff w "Gossip Girl"
Producenci "Gossip Girl" robią wszystko, by trzeci sezon był interesujący dla widzów. Jednym z czynników, który może to spowodować jest zatrudnienie w serialu Hillary Duff, piosenkarki i aktorki.
Hillary wcieli się w rolę Olivii Burke, gwiazdy filmowej która zawita do Nowego Jorku w poszukiwaniu prawdziwej przygody uniwersyteckiej.
Duff zadebiutuje w czwartym odcinku (emisja 5 października) i zostanie w serialu na wiele epizodów.
Źródło: ShowTv/Entertainment Weekly
Producenci "Gossip Girl" robią wszystko, by trzeci sezon był interesujący dla widzów. Jednym z czynników, który może to spowodować jest zatrudnienie w serialu Hillary Duff, piosenkarki i aktorki.
Hillary wcieli się w rolę Olivii Burke, gwiazdy filmowej która zawita do Nowego Jorku w poszukiwaniu prawdziwej przygody uniwersyteckiej.
Duff zadebiutuje w czwartym odcinku (emisja 5 października) i zostanie w serialu na wiele epizodów.
Źródło: ShowTv/Entertainment Weekly
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.