Jej reakcja była szczera i widać, że martwi ją los Stephanie.
Amber Moore
No myślę, że się martwi. Ma czym, bo jej obecny los zależy od życia Stephanie.Bartex pisze:Bądź co bądź Amber uratowała życie Stephanie i to jest plus dla niej.
Jej reakcja była szczera i widać, że martwi ją los Stephanie.
Poza tym Amber to szczęściara. Trafił jej się taki fuks, żeby móc ratować życie Stephanie i dzięki temu zaskarbić sobie wdzięczność Forresterów.
Tylko mi nie piszcie, że nie każdy by to zrobił.
Twierdzę, że każdy młody, sprawny człowiek tak samo by zareagował i rzucił się na Sheile od tyłu (to jest ważna, że od tyłu, bo łatwiej), żeby wybić jej broń z ręki. A potem to się już potoczyło niezależnie od niej.
Ale życzę jej żeby była zdrowa i dziecko też.
Scenarzyści mogli zrobić z tym co chcieli, t.zn. z ciążą. Ciekawe co w USA o tym pisali w 1998r. i jak to komentowali. Poronienie uwolniłoby Ricka i Forresterów od Amber..
Ciekawe jak publiczność - fani zareagowali na to wtedy.
Czy ktoś wie?
Boldfana napisała:
"(...) Tylko mi nie piszcie, że nie każdy by to zrobił.(...)"
Oczywiście, że nie każdy by tak zrobił!
(Kto tu jest naiwnym idealista...?)
"(...) Tylko mi nie piszcie, że nie każdy by to zrobił.(...)"
Oczywiście, że nie każdy by tak zrobił!
(Kto tu jest naiwnym idealista...?)
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Roxi, oczywiście, że nie jestem idealistką. To chyba widać! Zbyt gruntownie poznałam życie - szczególnie innych ludzi (astrologia - nie muszę Ci tłumaczyć) . Jestem chyba dobrą obserwatorką i podobno niezłym psychologiem amatorem (nie mam dyplomu).
Twierdzę ponownie, że każdy sprawny, młody człowiek, nie tchórz i mazgaj, rzuciłby się na ratunek.
I tak zrobiła Amber, która zwykle najpierw coś robi, a potem myśli. W tym wypadku chwała jej za to
Twierdzę ponownie, że każdy sprawny, młody człowiek, nie tchórz i mazgaj, rzuciłby się na ratunek.
I tak zrobiła Amber, która zwykle najpierw coś robi, a potem myśli. W tym wypadku chwała jej za to
Po wczorajszych odcinkach, nareszcie przekonałem sie co do Amber w 110%! Ona naprawde kocha to dziecko i kocha Ricka! Z pewnością powiedziała to szczerze! Przez to wydarzenie i tę rozmowę, bardziej polubiłem Amber.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Mam nadzieje, ze Amberka i Szefowa będą w dobrzych stosunkach. Szukalem co nie co i nie moglem znalesc zadnych spojerow co do ich "przyjazni" Oby tego nic nie popsuło.
No własnie przez przypadek! Ale gdyby nie bylo dziecka, to moze jednak Amber by go pokochała tak samo.
A dlaczego ma jej nie zależec na pieniądzach (trochę
) dla siebie i dziecka i na rodzinei dla niego i siebie?
Nadal myślę, że nie każdy by się rzucił na Sheili, ale tylko niektórzy.
Mogłaby być też taka reakcja np. taka:
1) Świadek zdarzenia przychodzi i w oszołomieniu zatrzymuje się jak "słup soli":
a) ocnie się i rzuca się na napastnika (Sheila)
b) dalej stoi w szoku, napastnik (Sheila) strzela
2) Świadek przychodzi, widzi ofiarę (Stephanie) strerrozyzowaną bronią:
a) wychodzi cichaczem, na zewnątrz wzywa pomoc
b) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, ewentulanie wzywa pomocy Boga modlitwa
c) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, cieszy się, że on uciekł
i inne....
Nadal myślę, że nie każdy by się rzucił na Sheili, ale tylko niektórzy.
Mogłaby być też taka reakcja np. taka:
1) Świadek zdarzenia przychodzi i w oszołomieniu zatrzymuje się jak "słup soli":
a) ocnie się i rzuca się na napastnika (Sheila)
b) dalej stoi w szoku, napastnik (Sheila) strzela
2) Świadek przychodzi, widzi ofiarę (Stephanie) strerrozyzowaną bronią:
a) wychodzi cichaczem, na zewnątrz wzywa pomoc
b) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, ewentulanie wzywa pomocy Boga modlitwa
c) wychodzi cichaczem, nie wzywa pomocy, cieszy się, że on uciekł
i inne....
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
- Adex-fan Brooke
Przyznaje ci racje Roxi. Jendak i tak Hydraulik nie jest taka zła.