mailo pisze:Niania Catherine (chyba ciągle ja gra ta sama aktorka),
Tak, ta sama aktorka ją gra. Catherine to już wieki chyba nie było. Wydaje mi się, że od dawna ją tylko wspominali np. Thorne że niby ona zajmuje się też Ally.
Z dzieci dawno nie pokazywano synka Felicii zwanego Dinem no i Ally w sumie też.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Nawiązując do uwagi Mareczka o spoilerowaniu, "zacieniowałem" kontrowersyjny fragment cytatu mailo. Rozumiem tutaj, że nie dało się ominąć tego, więc nie ma sprawy.
Czy zauważyliście, że ślub Donnie i Justinowi dawał pastor, którego grał Clarence? (ten koleś co przez ostatnie lata na youtube w śmieszny sposób streszczał wydarzenia z całego tygodnia B&B)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja z postaci drugaplanowych najbardziel lubiłem wszystkich "pomagierów", którzy wspierali głównych bohaterów jak Mike, Sugar czy Bailey. Tutaj pomocnik Sheilii - Mike, ramię w ramię ze Stephanie
Na pierwszy rzut oka nie poznałem jej Co to za strajk? Mike był faktycznie fajną postacią no i powrócił w roku 2010.
Strajk amerykańskich scenarzystów. Swego czasu było o nim głośno. Przez to m.in. skrócono sezony wielu seriali (np. 3 sezon "Prison Break" miał tylko 13 odcinków, a nie standardowo 22).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Daddy Yankee twórca słynnego "Pose" przy którym poniosło Brooke i Olivera to współtwórca tegorocznego hitu "Despacito" i właśnie niedawno z tej okazji wspomniano o nim w 4fun Tv, że wystąpił w Modzie na sukces jako on sam. Pokazano jego scenę z Hope, Stephanie i Ericem.
Ostatnio zmieniony 2017-07-11, 22:18 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.