Powrót do Edenu (Return to Eden)
- Adex-fan Brooke
- x 76
No to całe wieczory zajęte Dynastia, Melrose Place i Powrót do Edenu na deser 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Na tym kanale jest cały 1 sezon i 2 wrzucony. I jeszcze z Polsatu nagrany. Tu I część: http://www.youtube.com/watch?v=IvisoWeRbAU
Fajnych czasów dożyliśmy, że wszystko tak łatwo dostępne.
Polecam wszystkim!!
Fajnych czasów dożyliśmy, że wszystko tak łatwo dostępne.
Polecam wszystkim!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
Cały czas pierwszy sezon, ile on ma odcinków? Przyznam że trochę już zapomniałem ten serial dlatego również oglądam, nie bardzo rozumiem jak ta Stephanie może tyle uwodzić swojego męża niedoszłego mordercę... 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zasugerowałem się tym postem na fejsie - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Adex, Stephanie po prostu chciała się zemścić w spektakularny sposób
Adex, Stephanie po prostu chciała się zemścić w spektakularny sposób
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nowa aktorka w roli Jilly już zdobyła moje serce - Peta Toppano wyraźnie kreowana jest na Alexis, widać to po fryzurze, strojach i charakterze!
Zadebiutowała inna czołówka, nowsze odcinki są bardziej kolorowe - podoba mi się ta zmiana
Bardzo polubiłem Dennisa, syna Stephanie - nie wiem, możecie mnie wyśmiać, ale przypomina mi on trochę Buda ze "Świata według Bundych"
Zadebiutowała inna czołówka, nowsze odcinki są bardziej kolorowe - podoba mi się ta zmiana
Bardzo polubiłem Dennisa, syna Stephanie - nie wiem, możecie mnie wyśmiać, ale przypomina mi on trochę Buda ze "Świata według Bundych"
Obejrzał ktoś "Powrót do Edenu" na CBS Drama? Stacja kilkakrotnie powtarzała ten serial, a teraz leci aktualnie po odcinku w weekend. Jak tak to polecam i zachęcam do dyskusji. Tym bardziej, że skończyła się Dynastia i może ktoś chce się wciągnąć w "nowy" serial. 
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ja oglądałem
a Dynastia od nowa od poniedziałku
Fajnie, że powtarzają Powrót do Edenu aczkolwiek dziwne trochę, że tak szybko już po raz trzeci... a wie ktoś może o plotkach nakręcenia dalszych odcinków Powrotu do Edenu? Czy jest coś na rzeczy? Wg mnie byłoby fajnie