Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Jak Ty to robisz, że na wszystkich show-ach jesteś obecny? :P
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Dobre pytanie. Przyznaj się wszędzie masz jakieś wtyki ? ::chytry::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

B@r pisze:(...)natomiast w piątek w programie "Hit Generator" zaśpiewa Łukasz Zagrobelny.
Naprawdę nie wiem po co gwiazdy nadal decydują się wziąsc udział w tym programie. :? Tylko sobie reputacje psują oczywiście Łukasz Zagrobelny będzie jednym z przegranych. Ztego co widzę, jako gwiazda będzie też Ania Szarmach, choc i tak wiem, że też nie przejdzie.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Co śpiewa Zagrobelny w "Hit..."?
Ola zagrożona, to jakaś porażka, ona najlepiej śpiewa... 100 razy lepiej niż ten jakiś palant, Kudelski i ta głupia Laura.... wcale fajnie nie zaśpiewała tej piosenki Leony Lewis, nie wiem nad czym się tak zachwycała Górniakowa :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

"No one" to piosenki Alicii Keys :)
Nobody does it better
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Faktycznie :shock: , pomyliło mi się, bo to też takie "wydzieranie", które kojarzy mi się z Lewis :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mikiks pisze:nie wiem nad czym się tak zachwycała Górniakowa :roll:
No właśnie! Najśmieszniejsze, że Laura sama była tym zdziwiona, bo wiedziała, że zaśpiewała tak sobie :lol: A Edyta tekst, że wyczerpała już wszystkie komplementy itd. ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się z Wami. Ja też w tym wykonaniu Laury nie widziałem, nie słyszałem nic specjalnego.
W ogóle Edyta miała wczoraj jakieś "odpały", najpierw dała 3 Oli Zienkiewicz, potem tak się zachwycała Laurą... ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

No to koniec Zakochaj się w Rikki i Vikki. Obie wybrały Trevora i facet stanął przed trudnym wyborem. Ostatecznie wybrał Vikki. Jedna rzecz mnie zniesmaczyła. Kiedy bliźniaczki spotkały się ze swoją rodziną żeby porozmawiać z nim o Trevorze i Rebekah'ce(nie wiem jak odmienić to imię) ojciec powiedział im , że powinny mieć sponsora , spotykać się z jakimiś gwiazdami kina itp a nie z jak on to powiedział kapitanem łodzi i barmanką ::kwasny:: "Fajny" ojciec...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Córki skrzywionej psychiki nie zaczerpnęły z kosmosu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja do samego końca myślałem, ze jedna z nich wybierze Rebbecke a 2 Trevora. Oglądaliśmy to ze znajomymi i nie moglismy uwierzyć , że obie wybrały takiego przybitego wymoczka, flegmatyka:) Dziwne, że mając do wyboru tyle osób padło na niego. Pewnie dlatego ze wygrywał te wszystkie konkurencje.
Awatar użytkownika
Tim

Tiril czemu uważasz, że mają skrzywione psychiki? Szczerze też nie rozumiem jak z wszystkich uczestników mogły wybrać Trevora ::kwasny:: Jest taki spokojny, flegmatyczny jak anglik. Nie zachowuje się jak stereotypowy surfer. Z tego co przeczytałem na jakiejś amerykańskiej stronie internetowej to Vikki już z nim nie jest. Nie wiem ile w tym prawdy bo to jakaś strona plotkarska była, ale przypuszczam , że to może być prawda.
Awatar użytkownika
Tiril

Osoba biorąca udział w takim programie, o takich zasadach,z takimi "nagrodami" na pewno nie jest normalna.
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Według mnie można komentować ich zachowania, a nie psychiki. Nie znamy ich. Widzimy tylko to co jest na ekranie. To jest show biznes i reality show. Wszystko mogło być wyreżyserowane. Rikki we wczorajszym odcinku mówiła, że studiowała psychologię dziecięcą czyli chyba nie ma skrzywionej psychiki i nie jest głupia.
Awatar użytkownika
Tiril

Tim pisze:Według mnie można komentować ich zachowania, a nie psychiki. Nie znamy ich. Widzimy tylko to co jest na ekranie. To jest show biznes i reality show. Wszystko mogło być wyreżyserowane. Rikki we wczorajszym odcinku mówiła, że studiowała psychologię dziecięcą czyli chyba nie ma skrzywionej psychiki i nie jest głupia.
W reżyserowanym czy nie, biorą udział w takim przedsięwzięciu. A zachowanie jednak wynika z psychiki. A glupota czy inteligencja nie ma tu nic do rzeczy.
Sad but true
ODPOWIEDZ