"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

??
??%
??
??%
??
??%
??
??%

Liczba głosów: ??

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to ulga :) Czyli Moda nadal serialem bez końca :) To ciekawe, że cieszy się popularnością na Playerze, powinna równocześnie być na Tvn!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

No to nieźle się porobiło patrzę. Akurat dziś rano dopiero zobaczyłem wczorajsze wieczorne posty oraz profil na FB, że Player wstrzymał emisję. Szczęście, że szybko dali znać, że zakupili kolejną partię odcinków. Tylko nie rozumiem, czemu dopiero teraz to zrobili a nie wcześniej...czyżby planowali tą przerwę w emisji czy jak ? Co oni nie wiedzieli, że kończą im się odcinki ?

Obstawiam, że z minimum miesiąc poczekamy na kolejne odcinki no, ale cóż...trzeba czekać..
paw

Post autor: paw »

Warto by było wiedzieć jak długo to potrwa mniej więcej.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

bosskicinu pisze:. Tylko nie rozumiem, czemu dopiero teraz to zrobili a nie wcześniej...czyżby planowali tą przerwę w emisji czy jak ? Co oni nie wiedzieli, że kończą im się odcinki ?
Ja myślę, że nie planowali, tylko po prostu są bezmyślni i nie zdawali sobie sprawy, że jednym nieprecyzyjnym, lakonicznym postem mogą wywołać taką burzę. Tak trochę jakby w średniowieczu żyli. Dobrze, że się wyjaśniło.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wczoraj wieczorem, przed obejrzeniem odcinka, zauważyłem, że nie ma zapowiedzi kolejnego odcinka. Uznałem to za błąd techniczny ze strony www. Dopiero później zorientowałem się, że to przerwa w emisji. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło i premierowe odcinki nadal będzie można oglądać w serwisie. Tylko - tak jak pisze Bosskicinu - player.pl nie połapał się, że kończy im się transza? I skutkiem tego jest przymusowa przerwa, która - moim zdaniem - potrwa 2-3 tygodnie. Tak z ciekawości - ale pewnie to tajemnica - wiadomo, ile odcinków obejmuje nowa transza?

Czekam na nowe odcinki. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dawidek pisze:Tak z ciekawości - ale pewnie to tajemnica - wiadomo, ile odcinków obejmuje nowa transza?
To będzie już trzecia transza w Playerze i podobnie jak dwie poprzednie, obejmuje 120 odcinków :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Serial wraca do Playera 22 lutego! :D
Trwa już odliczanie do kolejnego odcinka :arrow: http://player.pl/seriale-online/moda-na ... 59293.html
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To świetna wiadomość ! :: bow ::

Nie spodziewałem się tak szybkiego powrotu bo obstawiałem, że minimum miesiąc sobie poczekamy. A tu proszę, się postarali :)

Następnym razem niech wcześniej wykupują kolejną transzą, aby nie robić przerwy.
matti05

Post autor: matti05 »

Fantastycznie! Nie mogę się doczekać :D Mam nadzieję, że będą po 2 odcinki emitować kiedy w tym czasie nie było Mody. Pisałem dziś do playera związku z tym, ale odpowiedzieli, że nie posiadają info na ten temat :(
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Czyli dwóch odcinków zapewne nie będzie :wink: Całe szczęście, że przerwa taka krótka.
paw

Post autor: paw »

Nie wiem czy od poniedziałku czy od dziś , ale zamiast loga TVN logo player.

I ciekawe bo tylko jest w SD.
nołbady

Post autor: nołbady »

Od dziś. We wczorajszym odcinku było jeszcze logo TVN.
Awatar użytkownika
Mareczek

Dziwnie zrobili z tym logo. Z jednej strony logiczne, bo serial nie jest emitowany w TVN i to mogło być mylące. Z drugiej strony, skoro nowa transza zaczęła się od 6288 to dlaczego ten pierwszy odcinek miał jeszcze logo stacji, a kolejne już logo Playera? Trochę mi to wygląda, jakby ktoś inny zajął się teraz wrzucaniem i opracowywaniem odcinków na stronę główną. Bo jak wyjaśnić, że dzisiejszy epizod "reklamowało" zdjęcie spoilerowej postaci? ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zastanawiałem się dzisiaj, kim jest ten przystojniak ze zdjęcia. Pomyślałem o Oliverze, bo chłopak miał taką fryzurę, a zdjęcia czasem są takie mylące i mogą dezorientować. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Już chyba zmienili zdjęcie na inne. Też nie wiedziałem, kto to, myślałem że może z Caroline się ktoś pojawi.
ODPOWIEDZ