Myślałem , że ten wywiad będzie stał na niższym poziomie, a okazał się całkiem naturalny nawet fajny.Prokop mnie trochę rozczarował tymi uwagami na temat tego, że wszyscy faceci w studio mają szeroko otwarte oczy i patrzą się na nią , ale ok rozumiem , że chciał być zabawny. Co do lektorki to według mnie przetłumaczyła wywiad bardzo dobrze biorąc pod uwagę fakt , że nie było przerw między pytaniami i odpowiedziami tak jak to jest np . gdy jest wywiad z Leo Beenhakkerem gdzie format jest następujący pytanie, odpowiedź, tłumaczenie wypowiedzi i dopiero potem następne pytanie. Tylko jednego nie wiem czy to nowe reality show będzie na TVN, na entertainment czy może na jeszcze innym kanale. Z tego też wynika , że nie będzie żadnego spotkania Kendry z fanami.
Swoją drogą to dziwne, że przyjechała do Polski promować swój program. Wydaje mi się , że raczej mało osób ją zna. Widocznie TVN jej zapłacił , za przyjazd , zakwaterowanie itp.
Swoją drogą to dziwne, że przyjechała do Polski promować swój program. Wydaje mi się , że raczej mało osób ją zna. Widocznie TVN jej zapłacił , za przyjazd , zakwaterowanie itp.
Ten wywiad w TVN był dużo lepszy, poważniejszy no i dłuższy. Teraz już wiadomo , że to nowe reality show będzie emitowana na kanale E! Entertainment. Ten materiał na HH to bardziej to był bardziej reportaż niż wywiad mimo, że padło tam kilka pytań.Damians pisze:W Happy Hour też był wywiad z nią
Właśnie Goku miałeś mi napisać w kolejności jakie są twoje ulubione reality show emitowane obecnie przez MTV.
Wydaje mi się, że wiele jej ten przyjazd nie da. Tak na marginesie to dużo Polaków ma dostęp do tego kanału E! entertainment?Tiril pisze:Właśnie dlatego przyjechała, żeby ją poznano lepiej.Tim pisze: Swoją drogą to dziwne, że przyjechała do Polski promować swój program. Wydaje mi się , że raczej mało osób ją zna.
Już dzisiaj najprawdopodobniej ostatni odcinek JOŚ.
Wystąpi masa gwiazd wszystkich edycji, wszyscy zwycięzcy, wystąpi też Olga Bończyk
Tytuły krzyczą, że zaśpiewa też Edyta Górniak z samą Elżbietą Zapendowską, ale Ela kiedyś powiedziała, że prędzej zatańczy niż zaśpiewa
Więc może będzie tańczyła przy Edycie
I pojawi się w końcu Kasieńka Cichopek
Wystąpi masa gwiazd wszystkich edycji, wszyscy zwycięzcy, wystąpi też Olga Bończyk
Tytuły krzyczą, że zaśpiewa też Edyta Górniak z samą Elżbietą Zapendowską, ale Ela kiedyś powiedziała, że prędzej zatańczy niż zaśpiewa
I pojawi się w końcu Kasieńka Cichopek
Mam nadzieję , że to będzie ostatni odcinek.Damians pisze:Już dzisiaj najprawdopodobniej ostatni odcinek JOŚ.
Tej tam tylko brakowało. Pewnie każdy jej będzie gratulował i słodził jak to pięknie wygląda itp.Damians pisze:I pojawi się w końcu Kasieńka Cichopek
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
I koniec JOŚ był taki, jaki sobie wymarzyłem, czyli ostatni dźwięk należał do Edyty Górniak. Jeszcze pod koniec zapłakała, a w ostatnich sekundach JOŚ się wygięła, do ostatniej sekundy śpiewała. Pięknie.
Kasieńka Cichopek szersza niż dłuższa, wyglądała fenomenalne, mimo wielkiego brzucha prowadziła świetnie, spokojnie mogła prowadzić całą edycję...
Aga Włodarczyk genialna, Olga Bończyk genialna ( zaśpiewała ten nowy przebój Piasecznego tak po olgowemu, lepiej od oryginału ).
A Ela tak jak pisałem, zatańczyła, a nie zaśpiewała
To zabrzmi śmiesznie, ale ja bardzo się cieszę, że JOŚ przydało akurat na ten moment mojego życia, ukształtowało nie tylko moje preferencje muzyczne, ale w ogóle moją wrażliwość, moją emocjonalność
Naprawdę jestem wdzięczy Polsatowi za ten program.
Kasieńka Cichopek szersza niż dłuższa, wyglądała fenomenalne, mimo wielkiego brzucha prowadziła świetnie, spokojnie mogła prowadzić całą edycję...
Aga Włodarczyk genialna, Olga Bończyk genialna ( zaśpiewała ten nowy przebój Piasecznego tak po olgowemu, lepiej od oryginału ).
A Ela tak jak pisałem, zatańczyła, a nie zaśpiewała
To zabrzmi śmiesznie, ale ja bardzo się cieszę, że JOŚ przydało akurat na ten moment mojego życia, ukształtowało nie tylko moje preferencje muzyczne, ale w ogóle moją wrażliwość, moją emocjonalność
Naprawdę jestem wdzięczy Polsatowi za ten program.
Z nadzieją zasiadłem do obejrzenia dzisiejszego odcinka nie wiedząc nawet jakie gwiady bedą aby miec "przyjemne" zaskoczenie Tymczasem była tylko Bończyk , Włodarczyk, Liszowska i Mrozowska, a reszta była mi obojętna, a nawet znalazły się osoby, których nie lubię. Zobaczyłem tylko wystep jurorów i zachwalenie Eli (robienie z widzów idiotów właściwie), później występ Kudelskiego z Bończyk i przekonanie się, że ten pierwszy wcale nie umie śpiewac, szkoda Olgi dziś było. Resztę darowałem sobie.To już nie te emocje co kiedyś 
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie