"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

??
??%
??
??%
??
??%
??
??%

Liczba głosów: ??

Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Uff, dobrze, że ta informacja wreszcie wyszła :D
Bardzo mnie cieszy powrót do TV, bo co telewizja to telewizja i jeszcze ta godzina :shock:
Freez pisze:skoro to serial stacji CBS, to powinna lecieć na CBS Drama
Ten kanał splajtował w Polsce i od roku nie ma na nim żadnych premier, a w grudniu znika z Polski.
Freez pisze:tymczasem prawa do emisji wykupuje niepewny, nieistniejący jeszcze pewnie niszowy kanał
No nie wiem. Kanał ma spory budżet i jest jednym z najlepiej zapowiadających się nowych kanałów oferowanych na nowym multipleksie. Gwiazdami stacji będą m.in. Beata Tadla, Jarosław Kulczycki czy Tomasz Sekielski, znani szerszej publiczności. To takie trochę NoweTVP :P
paw

Post autor: paw »

Liczą chyba na dobrą oglądalność. Jeszcze omnibus w niedziele chyba wszystkich odcinków - mogą się zawieść, choćby brakiem pewnie kanału na platformach, przynajmniej od razu.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

To trochę fail z tym CBS Drama zrobiłem, wybaczcie nie zorientowałem się w realiach przed napisaniem posta:) Może Moda z Player pl nie zniknie, skoro to będą odcinki z 2011 głupio by było od nowa oglądać to samo i czekać na kolejne, gdy na playerze pójdzie dalej.. Chyba, ze się jakoś dogadają i będą puszczać po kilka epizodów dziennie by dogonić.
paw

To co ma Player kupione - wyemituje. Gorzej będzie potem. Bo będzie zamieszanie.
nołbady

Post autor: nołbady »

Przefantastyczna wiadomość! Ciekawe, kto będzie czytał ;)
matti05

Post autor: matti05 »

Nareszcie będzie w TV, bardzo mnie to cieszy :mrgreen: .Mam nadzieję,że Player nie zrezygnuję w przyszłości z Mody :wink: .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nowa TV nie będzie aż tak niszowa. Właścicielem kanału (i zarazem jednego slotu na ósmym multipleksie) jest ZPR, który jest właścicielem takich kanałów jak Eska TV, Polo TV, Fokus TV no i sieci radiowej Eska. To ich najnowszy projekt: http://www.grupazpr.pl/nasze-marki , http://satkurier.pl/news/152424/nowa-tv ... opada.html

Pojawiła się zapowiedź, że Nowa TV będzie w nc+. O Cyfrowym Polsacie na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo: http://satkurier.pl/news/152250/nowa-tv ... -w-nc.html .

Mam nadzieję, że player.pl nie wycofa się z emisji "MnS", bo chcę nadal oglądać odcinki, tym bardziej, że w sieci będzie mniej więcej półtora roku do przodu. Zobaczymy, co będzie w styczniu, ja liczę na kontynuację na dotychczasowych zasadach. O Nowej TV nie zapomnę, jestem ciekawy, jak im wyjdzie ta emisja. :wink:

Jest jeszcze jedna ciekawostka. Pytanie jest, czy kanał (i jednocześnie "MnS") będzie mozna oglądać także w Internecie o 19.30. Wszystkie dotychczasowe kanały telewizyjne sa dostępne na żywo w Eska Go: http://www.eskago.pl/tv Serwis ma także swój VoD (znacznie uboższy w treści niż player.pl).
paw

Ciekawe czy Player wiedział o tym zakupie i co teraz zrobi. Wg mnie widzowie w Nowej TV to będą raczej widzowie którzy nie oglądali w necie i zaprzestali w momencie końca TVP, trochę nowych i ewentualnie dla powtórek. Dobrze by było, żeby Player kupił nową transzę, skoro ta kończy się w styczniu to niedługo, a to jednak trochę inny target.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ależ fantastyczna informacja! :) Moda dzięki temu wraca do telewizji w rewelacyjnym czasie antenowym. Może dzięki tym odcinkom młodsi widzowie się wkręcą do serialu oraz osoby które niby przypadkiem zerkały w TVP. :)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A na jakich platforma będzie dostępny ten kanał?

PS: Ja mam kablówkę Vectra? czy na niej znajdę nowy kanał?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Też mnie ciekawi czy w Vectra będzie. Ogólnie super wiadomość, ale na nieznanym kanale mało kto będzie oglądać, po chichu liczyłem jednak na Tvn zamiast Rozmów w toku, ale dobre i to, mimo, że odcinki, które już były na Playerze. To jest mimo wszystko szansa dla tych starszych ludzi i innych co nie korzystają z netu. Teraz od nas i od stacji zależy aby reklama była głośna. Aby każdy wiedział, że w ogóle taka stacja ruszyła i że Moda wielkim HD stylu wraca do polskiej tv.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Stephanie długo nie była w Polsce martwa. :serce:

Mam nadzieję, że emisja w tv nie wykluczy emisji w Playerze, która jest dużo wygodniejsza. Mam nadzieję, że odcinkom z Playera nie zmaleje oglądalność. Emisja o 19:30 jest świetna, ale w sumie o tej porze duża widownia Mody ogląda "Wiadomości" w TVP... :roll:

Czy ten kanał będzie w UPC?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
cmk

Post autor: cmk »

Wszystko zalezy od tego jak skonstruowana jest umowa z Nowa TV. Jeżeli zakłada wyłączność w Polsce, to Player.pl moze nie miec możliwości zakupu kolejnego sezonu. Podejrzewam jednak, ze Nowa TV i tak musiała nieco wydać na kontrakt z B&B, a umowa wylacznosciowa byłaby droższa, wiec moze Player będzie mógł i chciał kontynuować.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Robi pisze:A na jakich platforma będzie dostępny ten kanał?

PS: Ja mam kablówkę Vectra? czy na niej znajdę nowy kanał?
Na razie wiadomo o nc+. Vectra jest, moim zdaniem, bardzo prawdopodobna, ponieważ kanał będzie też w NTC. A zazwyczaj operatorzy płatnej telewizji starają się, by naziemne kanały znalazły się w ich ofercie. To samo tyczy się tez UPC, o które pyta B@r. Niektóre kablówki mogą zdecydować się na Nową TV HD (jak Promax).

Założyłem nowy temat/post "Moda na sukces od 9.11. w Nowa TV": http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1678 . Będzie to uporządkowane kompendium wiedzy na temat emisji "Mody na sukces" w Nowa TV. Tutaj oraz na Facebooku pojawia się sporo pytań i ten temat ma na celu podanie podstawowych informacji. Wątek jest zamknięty, przyklejony oraz ogólnodostępny. W miarę pojawiania się nowych informacji, temat/post będzie na bieżąco edytowany i uzupełniany. Więc zaglądajcie do niego i współtwórzcie. :wink:

Jeśli znajdziecie jakieś informacje na temat nowego kanału i "MnS", to dajcie mi przysłowiowego "cynka", najlepiej ze źródłami w postaci linków, czy skanów, bo będę je wykorzystywać, jako potwierdzenie podawanych informacji. Piszcie tutaj w temacie, w SB, albo wysyłajcie poprzez PW lub na forumowego maila oleg@boo.pl . Dziękuję.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Fajnie, że Moda wraca do TV, lecz mam nadzieję, że to nie spowoduje zaprzestania emisji w Playerze w styczniu 2017 r. Chcemy być na bieżąco z odcinkami a nie cofać się o ponad 300 i czekać aż nowy kanał nadgoni około półtora roku. Bo jeżeli tak będzie to, to jestem przeciw emisji w TV.
ODPOWIEDZ