Post autor: Natalia »

Oglądałam Josia urywkami, jak dla mnie największy postęp zrobiła Monika Mrozowska.

W YCD trzymam kciuki za Anię :D :D :D
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"

Post autor: Damians »

Obrazek :D :D :D ::rad::

Post autor: Mareczek »

Damians nie bierz tego do siebie :roll:
Ale na boga ile można się zachwycać tą nie wydarzoną gwiazdeczką ::ysz::

Mareczek pisze:Ale na boga ile można się zachwycać tą nie wydarzoną gwiazdeczką
Dopóki świeci :wink:
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Damians pisze:
Mareczek pisze:Ale na boga ile można się zachwycać tą nie wydarzoną gwiazdeczką
Dopóki świeci :wink:
Ile ta "gwiazda" będzie jeszcze świecić? Mnie się wydaje, że niestety długo bo jak będzie wracała do TV to zrobią z tego wielkie halo ::kwasny::

Post autor: DeaconFan »

Mnie się podobał ten ostatni (?) odcinek. :D Tylko rzeczywiście mogli nie robić z ludzi kretynów tym niby śpiewem Eli. :roll:
I miło było zobaczyć Kasię Cichopek. :) Kiedyś nie doceniałem jej jako prowadzącej, ale przy Liszowskiej i jej "Yyyy, i co ja jeszcze mogę powiedzieć..."... :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Marek Forrester »

Jola wybierze męża w nowym reality-show!?

Tym razem gwiazda "Big Brothera" weźmie udział w programie, w którym będzie miała znaleźć… męża.

"Formuła programu będzie bazowała na popularnym przed kilkoma laty "Kawalerze do wzięcia", znanym programie o Miriam oraz na widowisku gwiazdki MTV Tili Tequili" – czytamy na stronach gazety.

Castingi podobno już się rozpoczęły.

Super! Czyżby znów TV4 ją lansowało... "Jola do wzięcia", "Wszystko o Joli" czy "Zakochaj się w Jolancie Rutowicz" :zeby:
Nobody does it better

Post autor: Goku »

Czyli, że co? Okaże się, że Jola jest biseksualna i jeszcze na dodatek ma penisa? ::chytry::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Marek Forrester pisze:Jola wybierze męża w nowym reality-show!?

Tym razem gwiazda "Big Brothera" weźmie udział w programie, w którym będzie miała znaleźć… męża.

"Formuła programu będzie bazowała na popularnym przed kilkoma laty "Kawalerze do wzięcia", znanym programie o Miriam oraz na widowisku gwiazdki MTV Tili Tequili" – czytamy na stronach gazety.

Castingi podobno już się rozpoczęły.

Super! Czyżby znów TV4 ją lansowało... "Jola do wzięcia", "Wszystko o Joli" czy "Zakochaj się w Jolancie Rutowicz" :zeby:

Więcej Joli Rutowicz? ::kwasny:: ::plask wczolo: To ja już wole transmisję z obrad sejmu :zeby: Oby ten program nie został wyemitowany, albo w ogóle nie doszedł do skutku.

Post autor: Goku »

Anka wygrała YCD ::kwasny:: Szkoda... Z półfinałowej czwórki ją najmniej lubiłem, jak dla mnie nie powinna nawet dostać się do finału(zamiast niej powinna być Julka), a co dopiero wygrać...

Boże, po co Edyta Górniak tam polazła?? ::plask wczolo:
Mówiła o tym ostatnio w DD TVN, ale myślałem, że tak tylko gadała, a ona rzeczywiście tam była. Nie podobają mi się takie zbliżenia z TVN-em :?

Post autor: Omar »

Ja się właśnie bardzo cieszę (razem z Egurrolą), że wygrała Ania. :serce: :serce: Podobały mi się jej występy i uważam, że była zdecydowanie najlepsza z finałowej czwórki. Jest utalentowana i do tego śliczna i bardzo sympatyczna. Aż się o nią bałem gdy te piski do Łukasza zagłuszały Kingę, ale całe szczęście nie przełożyły się one na smsy. Ciekawe jaka była różnica głosów. Kibicuję Ani w dalszym rozwoju. Łukaszowi zresztą też, bo też był niezły, ale Ania :serce:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Damians pisze:Boże, po co Edyta Górniak tam polazła?? ::plask wczolo:
Mówiła o tym ostatnio w DD TVN, ale myślałem, że tak tylko gadała, a ona rzeczywiście tam była. Nie podobają mi się takie zbliżenia z TVN-em :?
I obcięła włosy. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Beja »

A ja kibicowałam wczoraj Ani, więc cieszę, się, że wygrała. Łukasza zachowanie pokazało, że jest fajnym facetem, peszy go ten tabun fanek, jest skromny i strasznie utalentowany.
Bardzo podobał mi się wczorajszy finał, myślę, że obecna jego formuła (ostateczne starcie pomiędzy najlepszą tancerką a najlepszym tancerzem) jest lepsza od poprzedniej. Strasznie fajne były filmiki podsumowujące IV edycję - przypomnienie różnych niezapomnianych tańców.
Ogólnie YCD jest najlepszym programem reality show z obecnie emitowanych, bo uczestnicy są prawdziwi a emocje i zachowania niewyreżyserowane. Podoba mi się też, jak Rusin wspiera każdego uczestnika i jak bardzo przeżywa ich występy. :D

Post autor: Omar »

Ja wolałem poprzednią formułę finału. Było więcej emocji i więcej występów. Mam nadzieję, że wróci w następnej edycji. Też tak jak Beja uważam, że to obecnie najlepsze reality show. Nie ma tych wszystkich gwiazdeczek, występują prawdziwi i utalentowani ludzie. Co do wyreżyserowania - zdziwiłem się jak pokazali filmiki z prób generalnych i ćwiczony jest moment z kopertą z wynikami, a potem przytulanie się z odpadającym uczestnikiem. :zmiesz::
ODPOWIEDZ