W YCD trzymam kciuki za Anię
Mnie się podobał ten ostatni (?) odcinek.
Tylko rzeczywiście mogli nie robić z ludzi kretynów tym niby śpiewem Eli.
I miło było zobaczyć Kasię Cichopek.
Kiedyś nie doceniałem jej jako prowadzącej, ale przy Liszowskiej i jej "Yyyy, i co ja jeszcze mogę powiedzieć..."... 
I miło było zobaczyć Kasię Cichopek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jola wybierze męża w nowym reality-show!?
Tym razem gwiazda "Big Brothera" weźmie udział w programie, w którym będzie miała znaleźć… męża.
"Formuła programu będzie bazowała na popularnym przed kilkoma laty "Kawalerze do wzięcia", znanym programie o Miriam oraz na widowisku gwiazdki MTV Tili Tequili" – czytamy na stronach gazety.
Castingi podobno już się rozpoczęły.
Super! Czyżby znów TV4 ją lansowało... "Jola do wzięcia", "Wszystko o Joli" czy "Zakochaj się w Jolancie Rutowicz"
Tym razem gwiazda "Big Brothera" weźmie udział w programie, w którym będzie miała znaleźć… męża.
"Formuła programu będzie bazowała na popularnym przed kilkoma laty "Kawalerze do wzięcia", znanym programie o Miriam oraz na widowisku gwiazdki MTV Tili Tequili" – czytamy na stronach gazety.
Super! Czyżby znów TV4 ją lansowało... "Jola do wzięcia", "Wszystko o Joli" czy "Zakochaj się w Jolancie Rutowicz"
Nobody does it better
Marek Forrester pisze:Jola wybierze męża w nowym reality-show!?
Więcej Joli Rutowicz?
Ja się właśnie bardzo cieszę (razem z Egurrolą), że wygrała Ania.
Podobały mi się jej występy i uważam, że była zdecydowanie najlepsza z finałowej czwórki. Jest utalentowana i do tego śliczna i bardzo sympatyczna. Aż się o nią bałem gdy te piski do Łukasza zagłuszały Kingę, ale całe szczęście nie przełożyły się one na smsy. Ciekawe jaka była różnica głosów. Kibicuję Ani w dalszym rozwoju. Łukaszowi zresztą też, bo też był niezły, ale Ania 
I obcięła włosy.Damians pisze:Boże, po co Edyta Górniak tam polazła??![]()
Mówiła o tym ostatnio w DD TVN, ale myślałem, że tak tylko gadała, a ona rzeczywiście tam była. Nie podobają mi się takie zbliżenia z TVN-em
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A ja kibicowałam wczoraj Ani, więc cieszę, się, że wygrała. Łukasza zachowanie pokazało, że jest fajnym facetem, peszy go ten tabun fanek, jest skromny i strasznie utalentowany.
Bardzo podobał mi się wczorajszy finał, myślę, że obecna jego formuła (ostateczne starcie pomiędzy najlepszą tancerką a najlepszym tancerzem) jest lepsza od poprzedniej. Strasznie fajne były filmiki podsumowujące IV edycję - przypomnienie różnych niezapomnianych tańców.
Ogólnie YCD jest najlepszym programem reality show z obecnie emitowanych, bo uczestnicy są prawdziwi a emocje i zachowania niewyreżyserowane. Podoba mi się też, jak Rusin wspiera każdego uczestnika i jak bardzo przeżywa ich występy.
Bardzo podobał mi się wczorajszy finał, myślę, że obecna jego formuła (ostateczne starcie pomiędzy najlepszą tancerką a najlepszym tancerzem) jest lepsza od poprzedniej. Strasznie fajne były filmiki podsumowujące IV edycję - przypomnienie różnych niezapomnianych tańców.
Ogólnie YCD jest najlepszym programem reality show z obecnie emitowanych, bo uczestnicy są prawdziwi a emocje i zachowania niewyreżyserowane. Podoba mi się też, jak Rusin wspiera każdego uczestnika i jak bardzo przeżywa ich występy.
Ja wolałem poprzednią formułę finału. Było więcej emocji i więcej występów. Mam nadzieję, że wróci w następnej edycji. Też tak jak Beja uważam, że to obecnie najlepsze reality show. Nie ma tych wszystkich gwiazdeczek, występują prawdziwi i utalentowani ludzie. Co do wyreżyserowania - zdziwiłem się jak pokazali filmiki z prób generalnych i ćwiczony jest moment z kopertą z wynikami, a potem przytulanie się z odpadającym uczestnikiem.