Bieżące odcinki cz. 1
A mnie się bardzo nie podobało zachowanie Ridge'a i Brooke na przyjęciu.
Te sztuczne uprzejmości, klaskanie w rączki itd były nie na miejscu i dziwię się Brooke, że na to pozwoliłła.
Żal mi tylko Taylor.
Te sztuczne uprzejmości, klaskanie w rączki itd były nie na miejscu i dziwię się Brooke, że na to pozwoliłła.
Żal mi tylko Taylor.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Rzeczywiście bardzo ciekawy odcinek. Wyluzowany ridge (wyglądał jakby trochę wypił), sztywny Pierce, szczurkowaty Bailey, trochę Brooke i Ridge przesadzili z pokazem zażyłości (wcale się nie dziwię Taylor, że się wkurzyła). Ale nie robi się tego, że przy gościach wychodzi się na zewnątrz aby cos obgadać. No i też wątek z psychopatką Sheilą też był ciekawy. Nie za bardzo się orientuję jak to było kiedyś, czy Sheila od samego początku była wariatką, czy też inni ją zmienili. Ale wydaje mi się, że ktoś się raczej taki już rodzi.
Na co Brooke nie powinna pozwolić i w czym zawiniła?Bartex pisze:A mnie się bardzo nie podobało zachowanie Ridge'a i Brooke na przyjęciu.
Żal mi tylko Taylor.
Jestem bardzo ciekawa winy Brooke w tym beznadziejnym przyjęciu u państwa doktorostwa.
Czy to Ona rzuciła się w ramiona Ridge'a? Czy raczej on odstawiał cyrk przy użyciu do tego osoby Brooke? Może miała wyjść albo nawymyślać Ridge'owi ?
Zresztą po co ja się pytam
Tak chcą i piszą scenarzyści i tak bezmyślnie ludzie to kupują
Bartex, lubię Cię bardzo i nie chcę się z Tobą kłócić, ale lekko mnie wnerwiłeś.
Bye
Boldfanko - chętnie z Tobą podyskutuję, bo też Cię lubie a poza tym od tego jest to forum.
Raziły mnie te wszystkie zażyłości między nimi. Dlaczego nie stali obok Taylor i Pierce'a tylko jakby specjalnie wyodrębnili się??? Poza tym Brooke powinna darować sobie to całe przyjęcie - uważam, że przez to zrobiłaby dużo taktowniej. Widzieliście minę Taylor jak weszła??
Nie dość, że mogła spokojnie liczyć na spięcia pomiędzy Ridgem a Piercem to jeszcze ni z gruszki ni z pietruszki przychodzi sobie była żona męża w sukience znacznie krótszej od pani domu...
I nie mówię, że Brooke jest zła i wszsytkiemu winna, bo może za 20 odcinków będzie sytaucja podczas której zachowanie Taylor mi sie nie spodoba a Brooke i owszem.
Boldfanka pozdrawiam cieplutko

Raziły mnie te wszystkie zażyłości między nimi. Dlaczego nie stali obok Taylor i Pierce'a tylko jakby specjalnie wyodrębnili się??? Poza tym Brooke powinna darować sobie to całe przyjęcie - uważam, że przez to zrobiłaby dużo taktowniej. Widzieliście minę Taylor jak weszła??
Nie dość, że mogła spokojnie liczyć na spięcia pomiędzy Ridgem a Piercem to jeszcze ni z gruszki ni z pietruszki przychodzi sobie była żona męża w sukience znacznie krótszej od pani domu...
I nie mówię, że Brooke jest zła i wszsytkiemu winna, bo może za 20 odcinków będzie sytaucja podczas której zachowanie Taylor mi sie nie spodoba a Brooke i owszem.
Boldfanka pozdrawiam cieplutko
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Pierce i Taylor pasowaliby do siebie, ale niestety ona kocha Ridge'a. Brooke już paraduje w swojej fryzurce z grzywką - komuś się podoba? Mi nawet tak. Najciekawiej jednak teraz z Sheilą.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Dziś był ciekawy odcinek "Mody...". Stephanie jeszcze nie wie, co ją czeka..
Ale szkoda mi jej. Sheila jak zwykle daje upust swojej obsesji.
Podobała mi się rozmowa Baileya i Ridge'a. Akurat w tej sprawie - zgodzę się z Baileyem. Jestem ciekaw jak się wam podoba nowa fryzurka James'a... Mnie się nie podoba

Masz rację Martin - dzisiejszy odcinek był wręcz rewelacyjny. Na przemian - humor i napięcie. Oglądałem go z bratem i strasznie się uśmialiśmmy z tego tekstu o sukience (to że ridge udaje podczas hipnozy przewidziałem, ale i tak było śmiesznie). Natomiast jak Sheila wyjrzała zza krzakówto aż się przestraszyłem
jak podczas horroru.
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Pożagnaliśmy już Mike'a a co planuje Sheila można się domyślić, Stephanie powinna zamontować sobie wizjer aby wiedzieć komu otwierać drzwi
Teraz jak nigdy koniecznie zobaczcie odcinki z poniedziałku i wtorku! a nawet nagrajcie sobie na pamiątke jeśli lubicie sceny z Sheilą
Rozmowa Baileya i Ridge'a była fajna, obu przyznałbym rację.
Ten temat powinien się teraz nazywać dzisiejsze 2 odcinki
Teraz jak nigdy koniecznie zobaczcie odcinki z poniedziałku i wtorku! a nawet nagrajcie sobie na pamiątke jeśli lubicie sceny z Sheilą
Rozmowa Baileya i Ridge'a była fajna, obu przyznałbym rację.
Ten temat powinien się teraz nazywać dzisiejsze 2 odcinki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Heh, Adex nie tylko wizjer, ale także stały monitoring
Dziwne, że taka willa nie ma nigdzie zainstalowanych kamer... żadnej ochrony... hmm... zwłaszcza, że co jakiś czas wpada sobie Sheila i grozi właścicielce
Najlepsze jest to, że często drzwi są pootwierane i każdy z ulicy może sobie bez żadnych przeszkód wejść 
-
Ryan Lavery
Widzisz, Wiwi.. bo to jest tak: Stephanie jest strasznie pozytywnie i ufnie nastawiona do świata i nie przeszkadzają jej nieproszeni goście ani złodzieje: dlatego zostawia otwarte drzwi. Nie ważne też, że co jakiś czas wpada chora psychicznie wariatka, która marzy by ją zabić. Ważne jest zaufanie i pozytywne nastawienie do świata...