"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Abec

Post autor: Abec »

Właśnie nie wiem, też tak mam, jakby forum nie wiedziało, że skrócona wersja linku ma być tylko przed kliknieciem nań ;)

Tu jest ten artykuł :)

http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,3890993.html
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Dzięki Abec za link.Przeczytałam i włos mi sie zjeżył.Teraz to już wszystko może się zdarzyć...
Ciekawe za co pan poseł nie lubi Jurka Owsiaka. :: bow :: [/scroll]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja nie wiem jak tak pomylony człowiek może być u jakiejś władzy, to jest straszne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ten chłopczyk z LPR może wymyślać tyle głupotek ile chce, ale i tak żadna z nich nie stanie się faktem. Myślę, że absolutnie nie możemy traktować tego poważnie. :nie:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Jeśli chodzi o polityków, to wielu z nich nigdy nie traktowałam powaznie.I co z tego wyszło?
Kiedy Lepper mówił, ze kiedyś będzie rządził to ogarniał mnie pusty śmiech.Teraz juz mi nie jest do śmiechu, bo to wszystko juz dawno przestało być śmieszne.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

LoLex pisze:Ten chłopczyk z LPR może wymyślać tyle głupotek ile chce, ale i tak żadna z nich nie stanie się faktem. Myślę, że absolutnie nie możemy traktować tego poważnie. :nie:
Na jakim Ty świecie żyjesz?!!! Obecna polityka to same absurdy! Samo to, ze człowiek związany z Młodzieżą Wszechpolską jest w TVP już jest chore.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Poseł przyznaje, że telewizję ogląda około pół godziny dziennie, głównie programy publicystyczne.
Eeee tam... ::chytry::
Czy polskie telenowele "M jak Miłość" czy "Klan" są szkodliwe? - pytamy.
- Nie, bo są polskie - odpowiada poseł.
Co za patriota! ::chytry::
Czy amerykańska "Moda na sukces" jest szkodliwa?

- Byłoby lepiej, gdyby stworzyć polską wersję tego serialu i przenieść na polskie warunki popularny tasiemiec. Nasi filmowcy będą mieli pracę - mówi Bosak.
Jesteśmy zaszczyceni tą jakże ogromną rekompensatą. ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Moim zdaniem na razie nie ma się czym martwić. Pan poseł z LOR nie ma moim zdaniem zbyt dużej siły przebicia i nie dokona tutaj zmian. A jeżeli doszłoby do tego, że MNS byłby emitowany o beznadziejnej godzinie, lub zostałby zdjęty z anteny, to spodziewam się, że siedzibę TVP na Woronicza zalałaby masa protestów, a skrzynki mailowe nie pomieściłyby tylu listów elektronicznych.
Co do pomysłu stworzenia poslkiej wersji MNS, to idiotyczny pomysł. W moim odczuciu lepiej wychodzą oryginały, choć zdarzaja się wyjątki, na przykład "Niania".
Nie lekceważmy jednak tej sprawy, ponieważ ludziom głupie pomysły przyjdą do głowy. Miejmy rękę na pulsie.
Abec

Dawidek pisze: a skrzynki mailowe nie pomieściłyby tylu listów elektronicznych.
Nie sądzę :) Babcie raczej nie mają skrzynek mailowych ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Ipo

Abec pisze:Babcie raczej nie mają skrzynek mailowych ;)
Zapędzą wnuków do wysyłania maili. :lol: :lol: :lol:
Abec

...i nie wiedzą co to jest mail :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Abec pisze:...i nie wiedzą co to jest mail :)
E tam z "Mody.." się nauczyły przecież Morgan wysłała takie coś w imieniu Taylor :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ipo

Abec pisze:...i nie wiedzą co to jest mail :)
Bez przesady. :P Tyle teraz mówi się o internecie, o mailach w telewizji i serialach. Nawet w Plebani ksiądz ma laptopa i maile wysyla. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak naprawdę na jedno wyjdzie, czy TVP zostanie zalana listami elektronicznymi, czy tradycyjnymi. Ważne by ten protest osiągnął sukces. I jeszcze jedno jest sporo młodych fanów MNS, a także osób w średnim wieku. Tak naprawdę coraz więcej osób ma do czynienia z pocztą elektroniczną i internetem, więc nie powinno być źle. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja myśle ,że nikt nie usunie MNS! Prawie 4 mln osób ogląda każdy odcinek, o tej godzinie to najklepszy wynik wśród wszystkich stacji. W tym czasie TVN zbiera nie całe 2 mln. Więc, to nie zależy od widzi mi się pana Bosaka tylko od oglądalności ludzi, chcą to mają a chcą!
Nobody does it better
ODPOWIEDZ