M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Esm

Post autor: Esm »

MjM teraz jest dla mnie najnudniejszym serialem obyczajowym ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r i co, byłeś na planie M jak miłość :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie B@r pochwal się :mrgreen:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale Dorotka :serce: gasi Marysię .Wreszcie ktoś jej pokazał , gdzie jej miejsce.
I podła Marysia jeszcze jej podskakuje ,szkoda ,że Dorota nie dała jej w twarz :lol:
Maryśka by chciała w pracy tylko popychać pierdoły i jeszcze obgaduje Dorotę z Renią ::ysz:: ::plask wczolo:
I widać ,że Rogowski czuje coś do Dody i nie jest mu obojętna , a widać ,że ona jest w nim zakochana po uszy.Narazie Artur się jeszcze opiera , ale mam nacieje ,ze wkrótce jej ulegnie .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja uważam, że to zachowanie Doroty jest bardzo nie na miejscu. Ledwo się pojawiła, ajuż jakieś bezczelne uwagi rzuca do Marysi. Wierzę, że Marysia jej się nie podda 8)
Cathin

Post autor: Cathin »

A już ta MArysia, to taka MAtka Boska Cierpiętnicza. Nic tylko ryczy i się zastanawia. A kiedy już pojawia się obok niej facet i przybywa jego eks, to zamiast dzielnie stawić jej czoła, to sie zachowuje jak ciepła klucha. Ble!

Poza tym wkurza mnie w serialach, że jak już jest wszystko fajnie, to pojawia sie czyjaś dawna miłość. Przykłady z "MjM": Marek i Grażyna, Hanka i ten jej, teraz Dorota i Artur, a jeszcze Norbert z Martą. Masakierrra!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

mucha331 pisze:A ja uważam, że to zachowanie Doroty jest bardzo nie na miejscu. Ledwo się pojawiła, ajuż jakieś bezczelne uwagi rzuca do Marysi. Wierzę, że Marysia jej się nie podda 8)
Wredna małpa, prawda? Wierze w to, że Marysie jeszcze jej pokaże kto tam rządzi. :D
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Ipo pisze:Wierze w to, że Marysie jeszcze jej pokaże kto tam rządzi. :D
Oby tylko nie musieli pozniej godziny emisji serialu przesuwać, albo znaczka wstawić ze od 18 lat.
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tkk_Bolly, jakby na mnie ktoś tak wymachiwał palecem, to szybko by tego paluszka nie miał!
B@r, jeśli jeszcze nie byłeś na planie, to jak będziesz zapytaj kiedy miłosiernie zmienią czołówkę. Aż wstyd ją puszczać. kto jeszcze pamięta Kamila :x
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jeszcze nie moge się doczekac kiedy Dorota przyłapie na wspólnych plotkach Marysię i Renię :twisted: Bo one wiecej obgaduja wszystkich niż pracują ,np ostatnio chyba Renia latała rozradowana bo udało jej się dopatrzeć jak Ewa wychodziła od tego doktora i zaraz rozpuściła plotkę, że Ewa u niego spała .Tragedia :roll:
A wogóle kto rządzi w tej przychodni? Bo mam nadzieję ,że Dorota na niego wpłynie i zwolni te stare dewoty ::jezyk:: :mrgreen:
Właśnie przydałaby się nowa czołówka miała być od września a tu cisza...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Szogunka

Dorotka raczej nie zwolni Marysi. I Marysia i Renia są współwłaścicielkami laboratorium ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A mi się Dorota od poczatku nie podoba ::kwasny:: Za Marysią tez jakos specjalnie nie przepadam, ale podoba mi sie pata Marysia + Artur, wiec z tego wzgledu kibicuje Marysi a nie Dorocie ::jezyk::

Myslalam, ze watek Piotrka i tej małolaty będzie ciekawszy ::kwasny:: Tzn. może i byłby ciekawy, gdyby twórcy kompletnie nie spłycili dialogów Julki i Piotra ::plask wczolo: To co ta dziewczyna wygaduje jest po prostu śmieszne ::jezyk:: Poza tym nawet jej zachowanie (sposob w jaki probuje poderwac Piotra) jest banalny ::ysz:: Zupelnie inaczej sobie ten wątek wyobrażałam ::jezyk::

Marzena wkurza mnie niemiłosiernie ::plask wczolo: Obecnie to chyba najbardziej denerwująca mnie postać ::jezyk:: Faktycznie mogliby ją zamknąć w jakimś zakładzie, żeby nie wchodzila wszystkim na glowe ::jezyk::

A poza tym nie wiem czy ktoś to zauważył, ale niektorzy bohaterowie "M jak Miłość" ubieraja sie wciaz tak samo ::jezyk:: ::ysz:: Gośka nosi jedne spodnie, Marysia cały czas tę samą garsonkę, Hanka tę samą spódnicę, Marek tę samą marynarkę ::plask wczolo: ::jezyk:: Chyba Basia z nich wszystkich jako jedyna sie przebiera ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

A kto to jest Basia????
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie Basia tylko Ketopron ::loll::
Sorki skojarzyła mi sie ta głupia reklama ::jezyk::
Co do tego serialu mam nadzieję że zejdzie z anteny, niektóre postacie są tam denerwujące. Podobno rosyjska wersja nie zdobyła popularności bo ludzie wolą tam oglądać boagaczy jak np. w B&B ::krzyw::
Ostatnio zmieniony 2007-02-13, 17:32 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No jak to kto? Stara Mostowiakowa :) Żona Lucjana...
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
ODPOWIEDZ