M jak miłość
- Marek Forrester
Ale Dorotka
gasi Marysię .Wreszcie ktoś jej pokazał , gdzie jej miejsce.
I podła Marysia jeszcze jej podskakuje ,szkoda ,że Dorota nie dała jej w twarz
Maryśka by chciała w pracy tylko popychać pierdoły i jeszcze obgaduje Dorotę z Renią
I widać ,że Rogowski czuje coś do Dody i nie jest mu obojętna , a widać ,że ona jest w nim zakochana po uszy.Narazie Artur się jeszcze opiera , ale mam nacieje ,ze wkrótce jej ulegnie .
I podła Marysia jeszcze jej podskakuje ,szkoda ,że Dorota nie dała jej w twarz
Maryśka by chciała w pracy tylko popychać pierdoły i jeszcze obgaduje Dorotę z Renią
I widać ,że Rogowski czuje coś do Dody i nie jest mu obojętna , a widać ,że ona jest w nim zakochana po uszy.Narazie Artur się jeszcze opiera , ale mam nacieje ,ze wkrótce jej ulegnie .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja uważam, że to zachowanie Doroty jest bardzo nie na miejscu. Ledwo się pojawiła, ajuż jakieś bezczelne uwagi rzuca do Marysi. Wierzę, że Marysia jej się nie podda 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
A już ta MArysia, to taka MAtka Boska Cierpiętnicza. Nic tylko ryczy i się zastanawia. A kiedy już pojawia się obok niej facet i przybywa jego eks, to zamiast dzielnie stawić jej czoła, to sie zachowuje jak ciepła klucha. Ble!
Poza tym wkurza mnie w serialach, że jak już jest wszystko fajnie, to pojawia sie czyjaś dawna miłość. Przykłady z "MjM": Marek i Grażyna, Hanka i ten jej, teraz Dorota i Artur, a jeszcze Norbert z Martą. Masakierrra!
Poza tym wkurza mnie w serialach, że jak już jest wszystko fajnie, to pojawia sie czyjaś dawna miłość. Przykłady z "MjM": Marek i Grażyna, Hanka i ten jej, teraz Dorota i Artur, a jeszcze Norbert z Martą. Masakierrra!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Jeszcze nie moge się doczekac kiedy Dorota przyłapie na wspólnych plotkach Marysię i Renię
Bo one wiecej obgaduja wszystkich niż pracują ,np ostatnio chyba Renia latała rozradowana bo udało jej się dopatrzeć jak Ewa wychodziła od tego doktora i zaraz rozpuściła plotkę, że Ewa u niego spała .Tragedia 
A wogóle kto rządzi w tej przychodni? Bo mam nadzieję ,że Dorota na niego wpłynie i zwolni te stare dewoty

Właśnie przydałaby się nowa czołówka miała być od września a tu cisza...
A wogóle kto rządzi w tej przychodni? Bo mam nadzieję ,że Dorota na niego wpłynie i zwolni te stare dewoty
Właśnie przydałaby się nowa czołówka miała być od września a tu cisza...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- kimberly1990
A mi się Dorota od poczatku nie podoba
Za Marysią tez jakos specjalnie nie przepadam, ale podoba mi sie pata Marysia + Artur, wiec z tego wzgledu kibicuje Marysi a nie Dorocie
Myslalam, ze watek Piotrka i tej małolaty będzie ciekawszy
Tzn. może i byłby ciekawy, gdyby twórcy kompletnie nie spłycili dialogów Julki i Piotra
To co ta dziewczyna wygaduje jest po prostu śmieszne
Poza tym nawet jej zachowanie (sposob w jaki probuje poderwac Piotra) jest banalny
Zupelnie inaczej sobie ten wątek wyobrażałam
Marzena wkurza mnie niemiłosiernie
Obecnie to chyba najbardziej denerwująca mnie postać
Faktycznie mogliby ją zamknąć w jakimś zakładzie, żeby nie wchodzila wszystkim na glowe
A poza tym nie wiem czy ktoś to zauważył, ale niektorzy bohaterowie "M jak Miłość" ubieraja sie wciaz tak samo
Gośka nosi jedne spodnie, Marysia cały czas tę samą garsonkę, Hanka tę samą spódnicę, Marek tę samą marynarkę
Chyba Basia z nich wszystkich jako jedyna sie przebiera

Myslalam, ze watek Piotrka i tej małolaty będzie ciekawszy
Marzena wkurza mnie niemiłosiernie
A poza tym nie wiem czy ktoś to zauważył, ale niektorzy bohaterowie "M jak Miłość" ubieraja sie wciaz tak samo
- Adex-fan Brooke
Nie Basia tylko Ketopron
Sorki skojarzyła mi sie ta głupia reklama
Co do tego serialu mam nadzieję że zejdzie z anteny, niektóre postacie są tam denerwujące. Podobno rosyjska wersja nie zdobyła popularności bo ludzie wolą tam oglądać boagaczy jak np. w B&B
Sorki skojarzyła mi sie ta głupia reklama
Co do tego serialu mam nadzieję że zejdzie z anteny, niektóre postacie są tam denerwujące. Podobno rosyjska wersja nie zdobyła popularności bo ludzie wolą tam oglądać boagaczy jak np. w B&B
Ostatnio zmieniony 2007-02-13, 17:32 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city