"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nieaktualna jest juz informacja o planowanym zakodowaniu kanału Nowa V od poniedziałku 28 listopada. Nadawca przesunął termin pełnego zakodowania do 6 grudnia. ZPR Media - nadawca Nowa TV, planuje dwukrotny test kodowania. Pierwszy będzie w poniedziałek, 28 listopada - potrwa on godzinę, drugi jest planowany na środę 30 listopada - czas kodowania 3 - 4 godziny. Brak informacji o dokładnych godzinach: http://satkurier.pl/news/153800/8tv-fok ... d-612.html . Jest więc szansa, że widzowie, którzy oglądają kanał przez tuner FTA lub Cyfrowy Polsat (brak na oficjalnej liście) będą cieszyć się niekodowaną "MnS" ponad tydzień dłużej.
Dawidek
Administrator

Z informacji podawanych w różnych programach telewizyjnych (sprawdzałem na stronie Cyfrowego Polsatu, który - moim zdaniem - ma jeden z lepszych internetowych programów TV) wynika, że w Wigilię i pierwszy dzień Świąt nie będzie powtórek "MnS" w Nowa TV. 26 grudnia nie będzie także premierowego odcinka serialu.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Czy juz wiadomo co kolwiek odnośnie kolejnej transzy odcinków na Playerze ?
Dawidek
Administrator

Pojawiła się kolejna zapowiedź rozszerzenia dostępności kanału Nowa TV. Dzisiaj pojawiło się info, że kanał w styczniu 2017 roku trafi do oferty największej platformy satelitarnej w Polsce, do Cyfrowego Polsatu: http://satinfo24.pl/nowe-kanaly-ofercie ... n-nowa-tv/ . Info pojawiło się także w temacie o Nowa TV, w którym staram się podawać informacje na temat tego kanału, który emituje "MnS" (wątek jest przyklejony w niespoilerowym dziale). Ten temat zostanie już na stałe - będzie w miarę możliwości uzupełniany i aktualizowany. Nadal aktualna jest moja prośba sprzed 2 miesięcy, jeśli posiadacie informacje na temat Nowa TV i jej dostępności, to informujcie na PW wraz z podaniem źródła, wykorzystam tę wiadomość i umieszczę w przewodniku o kanale.

Na stronie głównej cały czas widoczne jest ogłoszenie, które będzie w każdy czwartek-piątek aktualizowane pod kątem informacji o emisji "MnS" w Polsce, w tym w Nowa TV, która lubi co chwilę grzebać w emisji "MnS" - szczególnie w weekendowych powtórkach.

6 stycznia - Święto 3 Króli - będzie odcinek w Nowa TV o 19.30: http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/ ... 0851.node1
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

bosskicinu pisze:Czy juz wiadomo co kolwiek odnośnie kolejnej transzy odcinków na Playerze ?
Wiadomo i są to informacje baaardzo dobre. TVN najwyraźniej jest zadowolony z oglądalności MNS w swoim serwisie, bo kupił teraz... potrójną transzę! A dokładniej odcinki 6528 - 6887. Nie musimy się zatem martwić o premierowe odcinki co najmniej do kwietnia 2018 roku :serce: Serialowo będzie to sierpień 2014.

Wrzucam na pamiątkę moją grafikę okolicznościową ::rad::
Obrazek
matti05

Post autor: matti05 »

Mareczek pisze:
bosskicinu pisze:Czy juz wiadomo co kolwiek odnośnie kolejnej transzy odcinków na Playerze ?
Wiadomo i są to informacje baaardzo dobre. TVN najwyraźniej jest zadowolony z oglądalności MNS w swoim serwisie, bo kupił teraz... potrójną transzę! A dokładniej odcinki 6528 - 6887. Nie musimy się zatem martwić o premierowe odcinki co najmniej do kwietnia 2018 roku :serce: Serialowo będzie to sierpień 2014.

Wrzucam na pamiątkę moją grafikę okolicznościową ::rad::
Obrazek
Wow, jestem pozytywnie zaskoczony informacją na Nowy Rok .Nie sądziłem,że TVN zakupi tyle odcinków, niezwykle cieszę się! ::rad::
paw

Post autor: paw »

To bardzo dobra wiadomość. Oglądalność musi być dobra. Obawy, że przejęcie przez Nowa TV serialu okazały się na szczęście bezpodstawne.
Dawidek
Administrator

Przeczytałem tego posta 10 minut przed przed powitaniem Nowego Roku. I pomyślałem sobie, że to piękne zwieńczenie 2016 roku. Cieszy mnie to, że player.pl zdecydował się na potrójną transzę. :serce: Mareczku, wydaje mi się, że nowymi odcinkami będziemy cieszyć się dłużej niż co najmniej do kwietnia 2018 roku. :wink: Ja już jestem spokojny o los serialu, cieszę się, że będę mógł cały czas oglądać w sieci. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to super, ale TVN powinien dawać Modę w tv po południu a potem dopiero na Playerze skoro są tacy zadowoleni z widzów, przecież zyskaliby ich jeszcze więcej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Teraz to nierealne, szczególnie w sytuacji, że serial emitowany jest w konkurencyjnej stacji telewizyjnej.
Po za tym, coraz więcej treści dostępnych jest w Internecie. Tradycyjna telewizja będzie się przeobrażać, dlatego mnie nie dziwi to, że "MnS" przez jakiś czas była dostępna tylko w sieci.
Dobrze, że "MnS" jest i będzie dostępna i tu i tu. :wink:
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Od dzisiaj "Modę na Sukces" mogą oglądać teź odbiorcy Cyfrowego Polsatu - kanał 158 :)
Poland - aktywnie najlepszy!
Dawidek
Administrator

Dzięki za newsa. Przewodnik po dostępności Nowa TV jest już zaktualizowany. Dodałem aktualne info o Cyfrowym Polsacie.
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Nowa TV jakby co w Cyfrowym Polsacie dostępna jest od pakietu Mini HD zaś w przypadku dekoderów naziemnych mających funkcje automatycznej listy kanałów (LCN) Nowa TV melduje się na kanale 40 co jest potwierdzone tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%93smy ... j_w_Polsce
Poland - aktywnie najlepszy!
paw

Post autor: paw »

Od 6 marca Moda na sukces w Nowej powtórkowo o 16, wynika z programu tv.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Znaczy powtórka tego co było poprzedniego dnia o 19.30? czy powtarzanie od tego od czego zaczęli? To nawet fajnie, że klasyczna godzina wraca :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ