Post autor: Adex-fan Brooke »

Tim pisze:
Ale to będzie żal. Mimo wszystko wydaje mi się, że to będzie mieć stosunkowo wysoką oglądalność. Sam muszę przyznać , że mimo niechęci do obu pań zobaczę jeden z odcinków tego show z czystej ciekawości.
Aż ja bym oglądał Dodę vs. Edytę pod jednym dachem, to byłby ubaw jakby zaczęły kłótnię na żywo :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Pottermaniack »

Tak, to by było prawdziwe show :mrgreen: Szkoda tylko, że w Polsacie, którego niestety nie mam. :roll:

Post autor: Goku »

Z nudów wszedłem sobie na pudelka i zdziwiłem się trochę, bo któryś z redaktorów świetnie podsumował JOŚ 6:
Szósta edycja Jak ONI śpiewają przypomina akcję pomocy ofiarom klęsk żywiołowych. Każdy, komu się nie wiedzie, może przyjść do Niny Terentiew i wyżebrać trochę kasy.

Post autor: Marek Forrester »

Haha, dobry tekst ale jest w nim duuużo prawdy!
Nobody does it better

Adrian Nadolski w "Bitwa o sławę"

Atrakcja miasta Gorzowa Nadolski z BB 4.1 wystąpi w reality-show! Program startuje już dzisiaj o 19:00. Prowadzi Gosia Kosik a gwiazdą muzyczną jest Groovebusterz. Fajnie się zapowiada ale to nie na mój transfer :zeby:
Nobody does it better

Ehh... Nie rozumiem po co on się jeszcze pcha do tych wszystkich programów. Jakby to jak się ośmieszył w BB mu nie wystarczyło. Pewnie zaczną mu zadawać jakieś pytania, a ten się pobeczy i zacznie "Przestańcie, mój dziadek to ogląda"... ::plask wczolo:

http://www.dziennik.pl/kultura/telewizj ... _pare.html - Wow, coś nowego, choć zastanawiam się czy to aby na pewno nie jest wyreżyserowane dla podbicia oglądalności ::chytry::

Charlie, owszem zdeklarowany gej ale Rodrigo nigdy nie mówił o swojej orientacji, pozatym tam wszyscy śpią razem a oni tej nocy kiedy zrobili to zdjęcie wygłupiali się. Dziwne ,że takie źródła podawają nieprawdziwe informacje.
Nobody does it better

Post autor: Damians »

Tak jakby w odpowiedzi na post Bolly z tematu TzG.

Polk musi być, tylko on i Aga Włodarczyk wykorzystali udział w JOŚ do zrobienia jakiś kroków w muzyce.
Z jednej strony fajnie usłyszeć znów wiele osób na czele z Agą, a z drugiej, jak mam znowu słuchać tego Jachowskiego czy Laury... :roll:

A poza tym po co oni wtedy zniszczyli Brylantowego Jokera, dla mnie wtedy skończył się pewien etap, a teraz znowu to samo...

No i mam nadzieję, że czwarty fotel jurora dalej będzie gościł gwiazdy.

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:A poza tym po co oni wtedy zniszczyli Brylantowego Jokera, dla mnie wtedy skończył się pewien etap, a teraz znowu to samo....
Z pewnością zawsze był zapasowy joker. Podczas programu orginał przechodził z rąk do rąk, z miejsca na miejsca, więc mógł zaginąc zwłaszcza, że był brylantowany, mógł ktoś pomyślec, że nie tylko z nazwy :P

A i co mi się nie podobało w późniejszych edycjach to to, że diamentowy mikrofon "zeszmacili"Każdy z uczestników go trzymał, robił sobie z nim zdjęcia podczas trwania calej edycji, nawet wyrywali go sobie uczestnicy ::plask wczolo: , a w 1. edycji to było coś nieosiągalnego :P
Nawet gdyby spłonęło studio, a Polsatowi opłacałoby się wybudowac nowe i nadac kolejną edycję to takowa by była. :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:, jak mam znowu słuchać tego Jachowskiego
A ja go lubię i z chęcią bym znowu posłuchał jego głosu. :)
Natomiast jeśli znowu miałbym oglądać np. Annę Muchę, to nie wiem czy bym to wytrzymał... To chyba najbardziej wkurzająca mnie osoba w historii tego programu. ::kwasny::

Co do Piotra Polka, to myślałem, że jego udział jest już pewny - w TT wymienili go chyba okok Agi Włodarczyk i Liszowskiej. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

A ja mam nadzieje ,że Natasza Urbańska szybko odpadnie...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Mnie to tam już nie rusza kto odpadnie. Może się zainteresuje tym programem jak zostanie czołowa 5. Byleby Józefowicz znowu nie płakał jak to niby Polsat oszukał Nataszę i zablokował jej linie telefoniczne, żeby Włodarczyk wygrała w finale.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Marek Forrester pisze:A ja mam nadzieje ,że Natasza Urbańska szybko odpadnie...
A ja mam nadzieję, że wreszcie wygra i wreszcie nagra płytę. A odpaść szybko powinna Włodarczyk.

Natasza napewno ma talent ale nie lubie osób fałszywych i które nie mają żadnych ograniczeń żeby osiągnąć cel... Agnieszka powinna zajść daleko ale ja kibicuje Patrycji Kazadi.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ