Aż ja bym oglądał Dodę vs. Edytę pod jednym dachem, to byłby ubaw jakby zaczęły kłótnię na żywoTim pisze:Ale to będzie żal. Mimo wszystko wydaje mi się, że to będzie mieć stosunkowo wysoką oglądalność. Sam muszę przyznać , że mimo niechęci do obu pań zobaczę jeden z odcinków tego show z czystej ciekawości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
http://www.dziennik.pl/kultura/telewizj ... _pare.html - Wow, coś nowego, choć zastanawiam się czy to aby na pewno nie jest wyreżyserowane dla podbicia oglądalności 
Tak jakby w odpowiedzi na post Bolly z tematu TzG.
Polk musi być, tylko on i Aga Włodarczyk wykorzystali udział w JOŚ do zrobienia jakiś kroków w muzyce.
Z jednej strony fajnie usłyszeć znów wiele osób na czele z Agą, a z drugiej, jak mam znowu słuchać tego Jachowskiego czy Laury...
A poza tym po co oni wtedy zniszczyli Brylantowego Jokera, dla mnie wtedy skończył się pewien etap, a teraz znowu to samo...
No i mam nadzieję, że czwarty fotel jurora dalej będzie gościł gwiazdy.
Polk musi być, tylko on i Aga Włodarczyk wykorzystali udział w JOŚ do zrobienia jakiś kroków w muzyce.
Z jednej strony fajnie usłyszeć znów wiele osób na czele z Agą, a z drugiej, jak mam znowu słuchać tego Jachowskiego czy Laury...
A poza tym po co oni wtedy zniszczyli Brylantowego Jokera, dla mnie wtedy skończył się pewien etap, a teraz znowu to samo...
No i mam nadzieję, że czwarty fotel jurora dalej będzie gościł gwiazdy.
Z pewnością zawsze był zapasowy joker. Podczas programu orginał przechodził z rąk do rąk, z miejsca na miejsca, więc mógł zaginąc zwłaszcza, że był brylantowany, mógł ktoś pomyślec, że nie tylko z nazwyDamians pisze:A poza tym po co oni wtedy zniszczyli Brylantowego Jokera, dla mnie wtedy skończył się pewien etap, a teraz znowu to samo....
A i co mi się nie podobało w późniejszych edycjach to to, że diamentowy mikrofon "zeszmacili"Każdy z uczestników go trzymał, robił sobie z nim zdjęcia podczas trwania calej edycji, nawet wyrywali go sobie uczestnicy
Nawet gdyby spłonęło studio, a Polsatowi opłacałoby się wybudowac nowe i nadac kolejną edycję to takowa by była.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja go lubię i z chęcią bym znowu posłuchał jego głosu.Damians pisze:, jak mam znowu słuchać tego Jachowskiego
Natomiast jeśli znowu miałbym oglądać np. Annę Muchę, to nie wiem czy bym to wytrzymał... To chyba najbardziej wkurzająca mnie osoba w historii tego programu.
Co do Piotra Polka, to myślałem, że jego udział jest już pewny - w TT wymienili go chyba okok Agi Włodarczyk i Liszowskiej.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Mnie to tam już nie rusza kto odpadnie. Może się zainteresuje tym programem jak zostanie czołowa 5. Byleby Józefowicz znowu nie płakał jak to niby Polsat oszukał Nataszę i zablokował jej linie telefoniczne, żeby Włodarczyk wygrała w finale.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."