Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Teraz sesja, potem pewnie poród na antenie. :roll: O ile wcześniej nie poroni, co jest niestety możliwe przy tych wszystkich alkoholach, które namiętnie pija i mówi, że jej dziecko jest takie samo, jak ona.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No to całkiem możliwe o tym porodzie na antenie, bo jak była w Polsce to mówila coś o swoim wlasnym reality show.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak sobie pomyślałem, że Polsat chciał przechytrzyć TVP i wiedząc, że ta dziś transmituje mecz, przełożył JOŚ na za tydzień. Ale niestety, TVP okazała się jszcze sprytniejsza i emituje Katyń :evil: A na TVN Mam Talent ::kwasny::
Wróżę bardzo małą widownię pierwszemu odcinkowi.

Ale z drugiej strony co mnie obchodzi, czy JOŚ6 ogląda 5 mln osób, czy tylko moja rodzina, to i tak ostatnia edycja xD

Dopiero teraz obejrzałem wywiad z Asią Jabłczyńską w ipla, ona jest większą fanką JOŚ ode mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naprawdę się tego po niej nie spodziewałem, z jej gadki wynika, że ona byłaby gotowa jeszcze dopłacać Polsatowi, byleby tylko mogła tam być :lol:
Mam tylko nadzieję, że ćwiczy głos i usłyszymy jej piękną barwę z końca trzeciej edycji.

I bardzo jej kibicuję, razem z Agą i Liszą powinna być w finale - marzenie :P

A na początku czuję, że będzie zagrożony Jachowski, Kudelski, Kazadi, Moskwa, Nowakowska, i w tej kolejności będą odpadać.
Później Laura, Respondek, Chamski i wymarzony finał :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Skoro za trzy miesiące ten temat i tak zostanie wklejony do tematu Programy rozrywkowe, to nie wiem, czy jest sens jego bytu.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Popieram Damiansa. To wprowadzi potem wiele zamętu. Na tej zasadzie można by stworzyć oddzielny temat dla TZG X. Lepiej niech wszystko będzie po staremu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Widieliście nową reklamę Josia?
Wszyscy uczestnicy razem śpiewają Bananowy song, dyryguje im Rubik, później on zaprasza na oglądanie Josia, a uczestnicy zaczynają się przytulac każdy z każdym ::loll:: :lol: Jak to w Josiu rodzinna atmosfera ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians pisze:Skoro za trzy miesiące ten temat i tak zostanie wklejony do tematu Programy rozrywkowe, to nie wiem, czy jest sens jego bytu.
Przecież fani JOSia sami chcieli, żeby był osobny temat, więc macie. :) Ja uważam, że to dobry pomysł, bo będzie przejrzyściej, a potem posty nie znikną, tylko zostaną wcielone do innego tematu. :wink:
Ja w sobotnie wieczory zamierzam wybierać Mam Talent, ale na JOSia będę zerkać w reklamach. W pierwszym odcinku chciałabym zobaczyć występ Joasi Jabłczyńskiej, którą bardzo lubię i która będzie śpiewać piękną piosenkę Jacksona. :serce:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Interia.pl przez osobę z produkcji informuje, że w tej edycji nie będzie czwartego jurora. To może będą zasiadac odpadający uczestnicy w końcu to mistrzowie... Dziś mam do wyboru Joś lub koncert Piaska, zdecydowanie wybieram to pierwsze :mrgreen:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i dobrze, bo oni byli niepotrzebni, większość dawała tylko te 6 i nic nie robiła.

Co do nowej edycji, to nie bardzo mi się podoba ten pomysł na nią. Jakoś mnie nie ciągnie do jej oglądania, do tego te reklamy, co tam być? ::kwasny:: Gwiazdy, które już były - wolałbym zobaczyć nowe twarze.
Nie wróżę powodzenia tej edycji.

Jeśli chodzi o moich faworytów to są nimi: Włodarczyk, Chamski, Kazadi, lubię też Jachowskiego, ale on jednak jest na trochę niższym poziomie wokalnym niż powyższa trójka (no może na takim jak Kazadi).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dziś rusza Mam Talent 2 :zeby: . Nie oglądałam pierwszej edycji i żałuję :| . Ale teraz to się zmieni ::rad:: . Koniec z badziewnym JOŚ! ^^ W programie dziś zobaczymy Kasię Popowską :-) . O tej wokalistce usłyszałam 2 tygodnie temu i zakochałam się w jej głosie :mrgreen: . Na youtube wykonuje covery pod ksywką PoppySinger . ::krzyw:: Życzę jej, by wygrała ten program, bo w pełni na to zasługuje ! :serce: :twisted: Posłuchajcie sobie kilka jej wykonań ;-) W MT zaśpiewa ,,Hallelujah" :: bow :: .
http://www.youtube.com/watch?v=fUNLbeFL ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=_np69p8N ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=RlCMmcVV ... annel_page <333

::ok:: I' m y o u r s ::ok::
::rad::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dobiegły, mnie słuchy, że Lisza zaśpiewa Somebody to Love ^^. :roll: Tylko która wersja? Jefferson Airplane'a , czy Queen? !!! Jeśli tego ostatniego, to ... :shock: To muszę to zobaczyć :P . Jedna z moich ukochanych piosenek śpiewanych przez Freddiego :zeby: :serce: . <3
Napiszcie potem jak jej poszlo!!! :-)
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Ja kibicuje Moskwie a życze żeby Włodarczyk odpadnie pierwsza.
Awatar użytkownika
Damians

Gabra-Sheila pisze:Napiszcie potem jak jej poszlo!!! :-)
Zaśpiewa - Somebody to Love" Queen
DeaconFan pisze:(no może na takim jak Kazadi).
To chyba dawno nie słyszałeś Kazadi, ona od JOŚ zrobiła gigantyczne postępy.

Szkoda, że nie będzie IV jurora :x Jeszcze tyle wokalistów powinno zasiąść w fotelu, Kayah, Kukulska, Flinta, Peszek, Santor, Vondrackova, liczyłem nawet na Garou ::kwasny::

Ta wielka niespodzianka, to mają być te jakieś liny, żeby tylko się udało :lol:

Jak na tę chwilę kibicuję w kolejności - Włodarczykowej, Jabłczyńskiej, Liszy, Kudelskiemu.

I już nie mogę się doczekaj, w końcu zobaczę Kasię, Edzie, Ibisza ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: :mrgreen:
Stęskniłem się już za nimi :mrgreen: ::loll:: :serce:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:To chyba dawno nie słyszałeś Kazadi, ona od JOŚ zrobiła gigantyczne postępy.
No możliwe, że dawno nie słyszałem. :)

Ale i tak dla mnie prezentuje wysoki poziom wokalny. :wink:

Ciekawe, czy Ibisz wspomni o Śledziku na n-k. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:wspomni o Śledziku na n-k. :lol:
Nie, niech on tego nie robi!!! "Pakuje na siłce, hejka, na śniadanie jadłem jajecznicę, życze wam dużo słońca, grzejcie piloty" :mrgreen: ::loll:: :zeby: ::cojest:: ::rad:: :mrgreen:
ODPOWIEDZ