Twoja twarz brzmi znajomo

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Czas na podsumowanie finałowego głosowania, w którym odpowiadaliście na pytanie: kto powinien wygrać V edycję programu?

Zwyciężył je Jerzy Grzechnik jako Florence Welch. To on zdaniem 4 userów (50%) powinien wygrać tę edycję.

Na drugim miejscu z 3 głosami (37%) znalazł się Dariusz Kordek jako Jacek Koman.

Na trzecim miejscu znalazła się z 1 głosem (12%) Ola Szwed jako Bernard Ładysz.

Nikt nie oddał głosu na Kasię Pakosińską jako Lizę Minnelli.

Zagłosowało 8 osób. Dziękuję.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
paw

Post autor: paw »

W nowym sezonie ma wystąpić Moro, Radek Pazura oraz Banasiuk. Info z dziś kolejnym uczestnikiem Dawid Kwiatkowski.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Radek Pazura miał być już w poprzedniej edycji. Jestem sceptycznie nastawiony do tych rewelacji. Zobaczymy, ile z tego okaże się prawdą.

Ogólnie nie wiem, czy przy kolejnej edycji nie będę oglądał już tylko samych wykonań uczestników na YT, bo na komentarze i oceny jury żal patrzeć. Szkoda nerwów. Najlepsze, że większość fanów komentujących na oficjalnym fejsbukowym profilu programu domaga się wymiany jury, ale produkcji jakoś to nie rusza. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
paw

Moro jest potwierdzona choć miała wypadek i ma kłopot z kolanem, Pazura i Banasiuk raczej wystąpią , Kwiatek pokazał kulisy programu. Walewska potwierdziła zaś , że nadal będzie w jury.
Awatar użytkownika
DeaconFan

paw pisze:Walewska potwierdziła zaś , że nadal będzie w jury.
Walewska jeszcze w ostateczności jak dla mnie może zostać, podobnie Skrzynecka (choć nie mówi nic ciekawego). Ale Królikowskiego i Kasprzykowskiego bym chętnie pożegnał. :roll:
paw

Liczyłem, ze Arciuch może będzie śpiewać , to Bartek sobie pójdzie, bo Tamara chciała, ale zrezygnowała ze względu na niego. Ja bym się pozbył Królika najbardziej- w jego miejsce Stef :) jako spec od tańca:)
paw

Kolejnym uczestnikiem Michał Rudaś , znany z Jakiej to Melodii czy The Voice i chórków.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Potwierdzono już także udział Radka Pazury, co mnie bardzo cieszy. Jestem ciekaw, jak wypadnie.
paw

Dziś info o udziale Olgi Szomańskiej -znana z występów z grupą Rubika , jest też aktorką gra w MjM Marzenkę.
paw

Jak pisze Party- Olga Borys , kolejną uczestniczką show.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

paw

Fenomenalne otwarcie -same świetne występy, tak jeszcze nie było:) Szomańska, Borys, Bijoś, Rudaś-dla mnie Top ,a jeszcze pzred nami Radek.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Poza Borys i Pazurą nie znam tych ludzi, ale mniejsza z tym, najlepsza była Borys, potem ta co udawała Szpaka, bardzo podobnie ją do niego ucharakteryzowali, tymczasem mało podobny był ten co udawał Justina T. No i jury jak zawsze męczące, jedynie Skrzynecką w miarę lubię.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka VI edycji show.

Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie. :)

Mnie w tym odcinku najbardziej podobali się Olga Szomańska (moim zdaniem zasłużone zwycięstwo), Olga Borys, Michał Rudaś i Radek Pazura. Mateusz Banasiuk spisał się dobrze, Bijoś także (choć tutaj nie podobała mi się charakteryzacja). Maria Tyszkiewicz też spoko, ale jednak głosowo trochę inaczej niż Szpak moim zdaniem. Najmniej podobała mi się Moro (za bardzo było słychać jej kobiecy głos).

Ogólnie jednak muszę przyznać, że ekipa jest naprawdę mocna. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to irytujące jury...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ja powiem wam szczerze, że przeglądam tylko jakie oni piosenki śpiewają na ipli, jakbym zapomniał o jakiejś fajnej piosence z młodszych lat :)
ODPOWIEDZ