Twoja twarz brzmi znajomo
Czas na podsumowanie finałowego głosowania, w którym odpowiadaliście na pytanie: kto powinien wygrać V edycję programu?
Zwyciężył je Jerzy Grzechnik jako Florence Welch. To on zdaniem 4 userów (50%) powinien wygrać tę edycję.
Na drugim miejscu z 3 głosami (37%) znalazł się Dariusz Kordek jako Jacek Koman.
Na trzecim miejscu znalazła się z 1 głosem (12%) Ola Szwed jako Bernard Ładysz.
Nikt nie oddał głosu na Kasię Pakosińską jako Lizę Minnelli.
Zagłosowało 8 osób. Dziękuję.
Zwyciężył je Jerzy Grzechnik jako Florence Welch. To on zdaniem 4 userów (50%) powinien wygrać tę edycję.
Na drugim miejscu z 3 głosami (37%) znalazł się Dariusz Kordek jako Jacek Koman.
Na trzecim miejscu znalazła się z 1 głosem (12%) Ola Szwed jako Bernard Ładysz.
Nikt nie oddał głosu na Kasię Pakosińską jako Lizę Minnelli.
Zagłosowało 8 osób. Dziękuję.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Radek Pazura miał być już w poprzedniej edycji. Jestem sceptycznie nastawiony do tych rewelacji. Zobaczymy, ile z tego okaże się prawdą.
Ogólnie nie wiem, czy przy kolejnej edycji nie będę oglądał już tylko samych wykonań uczestników na YT, bo na komentarze i oceny jury żal patrzeć. Szkoda nerwów. Najlepsze, że większość fanów komentujących na oficjalnym fejsbukowym profilu programu domaga się wymiany jury, ale produkcji jakoś to nie rusza.
Ogólnie nie wiem, czy przy kolejnej edycji nie będę oglądał już tylko samych wykonań uczestników na YT, bo na komentarze i oceny jury żal patrzeć. Szkoda nerwów. Najlepsze, że większość fanów komentujących na oficjalnym fejsbukowym profilu programu domaga się wymiany jury, ale produkcji jakoś to nie rusza.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Walewska jeszcze w ostateczności jak dla mnie może zostać, podobnie Skrzynecka (choć nie mówi nic ciekawego). Ale Królikowskiego i Kasprzykowskiego bym chętnie pożegnał.paw pisze:Walewska potwierdziła zaś , że nadal będzie w jury.
Coś dla fanów Michała Szpaka:) http://www.eska.pl/news/maria_tyszkiewi ... o_6/133872
- Adex-fan Brooke
Poza Borys i Pazurą nie znam tych ludzi, ale mniejsza z tym, najlepsza była Borys, potem ta co udawała Szpaka, bardzo podobnie ją do niego ucharakteryzowali, tymczasem mało podobny był ten co udawał Justina T. No i jury jak zawsze męczące, jedynie Skrzynecką w miarę lubię.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Rozpoczynamy głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka VI edycji show.
Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Mnie w tym odcinku najbardziej podobali się Olga Szomańska (moim zdaniem zasłużone zwycięstwo), Olga Borys, Michał Rudaś i Radek Pazura. Mateusz Banasiuk spisał się dobrze, Bijoś także (choć tutaj nie podobała mi się charakteryzacja). Maria Tyszkiewicz też spoko, ale jednak głosowo trochę inaczej niż Szpak moim zdaniem. Najmniej podobała mi się Moro (za bardzo było słychać jej kobiecy głos).
Ogólnie jednak muszę przyznać, że ekipa jest naprawdę mocna. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to irytujące jury...
Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Mnie w tym odcinku najbardziej podobali się Olga Szomańska (moim zdaniem zasłużone zwycięstwo), Olga Borys, Michał Rudaś i Radek Pazura. Mateusz Banasiuk spisał się dobrze, Bijoś także (choć tutaj nie podobała mi się charakteryzacja). Maria Tyszkiewicz też spoko, ale jednak głosowo trochę inaczej niż Szpak moim zdaniem. Najmniej podobała mi się Moro (za bardzo było słychać jej kobiecy głos).
Ogólnie jednak muszę przyznać, że ekipa jest naprawdę mocna. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to irytujące jury...
- PetroPython