Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Muszę przyznać, że ostatnie odcinki były super. Kolacja, z Pierce’em rewelka, podobało mi się, gdy Ridge chciał się zahipnotyzować na siłę. Rozczarował mnie, Pierce, że taki wielki psycholog dał się nabrać laikowi. Podobało mi się jak Ridge kokietował Brooke, która nie pozostawała mu dłużna. Muszę przyznać, że Taylor była nie źle zazdrosna. Co, do Sheili to miałam nadzieje, że do Stephanie pójdzie w swoim przebraniu a nie tak po prostu.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Rzeczywiście naciągane to, że Forresterowie jako osoby publiczne i ze świata show-biznseu nie mają żadnych ochroniarzy i żyją jak normalni mimo, że nie są. Możesz pójść do kawiarni, spotkać Eryka Forrestera, po dwóch minutach przejść z nim na "ty", dostać telefon, adres, telefon komórkowy, dowiedzieć się o aktualnych problemach rodziny itd.
Istna rewelka! :mrgreen:

Nie wolno nikomu z nas przegapić jutrzejszych, już dwóch odcinków MNS - będzie gorąco!!!
Stephanie i Sheila w akcji...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

O tak. Juz nie moge się doczekac dzisejsych dwóch odcinków!! A tym bardziej jutrzejszego tzw. "najważniejszego" odcinka...nie wiem co w nim takiego bedzie, ale jzu sie nie moge doczekac!!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wiem, że dzisiejsze wydarzenia z Sheila i Stephanie przysłoniły inne wątki w MNS, ale chciałam zwrócić uwagę, że Bridget wyglądała dzisiaj naprawdę ślicznie - widać, że córka Brooke ;) Poza tym Amber nie robiła już takich wkurzających min jak zawsze! No ale niestety trafił się i James, a jego durne miny nigdy się nie skończą...
Awatar użytkownika
Brooke

Dzisiejszy odcinek był pełen grozy. Cieszę się, że nie czytałam spojlerów, przynajmniej nic nie straciłam. Niezła była akcja z Sheilą i postrzeleniem Stephanie już nie mogę doczekać się jutra. Ciekawa jestem jak skończy się ta cała historia. Nie wiem czy zauważyliście, ale za każdym razem, gdy dzieje się jakaś scena zapierająca dech w piersiach to jest ona przerywana rozmową, tak jak było to dzisiaj z Loren z Eric’em. Cóż za zbieg okoliczności że akurat rozmawiali o Sheili i podkreślali fakt iż, Mary jest bezpieczna, a Sheila jest w zakładzie.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Brooke pisze: Nie wiem czy zauważyliście, ale za każdym razem, gdy dzieje się jakaś scena zapierająca dech w piersiach to jest ona przerywana rozmową, tak jak było to dzisiaj z Loren z Eric’em.
Tak i w dodatku, zawsze leci w zwolnionym tempie...
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ogólnie o dzisiejszych wspaniałych wydarzeniach napisałem w temacie "Powtórka z przeszłości - wojna..." ale chcę dodać, że bardzo fajne były ujęcia jak Sheila przewróciła Steph i tej spadł kolczyk - naturalne i pokazujące tragiczny obrót wydarzeń a zaraz potem Steph bierze dzbanek(akurat był pod reką) i prosto w głowę Sheili.
No i Stephanka dostała niezły spis grzechów od Sheili. Ciekawe jak to na nią wpłynie...???
Pozdrawiam.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kolejna porcja dramatycznych scen już jutro :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Aktorka, która gra Sheile świetnie zagrała. Suzan mniej przekonuwująco.
Gdyby Sheila była do końca psychopatką, nie "tłumaczyłaby się" tak przed Staphanie.
Amber - super.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
krzysno

Post autor: krzysno »

Tak to już jest w takich serialach, że sceny się przerywa. To drażni, ale tak je robią i tyle. Też mnie rozbawiło, gdy Eryk i Lauren akurat rozmawiali o Sheili. Natomiast co do samej sceny Stephanie i Sheili to była moim zdaniem dobrze zagrana. Było widać przerażenie Stephanie, trochę psychopatyczne spojrzenia Sheili, próbę walki Stephanie itd. Zwróciłem natomiast uwagę, że Sheila strzeliła prawie prosto w serce, kula wyleciała z klatki piersiowej. Normalny człowiek już by pewnie się nie podniósł po czymś takim (nie mówię, że od razu zginął), atu Stephanie wstała i rozmwiała. Tak by mogło być gdyby dostała np. w brzuch. Chyba. Ale akcja naprawdę niezła!
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

To chyba było jednak ramię, chociaż na początku wydawało się że Steph oberwała w serce :twisted: Myślę, że jakby dostała w brzuch to na pewno by się nie podniosła nie mówiąc już o rozmowie. Sheila zagrała super, az dziwne że nigdy jeszcze nie dostała nagrody Emmy. Steph też była dobra, ale do tego już się zdążyliśmy przyzwyczaić. Dzisiaj ciąg dalszy dramatu... :twisted: Pozdro4all
Awatar użytkownika
Brooke

Cóż można powiedzieć, tak fantastycznej opieki lekarskiej i tak szybkiego dojścia do przytomności po poważnej operacji to można tylko pozazdrościć Stephanie Forrester. Zdenerwował mnie dziś fakt jak cały klan Forrestrów zdziwił się, że Amber uratowała życie Stephanie. :shock:
M@rek

Post autor: M@rek »

Dziwię się że Amber w trakcie bitwy z Sheilą nie straciła dziecka.Nie dziwne że zaczęła krwawić i zemdlała.

PS Przecierz w trakcie bójki tyle razy obijała się o szafę. ::ok::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Trochę ta ich walka byla sztuczna. Przecerz Sheila nie jest jakiąś fitness!A wszyscy co się z nią biją zawsze przegrywają! Przegieli jednak z tą "grecką" wazą na głowie Sheili. Nie dość, że wczoraj Stefcia rozbiła na jej głowie krzystałowy wazon(z wodą i kwatami) to Amber gracką waze. Jednak na głowie Sheili zadnego śladu, po mokrych włosach, czy krwi! Gdzie tam jeszcze sie biła z Amber po tym. Ale i tak te dwa opdcinki to super byly! Zdziwiłem się, gdy Brooke z dziecmi przyjechała do Steff, a tym bardziej, że Ridge do niej zadzwonił. A Stefcia do nawet dowcipami zaczęła zarzucać. "Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo!hehe"
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

No,no,no - w dzisiejszych odcinkach bardzo dobrze wypadły moje dwie "ulubienice" :shock:
W pierwszym odcinku Taylor zachowywała się swobodnie i dowcipnie jak prawdziwa kobieta (a nie jak malowana lala) w rozmowie z Ridge'em. :" musiałam patrzeć jak twoja była żona pije Martini i chichocze z twoich dowcipów" - he,he, dobre.
Amber też wypadła dobrze, szczególnie w scenach w szpitalu. Nawet przestraszyłam się o jej zdrowie i dziecko :cry:
Tak trzymać dalej, może wreszcie wszystkich w tym serialu polubię. :lol:
Albo mnie się zmienił charakter w nowym roku :roll:
Bye 8)
Zablokowany