Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Morgan to powinna otworzyc więzienie w piwnicy dla swoich wrogów :twisted: ...Na pewno Stefa jeszcze by jej się tam przydała ::ok:: Jestem ciekawa co tam jeszcze wymyśli "rudowlosa"...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Tak powinna zamknąć tam całą rodzinę Forresterów ::loll::
Zostawić sobie Ridge'a, który by się zastanawiał gdzie wszyscy wyjechali.
Tak byłby zajęty tym myśleniem, że nie szukał by swojej rodzinki ::loll::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mówiąc poważnie, to Tim z Taylor spokojnie by sobie z nią poradzli. Przecież ona nie ma żadnej broni w ręku! :D Co to za problem dwóch na jednego. W tym facet! Tim ją może chwycić, a Taylor uciec ze Steffy, zawiadomić policję i nie ma problemu. :) No ale scenarzyści muszą znowu nas trzymać w niepewności. ::plask wczolo:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No ja byłam pewna, że Tim siłą (cel uświęca środki)poradzi sobie z Morgan, ale chyba sie przeliczyłam...
Morgan powinna zacząć od zamknięcia w piwnicy Stefy, wtedy miałaby ułatwione o połowę wykonanie wszystkich swoich intryg ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież Tim jest pod całkowitym urokiem Morgan
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Okazuje się, że nie za bardzo Adexie. Gdyby był pod jej całkowitym urokiem, to nie odważyłby się sprawdzić, co się dzieje w tym schronie. I nie pomógłby Taylor. Wadą jego jest to, że za wolno działa i dlatego rudowłosa, jak ją nazywacie ich nakryła. A Morgan chciała przecież by się całkowicie jej podporządkował. Mam wrażenie, że Tim jest na to za mądry.
A czy oni sobie poradzą z Morgan - zobaczymy jutro. Podejrzewam, że można spodzieważ się wszystkiego, jak jest mniej więcej mowa w zapowiedziach.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Brooke pisze:Tak powinna zamknąć tam całą rodzinę Forresterów ::loll::
Zostawić sobie Ridge'a, który by się zastanawiał gdzie wszyscy wyjechali.
Tak byłby zajęty tym myśleniem, że nie szukał by swojej rodzinki ::loll::
Śliiiiczny post ::rad::
Też o tym pomyślałam, pięknie opisałaś reakcję Ridżunia :: bow ::
Przecież teraz zachowuje się jak kompletny palant. Tak się biedaczek poczuł dotknięty niechęcią żony ::jezyk:: Nawet nie pomyśli o szukaniu jej ::kwasny::
Jak Taylor może go tak wielbić? Zresztą Brooke też go wielbiła.
Obie zwariowały.
A może my jesteśmy takie niedomyślne i Ridżunio ma wyjątkowe, ukryte zalety? :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

::rad:: Czasem myśle Boldfanko co by było gdybym kilka spoilerów ci powiedział ::chytry:: , może lepiej nie abyś miała spokojniejsze życie i dawkowane przez Tvp1 emocje przez kolejne lata ::jezyk:: A Morgan jest teraz super szalona, nie to co na początku a zauważcie że Stefcia od początku wiedziała że to wariatka :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj Morgan była przepiękna( nie oceniam jej charakteru, tylko urodę ::jezyk:: ), jakbym był na miejscu Ridge'a to bym się długo nie wahał :serce: ::rad:: :twisted:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Miała dziś fajną fryzurę. Ale kiedy zdjęła ten ciuch to mi ciarpi przeszły po plecach. ::bojesie:: A Ridge się tak patrzył... ::chytry::
Debora

Post autor: Debora »

Morgan jest barzdo ładnie w taich włosach i ma ładnie podkreślone usta :serce:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Muszę przyznać, że odważna z niej babka. ::chytry:: Rozbierając się u Ridge`a dała mu do zrozumienia, że nie przejmuje się Taylor, a wszystkie jej poprzednie akcje były związane tylko i wyłącznie z poderwaniem Ridge`a.
A jeśli on by się nie zgodził na tą kuszącą ofertę, ::chytry:: to Morgan może się już pożegnać z tym facetem. :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Debora

Morgan tak łatwo nie da za wygraną :zeby: :zeby: ale jej ruchy są nie ostrożne...

Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja tego nie rozumiem...Morgan rozmawia z Ridgem, pociesza go...robi dobre wrażenie i można by pomyśleć, że żałuje swojego postępowania i chce się poprawić, a chwilę później się rozbiera ::ke:: I co? Niby tak chce go pocieszyć? Ja na miejscu Ridga bym ją wyrzuciła za drzwi,poza tym oni są w salonie, w każdej chwili ktoś może tam wejść ::plask wczolo:
Debora

Trudno zrozumieć Morgan wkońcu to wariatka :mrgreen:

ODPOWIEDZ