Post autor: Bartus610 »

Powierzchownie ? Oglądałem go kilka lat , jeszcze jak był na polsacie i rzeczywiście na początku nie było źle ale później zaczął przesadzać ...

Post autor: mailo »

Cytat z facebooka TVN :"Mamy zwiastun nowego odcinka "Kuby Wojewódzkiego" z rodzinką Trybsonów i gwiazdą disco-polo, Ewą Bastą. Jak wypadli?"

Rewelacyjny zestaw! :lol: :lol:
Ogląda ktoś?

Post autor: Marcin1 »

Oczywiście :) będą niezłe jaja z Elizą ,Trybsonem i ich małym "Trybsiakiem" :D

Post autor: BeLieF »

Może obejrze, bo Ewunię lubię :)
Ostatnio były kapitalne odcinki z Chylińską, Zimochem, Kubackim, Kotem i Ziobrą! :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

TVN schodzi na psy. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: BeLieF »

Ja oglądam TVN tylko do końca maja i koniec. Zwykle oglądam tylko "W11" a teraz jak zdejmą, to nic nie będzie mnie trzymało przy tej stacji. To tak na marginesie.

Post autor: mailo »

B@r pisze:TVN schodzi na psy. ::kwasny::
Może nie tyle TVN co sam Wojewódzki. Ale jak widać (nawet tu na forum) jest zapotrzebowanie na "gwiazdki" typu "Trybsiaki" więc robi wszystko, żeby utrzymać oglądalność.

Post autor: Piotrek2014 »

BeLieF pisze:Może obejrze, bo Ewunię lubię :)
Ostatnio były kapitalne odcinki z Chylińską, Zimochem, Kubackim, Kotem i Ziobrą! :: bow ::
Na pewno musiał być dobry, kiedyś go sobie obejrzę w sieci. Mi podobał się w poprzedniej serii z Piszczkiem, z Sylwią Grzeszczak, z Eweliną Lisowską. Ostatnio wiem, że była Honey którą uwielbiam, ale mimo tego odcinka jeszcze nie obejrzałem.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Widzieliście jak ostatnio Magda Gessler rapowała u Wojewódzkiego? https://www.youtube.com/watch?v=3TVnCJ4glZY
:lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Elmoo »

Ja oglądałem cały występ. Lubię Gessler, ale po co tyle tych talerzy rozbijać? Wystarczyło jeden :D Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Przyzwyczaiłem się, że oglądając Wojewódzkiego należy przyjąć specyficzne poczucie humoru, więc ja nie mam problemu z przekleństwami itd., śmiałem się i tyle :D

Post autor: Elmoo »

A tu małe podsumowanie występu Gessler u Wojewódzkiego: https://www.youtube.com/watch?v=ozpQC2uh_sc
Z puszczeniem oczka dla fanów American Horror Story :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Odcinek z Gessler wyszedł jakiś żenujący a dzisiejszy pozytywne zaskoczenie, wystarczy nawet zobaczyć końcówkę gdy Ci młodzi silą się na jakieś prymitywne żarty a pan Karol o wiele śmieszniej. Świetnie wypadł w tym odcinku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: DeaconFan »

Oglądacie Kubę? Ja czasem zerkam. Oczywiście tak myślałem, że z Korwin-Piotrowską to ustawka. Cały Kuba.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

To było oczywiste :) Oni umieją inteligentnie bawić się mediami. Świetna była ich rozmowa i poruszenie tematu mobbingu, Nykiel wypadła przy nich blado, ale słusznie powiedziała, że woli pooglądać kotki i pieski niż dramy na plotkarskich portalach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Dziś gościem jest Marta Linkiewicz, co już jest niezłą przeginką i graniem pod publiczkę, by skorzystać z jej zasięgów. :roll:

W tym sezonie z ciekawych gości był Jan-Rapowanie. Program przybliżył mi sylwetkę Janka, bo lubię jego piosenki. Rozmowa z Janem Englertem z zeszłego tygodnia też niczego sobie.
ODPOWIEDZ