Na pewno musiał być dobry, kiedyś go sobie obejrzę w sieci. Mi podobał się w poprzedniej serii z Piszczkiem, z Sylwią Grzeszczak, z Eweliną Lisowską. Ostatnio wiem, że była Honey którą uwielbiam, ale mimo tego odcinka jeszcze nie obejrzałem.BeLieF pisze:Może obejrze, bo Ewunię lubię
Ostatnio były kapitalne odcinki z Chylińską, Zimochem, Kubackim, Kotem i Ziobrą!
Widzieliście jak ostatnio Magda Gessler rapowała u Wojewódzkiego? https://www.youtube.com/watch?v=3TVnCJ4glZY

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A tu małe podsumowanie występu Gessler u Wojewódzkiego: https://www.youtube.com/watch?v=ozpQC2uh_sc
Z puszczeniem oczka dla fanów American Horror Story
Z puszczeniem oczka dla fanów American Horror Story
Odcinek z Gessler wyszedł jakiś żenujący a dzisiejszy pozytywne zaskoczenie, wystarczy nawet zobaczyć końcówkę gdy Ci młodzi silą się na jakieś prymitywne żarty a pan Karol o wiele śmieszniej. Świetnie wypadł w tym odcinku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To było oczywiste
Oni umieją inteligentnie bawić się mediami. Świetna była ich rozmowa i poruszenie tematu mobbingu, Nykiel wypadła przy nich blado, ale słusznie powiedziała, że woli pooglądać kotki i pieski niż dramy na plotkarskich portalach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dziś gościem jest Marta Linkiewicz, co już jest niezłą przeginką i graniem pod publiczkę, by skorzystać z jej zasięgów.
W tym sezonie z ciekawych gości był Jan-Rapowanie. Program przybliżył mi sylwetkę Janka, bo lubię jego piosenki. Rozmowa z Janem Englertem z zeszłego tygodnia też niczego sobie.
W tym sezonie z ciekawych gości był Jan-Rapowanie. Program przybliżył mi sylwetkę Janka, bo lubię jego piosenki. Rozmowa z Janem Englertem z zeszłego tygodnia też niczego sobie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".