Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

A ja nie zagłosowałem na żaden polski serial ::jezyk:: , bo wszystkie są identyczne i nie było za bardzo wyboru :? . Żaden nie jest ten naj,naj,naj.
Z zagranicznych głosowałem naturalnie na Zagubionych :serce:
Goku

Post autor: Goku »

Nagle mnie olśniło, że wcale nie głosowałem na DH tylko byłem jednym z tej szóstki głosującej na 4400 :lol: :lol: :lol: Chociaż nie żałuję tego bo uważam serial 4400 za wybitny xP...
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Goku pisze:Nagle mnie olśniło, że wcale nie głosowałem na DH tylko byłem jednym z tej szóstki głosującej na 4400 :lol: :lol: :lol: Chociaż nie żałuję tego bo uważam serial 4400 za wybitny xP...
To w takim razie ja byłam druga. :wink: Miało tylko 6 głosów. :shock: Gdzie sa pełne wyniki?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

To to ja też wiem. :mrgreen:
Ale tam są podane tylko pierwsze miejsca. 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ambrossia Moore pisze:To to ja też wiem. :mrgreen:
Ale tam są podane tylko pierwsze miejsca. 8)
Tutaj są pełne wyniki
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zmieniły się obrazki na spoilerowe na stronie ::chytry:: Pewnie więc i na forum wkrótce zmiany w zdjęciach po boku? ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oleg, będziesz aktualizował dział "Aktorzy" ? :wink: Doszły już wszystkie postacie z 2000 roku, a nawet Tim z 2001, a do przeszłości Tawny, Adam, Becky, Rick(Young), Giovanni, Kimberly i... C.J.? (nie wiem czy jest w czołówce, nie pamiętam x])
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Będę, będę, ale jeszcze nie wiem kiedy :?
Poza tym chciałbym dodać foty tych postaci, których mi brakuje z USA, ale już od roku nie oglądam odcinków z USA, a przed spoilerami się bronię ::bojesie::
Może przygotujesz mi listę brakujących osób wraz z rokiem, w którym się pojawili i wyślesz na PW :?: Będę musiał poszukać też jakiś zdjęć i to nie z czołówki, bo z tej niemieckiej strony, z kótrej dotąd brałem one zniknęły i zaczęli aktualizować tak, by było zgodnie z czołówką z ZDF :zmiesz:: Zatem chyba wszyskie z nowej czołówki wymienię, więc pewnie zajmie mi to sporo czasu ::kwasny:: Zresztą najpierw i tak chciałbym zaktualizować Postacie. No, i muszę porobić zdjęcia na forum, o których pisał Adex. I wolę nie myśleć, co jeszcze ::bojesie::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Czy ja też mogę pomóc? Mam trochę materiałów ::rad::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Jakich :?:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ja mam pytanie, dlaczego nie działają niektóre artykuły w dziale "Artykuły" na stronie głównej? Czy można to jakoś przywrócić?
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mam pytanie: Dlaczego w dziale "Śluby" nie ma opisów najpiękniejszych ślubów mimo, iż jest napisane, że wkrótce będą opisy najpiękniejszych ślubów?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Bartek - wiesz, ja nawet nie wiedziałem, że nie działają ::kwasny:: Na szczęście jest ich niewiele. Popróbuję je w przyszłości przywrócić.

dominik- bo tym miał się zająć Patryk, ale on już zrezygnował z pracy nad stroną. A ta wiadomość została :|

A tak przy okazji - wróciła sonda tak/nie, tylko, że coś pokombinowali i pojawiło się standardowe pytanie "Czy podoba Ci się moja strona" :P , które zawsze muszę zmieniać, jak daję nową sondę ::chytry:: Gdy dam aktualizację, to mam nadzieję, że wszystko wróci do normy wraz ze starą wersją ankiety tak/nie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oleg, może byś się pochwalił zmianami na stronie ::chytry::

Mam kilka pytań:
- dlaczego wszyscy są za mgłą, a Eric nie :?:
- po co w ogóle jest ta mgła :?: ::kwasny::
- co mają symbolizować te obrazki na górze, powiem szczerze, ten drugi przypomina mi butelkę od szampana zanurzoną w jakimś naczyniu, a ten pierwszy to chyba kieliszek z szampanem - co one w ogóle znaczą :?: ::kwasny::
- błagam, wymień zdjęcie Bridget, ona wygląda na tym zdjęciu jak jakaś upośledzona, równie straszenie jak Hanka w czołówce MjM ::kwasny:: :!:

A tak poza tym, to nie lepiej było zaktualizować takie działy jak Śluby, Postacie itp., zamiast grzebać w wyglądzie strony ::chytry:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ