Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiem, użyłem skrótu myślowego, mogli pokazać tę uroczystość, w trakcie której wrzucono prochy do oceanu.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Co by ten pogrzeb wniósł do serialu? Pogrzeby na ogół są nudne, może poza tymi, kiedy mamy do czynienia z zagadkową śmiercią. W 2006 na pogrzebie Darli, Taylor wygłaszała przemówienie.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Scena śmierci Ann była dobrze przedstawiona. Ta muzyczka na końcu robiła wrażenie. Jestem pod wrażeniem że Stephanie i Eric po tym wszystkim co przeszli dalej umieją się porozumieć w dobrych i złych sytuacjach. Nowy wątek Taylor z randką przez internet wydaje się być interesujący. Ciekawe kim jest ten męzczyżna bo wydaje się, że Taylor go chyba zna
Grisza

Post autor: Grisza »

Powiem , że Ten pan nie należy do najpiękniejszych ....... ::kwasny:: i chyba lekko z tego drwią w B&B
Grisza :)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nikt nie komentuje obecnych odcinków ? Przez cały tydzień Brooke kłóciła się z Billem o jego pocałunek ze Steffy. Dopiero teraz wiadomo, że zdarzyło się to drugi raz. Ciekawe jaka będzie reakcja Katie jak się dowie o wszystkim. Sprawa z Sandy wygląda dziwnie, napewno ma za sobą bolesną przeszłość
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Muszę przyznac, że początkowo wątek Bill i Steffy podobał mi się :wink: Najpierw ten pocałunek potem kilkuodcinkowa przerwa i nagle Stephanie znajduje naszyjnik Spencera w Big Bear :lol: Wszystko ładnie pięknie, gdyby nie fakt, że gadanie o małym epizodzie w domku w górach przez cały tydzień zaczyna byc nudne :roll: Najpierw Brooke namawia Billa, żeby wyjawił prawdę żonie. Potem stara się go od tego odwiezc.

Widac, że w tym momencie scenarzyści powrócili do starego modelu wątków. Co możemy dostrzec oglądając także perypetie Nicka, Bridget i surogatki Sandy czy też raczej Agnes :twisted: Właściwie na tym polega urok MnS, że akcja ciągnie się dosyc powoli, a czasem występują jakieś niespodziewane zwroty 8) Tak czy inaczej miło ze strony ekipy serialu, że przez tyle odcinków fundowali nam coś zupełnie nowego.
Dawidek
Administrator

Sandy ma na pewno złe doświadczenia z przeszłości, o których nie chce mówić. Kilkakrotnie, jak pokazywano Agnes, pojawiły się jakieś flesze (chyba fotograficzne). I te uniki do Nicka. Marone ma słuszne obawy, ale nie powinien na nią naciskać, tylko zaproponować jej pomoc psychologiczną.

Interesuje mnie na razie wątek Steffy - Bill. Brooke nie powinna jej rozdmuchiwać tej sprawy, przynajmniej nie teraz, choć wiem, że Katie jest jej siostrą - ale to dorosła kobieta. Najlepiej byłoby, gdyby Bill jej powiedział, choć może to mieć konsekwencje dla relacji w firmie.
Awatar użytkownika
Demon666

Post autor: Demon666 »

Reakcja łańcuchowa w FC ruszyła. :D A Nick ma prawo naciskać, w końcu kobieta, która nosi jego dziecko, oszukała Marone'ów. Poza tym Nick działa ostrożnie, w pewnym sensie sam może być psychologiem, bo czuję, że Agnes nie zgodziłaby się na pomoc specjalisty. :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Agnes jest rewelacyjną postacią. Podoba mi się ten wątek.
Awatar użytkownika
Demon666

Post autor: Demon666 »

Długo na Nią czekałem. ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Demon666 pisze:Długo na Nią czekałem. ;)
Niewiele wiem ze spoilerów, ale zapowiada się ciekawie.
Dawidek
Administrator

Za dużo zbiegów okoliczności, randki internetowe i kolejny znajomy Taylor? :roll: Naciągane. No i czy ona (jak i inni bohaterowie) musi gadać do siebie w miejscu publicznym?
Katie poczuła się zagrożona, dlatego zdecydowała się na zwolnienie Steffy. Prawda jest taka, że gdyby nie Brooke, to Bill milczałby jak grób na temat wyskoków dziewczyny.
Dawidek
Administrator

Whip chyba się mocno zaangażował uczuciowo, skoro chwyta się wszystkich sposobów, by poderwać Taylor. :D Jestem ciekaw, co z tego wyjdzie.
Między Sandy i Nickiem trwa przeciąganie liny na swoją stronę. Każde z nich chce coś ugrać: Agnes chce spokoju, a Nick - prawdy. Któreś z nich będzie musiało ustąpić. Sandy powinna dla swojego komfortu psychicznego oraz z przyzwoitości ujawnić komuś prawdę. Będzie wiarygodniejsza.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Przyjaźń Bridget i Sandy bardzo przypomina 'przyjaźń' Taylor i Morgan.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dawidek pisze:Whip chyba się mocno zaangażował uczuciowo, skoro chwyta się wszystkich sposobów, by poderwać Taylor. Jestem ciekaw, co z tego wyjdzie.
A mnie nie :roll: dla mnie ten koleś to jakaś porażka. Ani śmieszny, ani przystojny ::jezyk::
Wcale nie pasuje mi do Taylor i szczerze mówiąc chciałbym, aby ich znajomość zakończyła się na tym etapie. Rozpoczęła się w naciągany i idiotyczny sposób to równie dobrze może już się ulotnić :P Tak czy inaczej ten wątek zamula mi strasznie serial.
ODPOWIEDZ