"MnS" w Polsce
-
Dawidek
- Administrator
cmk pisze:Jest odpowiedz: Player przedłużył licencje do odcinka 7762, zatem cały roczny zapas 250 odcinków![]()
** p.s.: jeżeli będzie kontynuowana emisja także w soboty i niedziele (mam taką nadzieję), to za 8 miesięcy trzeba będzie kupować odcinki z 2018
Dziś udostępniono odcinek 7744, więc zasadne jest pytanie czy Player wykupił kolejną porcję odcinków. Pytanie tez jest ważne w kontekście planowanej emisji na Antena TV, która rusza 1 maja: https://satkurier.pl/news/203110/antena ... -maja.html .
Nie można wykluczyć takiej sytuacji, że Player zabezpieczył się w ten sposób, że premiery będą w streamingu, a emisja telewizyjna odcinków będzie po jakimś czasie.
Skoro jest już potwierdzona informacja, że "MnS" ponownie rusza w telewizji, to teraz ciekawe, o której będą emitowane odcinki.
Tak, Player zdobył kolejną partię odcinków. Nie mam informacji jak dużą, ale mam nadzieję, że jest to pełen 31 sezon

Jaka godzina, według Was, byłaby najlepsza? Myślę, że ramówka Anteny jest jeszcze w trakcie tworzenia. Spróbujmy zebrać sensowne sugestie dla nadawcy.Dawidek pisze: Skoro jest już potwierdzona informacja, że "MnS" ponownie rusza w telewizji, to teraz ciekawe, o której będą emitowane odcinki.
Ostatnio zmieniony 2021-04-13, 22:05 przez cmk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
Ja myślę, że godziny 19.00 - 20.00 są skazane na porażkę. Z tego względu, że w tym czasie są serwisy informacyjne z "wielkiej trójki" i większość widzów przełącza na Polsat, TVN czy TVP1. Najbezpieczniejsza chyba jest klasyczna pora 16.00 - 17.00.
cmk, dzięki za info, to dobra wiadomość. Przyzwyczaiłem się do Playera i nie chcę z niego rezygnować.
cmk, dzięki za info, to dobra wiadomość. Przyzwyczaiłem się do Playera i nie chcę z niego rezygnować.
16:00 jak dawniej z podwójnymi odcinkami chyba najlepszą porą, bowiem wtedy panuje względnie najsłabsza konkurencja na głównych kanałach, poza tym można marketingowo przy wprowadzaniu serialu przypomnieć że serial był o tej porze emitowany i to powrót do dawnych czasówcmk pisze:Jaka godzina, według Was, byłaby najlepsza? Myślę, że ramówka Anteny jest jeszcze w trakcie tworzenia. Spróbujmy zebrać sensowne sugestie dla nadawcy.
Ostatnio zmieniony 2021-04-13, 22:35 przez BeLieF, łącznie zmieniany 1 raz.
Bierzcie pod uwagę, że nadchodzi maj, jest coraz cieplej i jaśniej na zewnątrz, za kilka tygodnie polskie serie pójdą na przerwę wakacyjną. Ja bym celował na czas 17:20-18:00 bądź 18:20-19:00.
Moi rodzice (seniorzy 65+) chyba po Klanie nic nie znajdują dla siebie i włączają po raz setny Hiacyntę Bukiet na Zoomie (skądinąd ten serial można oglądać bez końca i wciąż się śmiać).
Moi rodzice (seniorzy 65+) chyba po Klanie nic nie znajdują dla siebie i włączają po raz setny Hiacyntę Bukiet na Zoomie (skądinąd ten serial można oglądać bez końca i wciąż się śmiać).
Ostatnio zmieniony 2021-04-13, 22:45 przez cmk, łącznie zmieniany 3 razy.
Przypadek Nowej TV z emisją o 19:30 to potwierdza.Dawidek pisze:Ja myślę, że godziny 19.00 - 20.00 są skazane na porażkę. Z tego względu, że w tym czasie są serwisy informacyjne z "wielkiej trójki" i większość widzów przełącza na Polsat, TVN czy TVP1. Najbezpieczniejsza chyba jest klasyczna pora 16.00 - 17.00.
Poland - aktywnie najlepszy!
Ja myślę, że dla wielu osób jednak pora późniejsza - między 17.00 a 19.00 byłaby lepsza. Zauważcie, że gdy byliśmy wkręceni w Modę na TVP1 wielu z nas, co tu dużo mówić, było nastolatkami albo studentami. Oglądanie serialu codziennego o 16.00 dla uczniów, studentów czy ludzi starszych nie stanowi problemu. Gorzej z osobami pracującymi. Ciężko zdążyć na 16.00 przed telewizor, jeśli wraca się z pracy przez pół miasta.
To jest dobre rozwiązanie. 16.00 to za wcześnie, jeśli ktoś pracuje.cmk pisze:Ja bym celował na czas 17:20-18:00 bądź 18:20-19:00.
Ostatnio zmieniony 2021-04-13, 22:52 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Świetna wiadomość, teraz wszyscy, którzy nie mają Playera będą mogli znowu trafić w tv na Modę. Do tego liczę na jakieś nagłośnienie powrotu serialu w prasie/necie/tv.
Nie ma co liczyć, że będą emitować stare odcinki, właśnie bardzo dobrze jakby zaczęli od ciekawego roku 2017. Najlepsza godzina emisji byłaby 16.30 - 19.00 Ludzie odpoczywają po pracy/po obiedzie i pykają po programach, jeśli coś ma ich wciągnąć to właśnie rok 2017. Oby serial znowu stał się popularny i wymazał ten fałsz, że już go zakończono. Wy też poinformujcie i zareklamujcie wśród znajomych i rodziny, że serial powraca z ciekawymi akcjami z psychopatką Sheilą, plenerami, nowymi młodymi postaciami i wiecznie atrakcyjną Brooke
A Player oczywiście powinien być dla koneserów jak my tu i zapodawać nadal najnowsze odcinki.
Nie ma co liczyć, że będą emitować stare odcinki, właśnie bardzo dobrze jakby zaczęli od ciekawego roku 2017. Najlepsza godzina emisji byłaby 16.30 - 19.00 Ludzie odpoczywają po pracy/po obiedzie i pykają po programach, jeśli coś ma ich wciągnąć to właśnie rok 2017. Oby serial znowu stał się popularny i wymazał ten fałsz, że już go zakończono. Wy też poinformujcie i zareklamujcie wśród znajomych i rodziny, że serial powraca z ciekawymi akcjami z psychopatką Sheilą, plenerami, nowymi młodymi postaciami i wiecznie atrakcyjną Brooke
A Player oczywiście powinien być dla koneserów jak my tu i zapodawać nadal najnowsze odcinki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city