Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Dzięki za focie Damians
. Świetne
. Szkoda, że nie wygrał Artur, ale Krzysiek -też nie jest źle
. Nigdy nie zapomnę tego komplementu,który mi powiedział i żałuję, że 2 lata temu nie zrobiłam sobie z nim fotki
. Byłaby teraz wielka pamiątka =) . [Ale mój ojciec zdjęcie z nim ma ,choć tyle
] . Arturek miał fantastyczny wykon ten pierwszy
. Reszty nie widziałam
. Agnieszka super śpiewała ostatnią piosenkę, a Krzysiu zawsze śpiewa fajnie
. Wycieczkę do Rzymu uważam jak najbardziej za trafną , gdybym to ja wybrała, to sama bym inaczej nie wybrała
. Wg mnie to najpięjkniejsze miasto świata
.Na pewno będą mieli wrażeń co niemiara
.
Trochę jednak żałuję, że nie wygrał Artur - to młody, zdolny chłopak, szkoda mi go było, miał łzy w oczach i jego rodzina...
Ale ze zwycięstwa Krzyśka też się nadal cieszę, zasłużył na to.
Ale ze zwycięstwa Krzyśka też się nadal cieszę, zasłużył na to.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Gwiazdy BB w The Amazing Race
A dokładnie Big Brothera, zwyciężczyni 11-edycji Jordan i 5-te miejsce w tej samej edycji Jeff wezmą udział w 16-stej edycji The Amazing Race 16

I to bedzie pierwsza edycja tego programu,.którą obejże. Kocham Jordan
Z resztą polecam Big Brother US, bo to jest game show (uczestnicy sami decydują o odejściach jak w Survivor)odcinki dynamicznie, pełne emocji. I właśnie w edycji 11-stej wygrała moja fawortyka.
A survivor 19 ciężko się oglada John to idiota wielu takich było na przestrzeni tych wszystkich edycji ( jeśli jest remis w głosach to nie głosuje się zprzeciwnie do głosów swojej grupy unikając losowania kamienii bo to głupota i cała grupa odpada kolejno jeden po drugim
)
Russell jest podstawiony, imunitety są mu dawane. Jak to napisał użytkownik na innym forum , jak All-Starsi będą przybywali na wystpę(tą samą) to Russel będzie miał imunitet w kieszenie. Z jednej strony cieszę się z kolejnej edycji, ale z drugiej strony Russell, który zajmuje pół odcinka, dobrze, że chociaż w nastepnej edycji nie bedzie Shambo
A dokładnie Big Brothera, zwyciężczyni 11-edycji Jordan i 5-te miejsce w tej samej edycji Jeff wezmą udział w 16-stej edycji The Amazing Race 16

I to bedzie pierwsza edycja tego programu,.którą obejże. Kocham Jordan
A survivor 19 ciężko się oglada John to idiota wielu takich było na przestrzeni tych wszystkich edycji ( jeśli jest remis w głosach to nie głosuje się zprzeciwnie do głosów swojej grupy unikając losowania kamienii bo to głupota i cała grupa odpada kolejno jeden po drugim
Russell jest podstawiony, imunitety są mu dawane. Jak to napisał użytkownik na innym forum , jak All-Starsi będą przybywali na wystpę(tą samą) to Russel będzie miał imunitet w kieszenie. Z jednej strony cieszę się z kolejnej edycji, ale z drugiej strony Russell, który zajmuje pół odcinka, dobrze, że chociaż w nastepnej edycji nie bedzie Shambo
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kiedyś byłem maniakiem Survivor, szkoda, że TVP wyemitowało chyba tylko 5 sezonów, wiem, że dalsze leciały na którejś z polskich stacji, ale nie widziałem ich. Pamiętam jak specjalnie biegłem ze szkoły 2 września, parę lat temu, żeby zobaczyć finałowy odcinek 4 serii.
Fajnie, że powstało aż 19 sezonów! Z tych których kojarzę chciałbym, żeby TVP wyemitowało 8 edycję.
Wg mnie Russell nie jest wcale podstawiony. Jeff Probst na swoim blogu też temu zaprzecza. Facet jest inteligentny, a te hidden immunities nie są pochowane w specjalnie trudnych miejscach - zwykle się czymś wyróżniają
Ja widziałam wszystkie edycje The Amazing Race i jeśli zamierzasz Tkk_Bolly zacząć je oglądać to polecam którąś z pierwszych 7 edycji, teraz się trochę pogorszył ten program, zawodnicy nie są już tak interesujący i zadania dość często się powtarzają z poprzednich edycji. Chociaż rozumiem, że chcesz oglądać specjalnie dla tej pary z BB 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Ja jednak nadal sądzę, że jest podstawiony, bo gdyby to rzeczywiście był inteligenty człowiek to po co by sabotował własną grupę? Ano aby ludzi przyciągnąc do programu. Imunitety cóż ja wiedziałem, przed odcinkiem że Russell znajdzie ten imunitet (ale wytłumaczenie, że pamiętał gdzie były te kamienie z filmika było trochę głupie
) Mogli coś innego wymyślic. Pomijając, że znalazł wcześniej kolejne dwa imunitety bez wskazówki, a może raczej nie musiał miec wskazówek skoro poprostu je dostał.
Bez sensu jest w tym sezonie edycja postaci np Kelly nie została nam przedstawiona bo to był blindside, więc nie pokazywali jej. A z filmików jury (nie wiem wiwi czy oglądasz?) widac jest, że to fanastyczna , dobra, zabawna osoba. Tak samo będzie z Brettem. Program zmierza ku koncowi a jego wypowiedzi nie pokazali nigdy... Czy to co zrobili z Shamboo ikonę ( jak zdradzała grupę to puścili smutną muzyczkę, podobnie w konflikcie z Laurą to Shamboo przedstawili jako tą pokrzywdzoną, tymczasem jest zupełnie odwrotnie. To jest manipulocja widzami, mało tego to bym jeszcze przeżył, ale cały program został zmanipulowany, i tak nie wygra osoba podstawiona, ale cała kolejnosc odpadania ulega zmianie i czy to jest sprawiedliwie.
Dopuszczałbym małe zawirowania takie jak Sally w sezonie 13, w ostatnim zadaniu przed połączeniem, wyraźnie było można zauwazyc, że scenarzyści(że tak powiem) chcą aby była w top10 stąd nie brała udziału w glosowaniu na ostatniej radzie przed połączeniem. To jeszcze można dopuscic, takie małe twisty
Produkcja stawia na Russella chcą aby Ameryka go pokochała, ale niedobrze mi się robi jak w nastepnym sezonie pokażą , że on może pokonac takie ikony jak ikona strategi Cirie, ikona przetrwania Stephanie, ikona intrygi Parvati czy ikona siły Rupert. Mam nadzieję, że tak nie będzie i pozostawią całą grę w rękach all-starsów, bo myślę, że sami są w stanie zrobic fanastyczny sezon
Bez sensu jest w tym sezonie edycja postaci np Kelly nie została nam przedstawiona bo to był blindside, więc nie pokazywali jej. A z filmików jury (nie wiem wiwi czy oglądasz?) widac jest, że to fanastyczna , dobra, zabawna osoba. Tak samo będzie z Brettem. Program zmierza ku koncowi a jego wypowiedzi nie pokazali nigdy... Czy to co zrobili z Shamboo ikonę ( jak zdradzała grupę to puścili smutną muzyczkę, podobnie w konflikcie z Laurą to Shamboo przedstawili jako tą pokrzywdzoną, tymczasem jest zupełnie odwrotnie. To jest manipulocja widzami, mało tego to bym jeszcze przeżył, ale cały program został zmanipulowany, i tak nie wygra osoba podstawiona, ale cała kolejnosc odpadania ulega zmianie i czy to jest sprawiedliwie.
Dopuszczałbym małe zawirowania takie jak Sally w sezonie 13, w ostatnim zadaniu przed połączeniem, wyraźnie było można zauwazyc, że scenarzyści(że tak powiem) chcą aby była w top10 stąd nie brała udziału w glosowaniu na ostatniej radzie przed połączeniem. To jeszcze można dopuscic, takie małe twisty
Produkcja stawia na Russella chcą aby Ameryka go pokochała, ale niedobrze mi się robi jak w nastepnym sezonie pokażą , że on może pokonac takie ikony jak ikona strategi Cirie, ikona przetrwania Stephanie, ikona intrygi Parvati czy ikona siły Rupert. Mam nadzieję, że tak nie będzie i pozostawią całą grę w rękach all-starsów, bo myślę, że sami są w stanie zrobic fanastyczny sezon
Russell sabotował swoje plemię, bo robił to dla jaj, żeby jeszcze bardziej uprzykrzyć im życie. Cały czas ma ich za idiotów i robi wszystko, żeby to pokazać - wylał wszystkim wodę, spalił skarpetki Jasona, w nocy nałożył immunitet na szyję i gadał tak z Davem. Najlepsze jest to, że nikt nie potrafi go przyłapać. A tak jak mówiłam immunitety są tragicznie łatwe do znalezienia w tym sezonie - drzewo z wielką dziurą, które stoi pośrodku obozu było szczytem wszystkiego! Albo jak na video pokazali gdzie jest kolejny immunitet schowany! Widać, że producentom zależy, żeby ktoś je znalazł, bo to wprowadza dodatkową dramaturgię na radzie plemienia. Filmiki z Ponderosy oglądam, lubiłam Kelly mimo, że rzadko ją pokazywali i fajnie się ją ogląda poza programem. Zresztą tak jak pisałam wcześniej, wszystkich którzy do tej pory odpadli a będą w jury lubiłam więc z chęcią oglądam videa z nimi w Ponderosie. Shambo za to nie znoszę i producenci mogą robić cuda montując odcinki a i tak jej nie polubię 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
- Pottermaniack
To już pewne - Ania Mucha została trzecim jurorem YCD!
http://youcandance.plejada.pl/27277,new ... detal.html
http://youcandance.plejada.pl/27277,new ... detal.html
Miało byc wielkie show, a będzie marny teleturniej wiosną w polsacie.
Agata Młynarska i Krzysztof Ibisz w nowym show Polsatu
Wiosną przyszłego roku na antenie Polsatu zadebiutuje nowy program rozrywkowy "Pan i pani". Jego gospodarzami będą Agata Młynarska i Krzysztof Ibisz.
W programie opartym na kanadyjskim formacie "Mr. And Mrs." występować będą trzy znane pary. Zadaniem każdej z gwiazd będzie wykazanie się wiedzą na temat swojego partnera. Do widzów należeć będzie natomiast decyzja, która z par jest najbardziej zgrana.
- Pani Agata pracowała przez bardzo długi czas nad formułą tego widowiska. Program miał się już pojawić na wiosnę na naszej antenie, ale ze względu na sytuację na rynku został przeniesiony na przyszły rok - powiedział "Super Expressowi" pracownik Polsatu.
Program "Mr. And Mrs." zadebiutował w kanadyjskiej telewizji w 1963 roku, a od 1964 nadawany jest przez brytyjską stację ITV (z przerwą w latach 1999 - 2008).
Agata Młynarska i Krzysztof Ibisz w nowym show Polsatu
Wiosną przyszłego roku na antenie Polsatu zadebiutuje nowy program rozrywkowy "Pan i pani". Jego gospodarzami będą Agata Młynarska i Krzysztof Ibisz.
W programie opartym na kanadyjskim formacie "Mr. And Mrs." występować będą trzy znane pary. Zadaniem każdej z gwiazd będzie wykazanie się wiedzą na temat swojego partnera. Do widzów należeć będzie natomiast decyzja, która z par jest najbardziej zgrana.
- Pani Agata pracowała przez bardzo długi czas nad formułą tego widowiska. Program miał się już pojawić na wiosnę na naszej antenie, ale ze względu na sytuację na rynku został przeniesiony na przyszły rok - powiedział "Super Expressowi" pracownik Polsatu.
Program "Mr. And Mrs." zadebiutował w kanadyjskiej telewizji w 1963 roku, a od 1964 nadawany jest przez brytyjską stację ITV (z przerwą w latach 1999 - 2008).