Twoja twarz brzmi znajomo
Oto wyniki głosowania na najlepszą metamorfozę 1 odcinka VI edycji programu:
Olga Szomańska jako Tina Turner - 3 głosy (30%)
Kamil Bijoś jako Justin Timberlake - 2 głosy (20%)
Olga Borys jako Stanisława Celińska - 2 głosy (20%)
Mateusz Banasiuk jako Barry Gibb (Bee Gees) - 1 głos (10%)
Michał Rudaś jak Ed Sheeran - 1 głos (10%)
Radosław Pazura jako Sting - 1 głos (10%)
Maria Tyszkiewicz (Michał Szpak) i Joanna Moro (Grzegorz Ciechowski) bez głosu.
Zagłosowało 6 osób. Oddano 10 głosów. Dzięki.
Zapraszam do udziału w głosowaniu na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VI edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać 2 głosy i macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Olga Szomańska jako Tina Turner - 3 głosy (30%)
Kamil Bijoś jako Justin Timberlake - 2 głosy (20%)
Olga Borys jako Stanisława Celińska - 2 głosy (20%)
Mateusz Banasiuk jako Barry Gibb (Bee Gees) - 1 głos (10%)
Michał Rudaś jak Ed Sheeran - 1 głos (10%)
Radosław Pazura jako Sting - 1 głos (10%)
Maria Tyszkiewicz (Michał Szpak) i Joanna Moro (Grzegorz Ciechowski) bez głosu.
Zagłosowało 6 osób. Oddano 10 głosów. Dzięki.
Zapraszam do udziału w głosowaniu na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VI edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać 2 głosy i macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Oto wyniki głosowania na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VI edycji:
Mateusz Banasiuk jako Tom Jones - 4 głosy (50%)
Olga Borys jako Robert Gawliński (Wilki) - 2 głosy (25%)
Olga Szomańska jako Jay Kay (Jamiroquai) - 1 głos (12%)
Radosław Pazura jako Dr. Alban - 1 głos (12%)
Kamil Bijoś (Sylwia Grzeszczak), Maria Tyszkiewicz (Axl Rose), Joanna Moro (Anna Jantar) i Michał Rudaś (Ricky Martin) bez głosu.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 8 głosów. Dzięki. Mam nadzieję, że w następnym głosowaniu będzie więcej.
Zapraszam tym samym do udziału w głosowaniu na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VI edycji. Zasady nie ulegają zmianie (można oddać 2 głosy i macie na to 6 dni).
Mateusz Banasiuk jako Tom Jones - 4 głosy (50%)
Olga Borys jako Robert Gawliński (Wilki) - 2 głosy (25%)
Olga Szomańska jako Jay Kay (Jamiroquai) - 1 głos (12%)
Radosław Pazura jako Dr. Alban - 1 głos (12%)
Kamil Bijoś (Sylwia Grzeszczak), Maria Tyszkiewicz (Axl Rose), Joanna Moro (Anna Jantar) i Michał Rudaś (Ricky Martin) bez głosu.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 8 głosów. Dzięki. Mam nadzieję, że w następnym głosowaniu będzie więcej.
Zapraszam tym samym do udziału w głosowaniu na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VI edycji. Zasady nie ulegają zmianie (można oddać 2 głosy i macie na to 6 dni).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Czas podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VI edycji.
Maria Tyszkiewicz jako Doda - 6 głosów (54%)
Kamil Bijoś jako José Feliciano - 2 głosy (18%)
Mateusz Banasiuk jako Kylie Minogue - 1 głos (9%)
Olga Szomańska jako Bryan Adams - 1 głos (9%)
Joanna Moro jako Mesajah - 1 głos (9%)
Nikt nie zagłosował na Michała Rudasia (Shania Twain), Radosława Pazurę (Urszula Sipińska) i Olgę Borys (Irena Jarocka).
Zagłosowało 6 osób. Oddano 11 głosów. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka VI edycji. Zachęcam do licznego w nim udziału. Tradycyjnie potrwa ono 6 dni. Macie jak zawsze do dyspozycji 2 głosy.
Maria Tyszkiewicz jako Doda - 6 głosów (54%)
Kamil Bijoś jako José Feliciano - 2 głosy (18%)
Mateusz Banasiuk jako Kylie Minogue - 1 głos (9%)
Olga Szomańska jako Bryan Adams - 1 głos (9%)
Joanna Moro jako Mesajah - 1 głos (9%)
Nikt nie zagłosował na Michała Rudasia (Shania Twain), Radosława Pazurę (Urszula Sipińska) i Olgę Borys (Irena Jarocka).
Zagłosowało 6 osób. Oddano 11 głosów. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka VI edycji. Zachęcam do licznego w nim udziału. Tradycyjnie potrwa ono 6 dni. Macie jak zawsze do dyspozycji 2 głosy.
Jeszcze możecie zagłosować w najnowszej ankiecie. Pozostało tylko kilkanaście godzin do końca głosowania. W związku z tym, że na razie zagłosowały tylko 3 osoby i od pewnego czasu głosuje w tych ankietach 5-6 osób, mam do Was zasadnicze pytanie: czy jest sens nadal tworzyć ankiety po każdym nowym odcinku 
Nie da się ukryć, że zainteresowanie programem na forum zmalało. Nie dziwi mnie to. Ja sam od dawna uważam, że twórcy programu powinni wprowadzić w nim jakieś zmiany (najlepiej zmianę jury), odświeżyć formułę.
EDIT: Jako że nie ma nowego odcinka w tym tygodniu, wydłużyłem trwające głosowanie o kolejne 6 dni.
Nie da się ukryć, że zainteresowanie programem na forum zmalało. Nie dziwi mnie to. Ja sam od dawna uważam, że twórcy programu powinni wprowadzić w nim jakieś zmiany (najlepiej zmianę jury), odświeżyć formułę.
EDIT: Jako że nie ma nowego odcinka w tym tygodniu, wydłużyłem trwające głosowanie o kolejne 6 dni.
- Adex-fan Brooke
Halo
Gdzie nowa ankieta? Program powrócił
i znowu irytujące jury zdaje się mieć faworytkę, która wygrała niezasłużenie... o wiele lepsze były dziewczyny udające Adele i Zenka
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pytałem, czy jest sens tworzyć ankiety po każdym nowym odcinku. Nikt nie odpowiedział. Uznałem wobec tego, że to nie ma sensu. Jak widać od pewnego czasu nikt też nie udziela się w tym temacie.Adex-fan Brooke pisze:Halo Gdzie nowa ankieta?
Oglądałem pierwszy odcinek nowej edycji. Nieco żenujące jest to, że powtarzają się już nie tylko gwiazdy, w które wcielają się uczestnicy, ale też same piosenki ("Przez twe oczy zielone" Zenka już kiedyś chyba było w tym programie
Zaraz uruchomię na próbę nową ankietę. Jeśli będzie zainteresowanie, jeśli będziecie chcieli, aby te ankiety odbywały się co tydzień, to one oczywiście będą tworzone. Wszystko zależy od Was.
Dla formalności podsumuję głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka VI edycji.
Maria Tyszkiewicz jako Edyta Górniak - 4 głosy (44%)
Joanna Moro jako Ałła Pugaczowa - 3 głosy (33%)
Olga Szomańska jako Bruno Mars - 1 głos (11%)
Mateusz Banasiuk jako Brad Roberts (Crash Test Dummies) - 1 głos (11%)
Radosław Pazura jako Chris Martin (Coldplay), Michał Rudaś jako Majka Jeżowska, Olga Borys jako Johnny Rotten (Sex Pistols) oraz Kamil Bijoś jako Justin Bieber - bez głosu.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 9 głosów. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 2017-03-05, 22:39 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adex-fan Brooke
Przegapiłem ten post, ale mam nadzieję, że będzie jak było. Faktycznie Sławomir też miał dobry występ.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Powoli dobiega końca głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka VII edycji programu. Jeszcze możecie oddać swój głos. 
Ja wciąż nie mogę przestać słuchań wykonania Sławomira. Bardzo mi się ono podobało. Lubię też Kubę Świderskiego i liczę na to, że będzie miał ciekawe kolejne metamorfozy.
Ja wciąż nie mogę przestać słuchań wykonania Sławomira. Bardzo mi się ono podobało. Lubię też Kubę Świderskiego i liczę na to, że będzie miał ciekawe kolejne metamorfozy.
Czas podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 1 odcinka VII edycji programu.
Jakub Świderski jako Ray Charles - 2 głosy (22%)
Zosia Nowakowska jako Jennifer Lopez - 2 głosy (22%)
Paweł Jasionowski (Urszula), Joanna Jabłczyńska (Irena Santor), Kasia Popowska (Zenek Martyniuk), Monika Borzym (Adele) i Sławomir Zapała (Fancy) otrzymali po 1 głosie (11%).
Krzysztof Kwiatkowski (George Michael) bez głosu.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 9 osób. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VII edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
Jakub Świderski jako Ray Charles - 2 głosy (22%)
Zosia Nowakowska jako Jennifer Lopez - 2 głosy (22%)
Paweł Jasionowski (Urszula), Joanna Jabłczyńska (Irena Santor), Kasia Popowska (Zenek Martyniuk), Monika Borzym (Adele) i Sławomir Zapała (Fancy) otrzymali po 1 głosie (11%).
Krzysztof Kwiatkowski (George Michael) bez głosu.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 9 osób. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VII edycji. Zasady są niezmienne. Możecie oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w zabawie.
- Adex-fan Brooke
Pora podsumować głosowanie na najlepszą metamorfozę 2 odcinka VII edycji.
Sławomir Zapała jako Paul McCartney - 3 głosy (33%)
Zosia Nowakowska jako LP - 2 głosy (22%)
Krzysztof Kwiatkowski jako Stachursky - 2 głosy (22%)
Joanna Jabłczyńska jako Michael Jackson - 1 głos (11%)
Jakub Świderski jako Wojciech Gąssowski - 1 głos (11%)
Monika Borzym (Violetta Villas), Paweł Jasionowski (Billy Joel) oraz Kasia Popowska (Cher) - na nich nikt nie zagłosował.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 9 głosów. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VII edycji. Zasady nie ulegają zmianie. Można oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w plebiscycie.
Sławomir Zapała jako Paul McCartney - 3 głosy (33%)
Zosia Nowakowska jako LP - 2 głosy (22%)
Krzysztof Kwiatkowski jako Stachursky - 2 głosy (22%)
Joanna Jabłczyńska jako Michael Jackson - 1 głos (11%)
Jakub Świderski jako Wojciech Gąssowski - 1 głos (11%)
Monika Borzym (Violetta Villas), Paweł Jasionowski (Billy Joel) oraz Kasia Popowska (Cher) - na nich nikt nie zagłosował.
Zagłosowało 5 osób. Oddano 9 głosów. Dzięki.
Za chwilę rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VII edycji. Zasady nie ulegają zmianie. Można oddać maksymalnie 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zachęcam do licznego udziału w plebiscycie.
Podsumowanie głosowanie na najlepszą metamorfozę 3 odcinka VII edycji.
Zwycięzcą okazał się ponownie Sławomir Zapała jako Grzegorz Turnau - 4 głosy (50%).
Dalsze miejsca:
Jakub Świderski jako Patti Smith - 2 głosy (25%)
Krzysztof Kwiatkowski jako Bonnie Tyler - 1 głos (12%)
Joanna Jabłczyńska jako Natalia Nykiel - 1 głos (12%)
Kasia Popowska (Nicki Minaj), Paweł Jasionowski (Bruno Mars), Monika Borzym (Felicjan Andrzejczak) i Zosia Nowakowska (Shakin' Stevens) - na nich nikt nie zagłosował.
Zagłosowały 4 osoby. Oddano 8 głosów. Dziękuję.
Już za moment rusza głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka VII edycji. Zasady pozostają niezmienne. Możecie oddać maksimum 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zapraszam.
Zwycięzcą okazał się ponownie Sławomir Zapała jako Grzegorz Turnau - 4 głosy (50%).
Dalsze miejsca:
Jakub Świderski jako Patti Smith - 2 głosy (25%)
Krzysztof Kwiatkowski jako Bonnie Tyler - 1 głos (12%)
Joanna Jabłczyńska jako Natalia Nykiel - 1 głos (12%)
Kasia Popowska (Nicki Minaj), Paweł Jasionowski (Bruno Mars), Monika Borzym (Felicjan Andrzejczak) i Zosia Nowakowska (Shakin' Stevens) - na nich nikt nie zagłosował.
Zagłosowały 4 osoby. Oddano 8 głosów. Dziękuję.
Już za moment rusza głosowanie na najlepszą metamorfozę 4 odcinka VII edycji. Zasady pozostają niezmienne. Możecie oddać maksimum 2 głosy. Macie na to 6 dni. Zapraszam.