Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A coś na że się tak wyraże normalnych kanałach? Też bym chętnie coś pooglądał, bo zostaje mi tylko Prawo Pożądania i Moda kolidująca z Wesołowską :zeby: Więc oglądnąłbym sobie jeszcze coś, a kablówy/cyfrówy nie mam ::rad:: Na TVN ? :zeby:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

I dobrze, że nie puszczają tak wielu nowych obrzydliwych telenowel jak kiedyś. Ale nie miałbym nic przeciwko gdyby puścili na wakacje powtórkę Fiorelli :serce:
Marisa

Post autor: Marisa »

Na Polsacie nic nowego nie leci, w dalszym ciągu puszczają Sekret Laury o 6.50 i Jesteś moim życiem o 13. Na TVN jedynie Prawo pożądania.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Marisa pisze:Na TVN7 leci Gorzka zemsta, w poniedziałek będzie 7 odcinek. Premierowe odcinki są o 14.10, a powtórki o 08.55.
O, fajnie :)
A możesz mi tak pokrótce napisać o co tam chodzi, i co się wydarzyło przez te sześć odcinków?? Tylko bez spoilerów proszę... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ja ostatnio trafiłem w domu babci mojego kumpla na kanał : "Zone Romantica",a dokładniej trafiłem na telenowelę pt: "Niewolnica Isaura". Jak wiemy,to już klasyk! Ale co za fabuła i co za sceny! Jest jakiś Pan,bogacz,który pragnie przespać się z Isaurą i ją pejczuje,przymusza do seksu itd. Grozi jej,że jeśli dalej będzie mu się opierać,to on użyje węgla do przypalenia jej ciała. W końcu tego nie czyni,a przywiązuje ją do drzewa i dalej sypie swymi tekstami,grozbami etc. Super telenowelka! :D ::jezyk:: W sam raz dla wariatów. :zeby:
If you can't beat them, join them...
Forrester

Post autor: Forrester »

Thorne pisze:Ja ostatnio trafiłem w domu babci mojego kumpla na kanał : "Zone Romantica",a dokładniej trafiłem na telenowelę pt: "Niewolnica Isaura". Jak wiemy,to już klasyk! Ale co za fabuła i co za sceny! Jest jakiś Pan,bogacz,który pragnie przespać się z Isaurą i ją pejczuje,przymusza do seksu itd. Grozi jej,że jeśli dalej będzie mu się opierać,to on użyje węgla do przypalenia jej ciała. W końcu tego nie czyni,a przywiązuje ją do drzewa i dalej sypie swymi tekstami,grozbami etc. Super telenowelka! :D ::jezyk:: W sam raz dla wariatów. :zeby:
Klasyk klasyk, zresztą co 2 miesiące cały czas jest od jakiegoś czasu powtarzana, więc trudno, żeby w końcu na to się nie natknąć. Stara i legendarna telenowela :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Milagros

Post autor: Milagros »

Nie miałabym nic przeciwko,by któraś ze stacji powtórzyła teraz "Luz Marię" albo
"Fiorellę".
To były bardzo udane telcie :D
Poza tym przypominają mi moje szczęśliwe dzieciństwo ::loll::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

A ja bym z chęcią obejrzała sobie ,, Brzydule", która kilka lat temu leciała na TVN, bardzo przyjemny film :)
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Milagros pisze:Nie miałabym nic przeciwko,by któraś ze stacji powtórzyła teraz "Luz Marię"
Nienawidziłam "Luz Marii" ::ysz:: Moja mama to oglądała, a mnie po prostu ten film dobijał, ale to dosłownie wszystko w nim - fabuła, aktorzy, dialogii... ::jezyk:: Tragiczny film xD

Z takich telenoweli to ja pamiętam coś takiego jak "Paloma" (dziewczyna cały czas płakała, ale nawet miło było pooglądać), a potem "Dziecko szczęścia" (czy jakoś tak ::jezyk::) ::jezyk::
A w ogóle to "Zbuntowany Anioł" wymiata ^^
Milagros

Post autor: Milagros »

Ja po prostu lubiłam Angie Cepedę i przede wszystkim dlatego to oglądałam :)
A "Zbuntowany anioł " też mi się bardzo podobał(stad mój nick)
Poza tym miał bardzo śmieszne dialogi :serce:
Goku

Post autor: Goku »

A ja chyba jestem wyjątkiem, bo nie oglądałem "Zbuntowanego Anioła" :P Tzn. kiedyś próbowałem kilka odcinków, ale taki mi się to nie podobało, że przestałem :P Nie lubię Oreiro...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Goku pisze:A ja chyba jestem wyjątkiem, bo nie oglądałem "Zbuntowanego Anioła" :P Tzn. kiedyś próbowałem kilka odcinków, ale taki mi się to nie podobało, że przestałem :P Nie lubię Oreiro...
Nie jesteś wyjątkiem! :P Też próbowałem kiedyś się wkręcić w "Zbuntowanego anioła" i nie potrafiłem. Jakaś laska ubrana jak chłopiec (Ta Oreiro),w czapce i dziwnie się zachowująca...nie,nie. :D
If you can't beat them, join them...
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja- fanka telenowel także nie oglądałam Zbuntowanego Anioła :P
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja oglądałam "Carita de Angel" . To było cudne :D. Oglądał ktos??
ODPOWIEDZ