Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj po raz pierwszy tak na prawdę Morgan mi się podobała. I chodzi mi o wygląd zewnętrzny, rzecz jasna :wink: ::jezyk:: A kiedy się rozebrała... ::krzyw:: ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Damians pisze:Dzisiaj po raz pierwszy tak na prawdę Morgan mi się podobała. I chodzi mi o wygląd zewnętrzny, rzecz jasna :wink: ::jezyk:: A kiedy się rozebrała... ::krzyw:: ::rad:: ::jezyk::
Eee to już lepszą figurę od Morgan ma Brooke :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

paulincia pisze:Ja tego nie rozumiem... Morgan rozmawia z Ridgem, pociesza go... robi dobre wrażenie i można by pomyśleć, że żałuje swojego postępowania i chce się poprawić, a chwilę później się rozbiera ::ke:: I co? Niby tak chce go pocieszyć? Ja na miejscu Ridga bym ją wyrzuciła za drzwi,poza tym oni są w salonie, w każdej chwili ktoś może tam wejść ::plask wczolo:
Dokładnie o to mi chodziło. ::ok::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Morgan jest (podobie jak Taylor) trochę kościasta, a to mi się u kobiet nie podoba :nie: . Przywodzi mi na myśl anoreksję :zmiesz:: .
Ciekawe na ile działania Morgan są przez nią kontrolowane? Te w salonie u Ridga - choć głupie posunięcie, pewnie zaplanowane, ale u siebie w domu, jak przy Tay latała jak oszalała z przerażenia, że Tay szuka policja...Nie może jej się powieść. Nie ma kontroli nad tym wszystkim.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Szogunka pisze:Morgan jest (podobie jak Taylor) trochę kościasta, a to mi się u kobiet nie podoba :nie: . Przywodzi mi na myśl anoreksję :zmiesz:: .
Morgan???? :shock: :shock: Ja się z tym nie zgodzę :nie:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ona w ogóle jest tak dziwnie zbudowana. Nie podoba mi się jej figura. :nie: Ale tyłeczek dziś miała ładny. :zeby: Taki jędrny, ni grama cellulitu. :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kaska pisze:Ona w ogóle jest tak dziwnie zbudowana. Nie podoba mi się jej figura. :nie: Ale tyłeczek dziś miała ładny. :zeby: Taki jędrny, ni grama cellulitu. :zeby:
Ciekawe ile wcześniej wiedziała o tej scenie rozbieranej żeby się przygotować do niej fizycznie ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Myśle,że lepiej być umięśnionym niż otoczonym tłuszczem :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Moja Mama stwierdziła, że Morgan "nie jest taka zła" :P (ale nie w sensie tym jaką rolę gra), ja z Tatą myślimy inaczej :D
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

May pisze:
Kaska pisze:Ona rzeczywiście ma dziwną budowę ciała ::ke:: . Jest taka, jakby umięśniona ::jezyk:: :zmiesz:: . Mi też nie podoba się jej figura :nie: .
Widzę, że też to zauważyliście. Ma trochę umięśnione ręce - co ona robiła, to ja nie wiem ::loll:: :zeby: ::cojest:: ::loll:: :zeby: ::cojest::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

PetroPython pisze: Widzę, że też to zauważyliście. Ma trochę umięśnione ręce - co ona robiła, to ja nie wiem ::loll:: :zeby: ::cojest:: ::loll:: :zeby: ::cojest::
Może ćwiczyła razem z Thornem :zeby: ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Sarah Buxton ma świetną figurę :!: Widać, że regularnie ćwiczy ciało.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

anka_ pisze:
PetroPython pisze: Widzę, że też to zauważyliście. Ma trochę umięśnione ręce - co ona robiła, to ja nie wiem ::loll:: :zeby: ::cojest:: ::loll:: :zeby: ::cojest::
Może ćwiczyła razem z Thornem :zeby: ::chytry::
A może przewidziała przed laty, że przyjdzie jej zaciągać Taylor do piwnicy i ćwiczyła tężyznę :lol: . W końcu bohaterowie MNS mają umiejętność przewiduywania przyszłości. Poza tym, może szykuje coś większego. Mam nadzieję, że tak :zeby:
Debora

Post autor: Debora »

xxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2007-05-04, 23:28 przez Debora, łącznie zmieniany 1 raz.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
weronika

Morgan

Post autor: weronika »

Może i ona jest psychiczna, ale mi jej żal... Jest taka przez utratę dzieci :( A tak po za tym jest ładna, a jej zabójcze spojrzenie, rzeczywiście jest zabójcze :)
ODPOWIEDZ