Morgan DeWitt
Dokładnie o to mi chodziło.paulincia pisze:Ja tego nie rozumiem... Morgan rozmawia z Ridgem, pociesza go... robi dobre wrażenie i można by pomyśleć, że żałuje swojego postępowania i chce się poprawić, a chwilę później się rozbieraI co? Niby tak chce go pocieszyć? Ja na miejscu Ridga bym ją wyrzuciła za drzwi,poza tym oni są w salonie, w każdej chwili ktoś może tam wejść
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Morgan jest (podobie jak Taylor) trochę kościasta, a to mi się u kobiet nie podoba
. Przywodzi mi na myśl anoreksję
.
Ciekawe na ile działania Morgan są przez nią kontrolowane? Te w salonie u Ridga - choć głupie posunięcie, pewnie zaplanowane, ale u siebie w domu, jak przy Tay latała jak oszalała z przerażenia, że Tay szuka policja...Nie może jej się powieść. Nie ma kontroli nad tym wszystkim.
Ciekawe na ile działania Morgan są przez nią kontrolowane? Te w salonie u Ridga - choć głupie posunięcie, pewnie zaplanowane, ale u siebie w domu, jak przy Tay latała jak oszalała z przerażenia, że Tay szuka policja...Nie może jej się powieść. Nie ma kontroli nad tym wszystkim.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ciekawe ile wcześniej wiedziała o tej scenie rozbieranej żeby się przygotować do niej fizycznieKaska pisze:Ona w ogóle jest tak dziwnie zbudowana. Nie podoba mi się jej figura.Ale tyłeczek dziś miała ładny.
Taki jędrny, ni grama cellulitu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- PetroPython
- PetroPython
A może przewidziała przed laty, że przyjdzie jej zaciągać Taylor do piwnicy i ćwiczyła tężyznęanka_ pisze:Może ćwiczyła razem z ThornemPetroPython pisze: Widzę, że też to zauważyliście. Ma trochę umięśnione ręce - co ona robiła, to ja nie wiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2007-05-04, 23:28 przez Debora, łącznie zmieniany 1 raz.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....