Dobrze,że ten cały "podrywacz" już nie gra w PM.Faktycznie,Kinga i Przemek to najładniejsza para
Pierwsza miłość
Przecież ona w wielu sprawach go okłamała, to czemu nie mogła by i w tej?B@r pisze:Tak, ten chłopak co ją ciągle podrywa powiedział do niej, że jest przecież już pełnoletnia, na co ona odpowiedziała, że tak, ale to nie znaczy, że pójdzie od razu z nim do łóżka.
A ostatnio jak Mariusz przyszedł do tego podrywacza się z nim rozliczyć to gadali o jakimś wierszu, co ten (Heniek? ten podrywacz) mówił, że to jego, a Mariusz odpowiedział, że to nie jego, bo przerabiał go dzisiaj na lekcji. W gimnazjum. Ale Mariusz mógł tak powiedzieć, bo kolega tego podrywacza się z niego nabijał, że gustuje w gimnazjum. Robił to wtedy gdy zobaczył Mariusza i usłyszał coś w stylu 'zostaw moją dziewczynę' z jego ust, lowelas zmieszany odpowiedział, że z Liceum, no to Mariusz mógł powiedzieć, że jest z gima, żeby się cwaniakowi głupio zrobiło...a i tak mu było głupio jak Mariusz zacytował wers wiersza, a ten kolega się podjarał i mówi do niego "przecież to twój" a Mariusz wypala, że przerabiał go na lekcji. W Gimnazjum.
Przemka mi było dzisiaj trochę szkoda, jak nie mógł znaleźć Tomeczka, ale ta muzyczka, którą puścili rozładowała atmosferę. Między nimi tak iskrzy, Przemas jest super...a myślałam słuchając jego audycji, że to pewny siebie cwaniak...a tu...miłe zaskoczenie.
Jacek...bez komentarza.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
- Mów mi Kasia =D
Co się dziwisz, chłopak żyje pewnie w celibacie to może mieć dużą ochotędominik pisze:Zgadzam się. Ten rudy wsiok jest taki wkurzjący i dziwi się, że dziewczyny nie chcą z nim chodzić jak on jest tylko na jedno napalony.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Mów mi Kasia =D
- Marek Forrester
Jaki gej
Jackowi bardzo brakuje seksu...
Chłopak okropnie obszedł się z Marysią, on naprawdę myślał ,że dziewczyna tak się z nim droczy? Majka wyraźnie dała mu do zrozumienia ,że nie chce go a on jeszcze rzucił nią o ziemię, dobrze ,że zjawiła się Janina ale nie wiem dlaczego powiedziała Majce ,że ma nie prowokować Jacka! Ehhhh
Przemek i Kinga to sama rozkosz... Oboje idealnie do siebie pasują, ale oboje mają też burzliwe charaktery, Przemek denerwuje się o byle co i robi z siebie trochę ofiarę, po trochu nie akceptuje swojego kalectwa chociaż mówi ,że akceptuje. Kinga jest uparta jak osioł... Ale mam nadzieje ,że to nie rozbije uczucia które wisi w powietrzu.
Monika jest okropna, jak można tak kłamać w żywe oczy, najpierw mówi Piotrowi ,że jest z nim w ciąży a teraz Bartkowi. Artur jest w najlepszej sytuacji bo wie ,że obaj panowie są przekonani ,że to ich dziecko. Monika gubi się powoli w tym co robi, dostaje powoli do głowy a w jej przypadku to jeszcze tylko pogarsza jej sytuację, mogła zniknąć i nie wracać...
I jednak plotka okazała się prawdziwa... [shadow=black]Marysia będzie tancerką erotyczną! Ale plus ,że zakocha się w niej właściciel klubu go-go... W serialu pojawi się także Karolina Borkowska. W "Tele Świecie" jest artykuł o "śmiałych scenach"... Marysia będzie tańczyć na rurze... Oj będzie się działo![/shadow]
Jackowi bardzo brakuje seksu...
Przemek i Kinga to sama rozkosz... Oboje idealnie do siebie pasują, ale oboje mają też burzliwe charaktery, Przemek denerwuje się o byle co i robi z siebie trochę ofiarę, po trochu nie akceptuje swojego kalectwa chociaż mówi ,że akceptuje. Kinga jest uparta jak osioł... Ale mam nadzieje ,że to nie rozbije uczucia które wisi w powietrzu.
Monika jest okropna, jak można tak kłamać w żywe oczy, najpierw mówi Piotrowi ,że jest z nim w ciąży a teraz Bartkowi. Artur jest w najlepszej sytuacji bo wie ,że obaj panowie są przekonani ,że to ich dziecko. Monika gubi się powoli w tym co robi, dostaje powoli do głowy a w jej przypadku to jeszcze tylko pogarsza jej sytuację, mogła zniknąć i nie wracać...
I jednak plotka okazała się prawdziwa... [shadow=black]Marysia będzie tancerką erotyczną! Ale plus ,że zakocha się w niej właściciel klubu go-go... W serialu pojawi się także Karolina Borkowska. W "Tele Świecie" jest artykuł o "śmiałych scenach"... Marysia będzie tańczyć na rurze... Oj będzie się działo![/shadow]
Nobody does it better
Ja przeczytałem to w "Naj", bardzo sie ździwiłem. A wiecie, że Marysia [shadow=black]zmieni włosy na [/shadow][shadow=black]rude...[/shadow]Alexander pisze:I jednak plotka okazała się prawdziwa... [shadow=black]Marysia będzie tancerką erotyczną! Ale plus ,że zakocha się w niej właściciel klubu go-go... W serialu pojawi się także Karolina Borkowska. W "Tele Świecie" jest artykuł o "śmiałych scenach"... Marysia będzie tańczyć na rurze... Oj będzie się działo![/shadow]
- Marek Forrester
- Mów mi Kasia =D
Czyli o Jacka
Faktycznie jakiś dziwny on jest!
A tak poza tym to dziwie się Maryśce
Przecież widzi jak ją ten gośc traktuje,nazywa darmozjadem ,poniża ją i na dodatek za wszelką cenę chce ją zaliczyć a ona siedzi tam.Ja na jej miejscu poszłabym na policje i powiedziała ,że niewiem jak się nazywam ,że miałam wypadek no a oni mają ją już tam w swoim rejestrze zaginionych osób. Sprawa by się rozwiązała...
A tak poza tym to dziwie się Maryśce
Team Hunter:)A jak!
Dokładnie....ja juz dawno zwiałabym od tej chorej rodzinki..Misia pisze:Czyli o JackaFaktycznie jakiś dziwny on jest!
A tak poza tym to dziwie się MaryścePrzecież widzi jak ją ten gośc traktuje,nazywa darmozjadem ,poniża ją i na dodatek za wszelką cenę chce ją zaliczyć a ona siedzi tam.Ja na jej miejscu poszłabym na policje i powiedziała ,że niewiem jak się nazywam ,że miałam wypadek no a oni mają ją już tam w swoim rejestrze zaginionych osób. Sprawa by się rozwiązała...
Monika jest psychiczna...naprawdę ma coś z głową...dziwne że jeszcze policja jej nie dopadła
- Marek Forrester
Dostała do głowy, widzieliście jak zachowała się gdyb przyszła jej matka i razem z Bartkiem kazali jej wypoczywać... Wtedy wiedziałem ,że Monika ześwirowała... Nie jest świadoma tego co się dzieje z nią.
Pierwszy pocałunek Kingi i Przemka
Takich scen brakuje mi w polskich serialach, Kinga i Przemek to cudowna para, oby im się ułożyło... A kiedy Kinga rozmawiała z Kubą wiedziałem ,że będzie z Przemkiem, ona poczuła coś co spokojnie można nazwać miłością... Teraz tylko aby poznawali się i aby ich miłość nie wygasła!
Pierwszy pocałunek Kingi i Przemka
Takich scen brakuje mi w polskich serialach, Kinga i Przemek to cudowna para, oby im się ułożyło... A kiedy Kinga rozmawiała z Kubą wiedziałem ,że będzie z Przemkiem, ona poczuła coś co spokojnie można nazwać miłością... Teraz tylko aby poznawali się i aby ich miłość nie wygasła!
Nobody does it better