Post autor: Sexi Ricky »

Siedem sezonów to i tak ładnie. chociaż faktycznie mogli już wyemitowac ten ostatni sezon :roll: Fani "gotowych na wszystko" zobaczyli na Polsacie jedynie 5 serii na 8. Ostatni zaś wyświetlany był bodajże w 2009 roku więc wątpię, aby kiedykolwiek opuścili resztę.

Post autor: Cynthia »

Mocno motywują do niepłacenia abonamentu. To już lepiej wydać te pieniądze na jakiś film czy serial.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Cynthia pisze:Mocno motywują do niepłacenia abonamentu. To już lepiej wydać te pieniądze na jakiś film czy serial.
Oczywiście! Ja od dawna (czyt. od 2004 roku) nie oglądam zagranicznych seriali w tv. Polskie stacje przyzwyczaiły widzów do nieregularnych emisji, bądź to emisji o dziwnych porach czy nagłym przerywaniu serialu. Liderem jest tu TVP, która urwała "Brothers &sisters", "X files", a teraz chociażby House'a. :roll:

Lepiej obejrzeć w internecie, albo kupić sobie oryginalny sezon, jeśli ktoś da radę poczekać. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Cynthia »

Oglądałam Rezydencję, nawet nie skończyli sezonu... A podobało mi się.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
ODPOWIEDZ