Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie to nie był jej brat, to był szef tego gangu, wynajętego przez Lucrecię do zamordowania wszystkich z rodziny e'Czawaria ( pisownia fonetyczna). On zgwałcił Raguel i ona zaszła w nim w ciążę i później bardzo źle traktowała swoja córkę, po prostu jej nie kochała...
A brat Lucrecii był dobrym człowiekiem i nic nie wiedział o niecnych planach swojej siostry ::jezyk::

[ Dodano: 2007-06-28, 22:06 ]
A ten brat nazywał się Rafael :D I miał nieślubne dziecko, o którym chyba nawet nikt nie wiedział - Mili, córki Lucrecii przezywali ją Kuternoga :lol: ::jezyk::
On miała coś tam z nogą, później taki bogatyu lekarz co się w niech kochał przeprowadził jej operację, ale ona zakochała się w bratanku Raguel, który początkowo chciał się na nich wszystkich zemścić ale zakochał się w tej Mili - oto właśnie Cud miłości ::rad:: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-06-28, 22:16 ]
Trochę się naszukałem, ale znalazłem ::rad::
Moja ukochana Lucrecia :serce: :serce: :serce: Na jej cześć moja mam upiekła takie nowe ciasto z truskawkami i nazwaliśmy je Kapelusz Lucrecii - do dzisiaj tak jest napisane w przepisach ::rad:: :serce:
Obrazek

I jeszcze to:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-06-28, 22:27 ]
I jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=FQT4D1g3nWo&mode=related&search=
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Alexander pisze:Jak dla mnie i telciami które najbardziej zapamiętałem są:
1. Z głową w chmurach
2. Alvaro
3. Mała księżniczka
4. Po prostu miłość (moja pierwsza telcia)
5. Zbuntowany anioł
6. Tajemnicza kobieta
7. Brzydula
"La mujer secreta" to była fantastyczna telenowela!! :D Pamiętam ją bardzo dobrze. Oglądałem ją wtedy,gdy emitowana była na TVP3 i wprost zakochałem się w Gustavie! :serce: ::jezyk:: Ta jego psychopatyczna,a raczej wariacka osobowość,nerwowe dotykanie grzywki i zatykanie twarzy było wprost genialne! Genialny portret postaci! I ten jego "koniec" - upadek ze skarpy,gdy zamierzał zrobić krzywdę swojej żonie. :mrgreen: Potem powrócił,co mnie wielce uradowało.

Luis Fernandez to wspaniały aktor! Zagrał także rolę hutnika w "Gorzkim Dziedzictwie",zakochanego w Jovisnie. :mrgreen: Wtedy go widziałem po raz pierwszy. :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Damians

Czy ta Tajemnicza Kobieta leciał może do południa :?: Pamiętam, że oglądałem jakąś telenowelę na publicznej, jak miałem na później do szkoły, ale nie pamiętam o co tam chodziło, a ten tytuł coś mi mówi...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ten gość co zgwałcił panne młodą miał na imię Jaguar.I on był jakoś spokrewniony z Lukrecją.Jak się nie mylę to był to jej przyrodni brat.W ogóle to on był chory na punkcie sexu...ciągle chodził do burdelu.A ile on kobiet zgwałcił!W młodości okazało się,że zgwałcił służącą ,która pracowała w domu tych boogaczy i ta kobieta urodziła córkę,która później też pracowała w tym domu (była także przyjaciółką Milagros,pomagały sobie tam nawzjem)i ten cały Jaguar też chciał zgwałcić tą dziewczynę tylko przyszła jej matka i przeszkodziła mu i gdy dziewczyna uciekła przerażona to ta kobieta powiedziała mu,że o mało nie zgwałcił własnej córki!Dziewczyna nie wiedziedziała,że została poczęta w wyniku gwałtu.Później matka powiedziała jej prawdę.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Dobrze Misiu :D
Teraz mi się to już przypomniało ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dosyć dobrze pamiętam tę telkę :wink: Masz rację pisząc,że Raguel źle traktowała swoją córkę bo ta przypominała jej gwałciciela.Dziewczyna niewiedziała dlaczego matka tak ją nienawidzi i później gdy się dowiedziała,że jest córką gwałciciela to też zaczeła nienawidzić całej tej rodziny bo przez nich miała takie złe relacje z matką i zaczeła wraz z nią spiskować przeciwko rodzinie...
Z chęcią obejrzałabym Milagros jeszcze raz ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Marisa

Post autor: Marisa »

A jednak pamięć mnie jeszcze nie zawodzi :P Przyrodni brat, ale brat ::jezyk:: A "Dziki księżyc" oglądaliście :?: :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Milagros

Post autor: Milagros »

Ja ogladałam :serce: Pamiętam,młode małżeństwo Gonzalo i Letizia nie mogło
mieć dzieci.
Wynajęli więc kobietę,która miała im urodzić dziecko i oddać im jako rodzicom.
Ale sprawy się pokomplikowały,bo Gonzalo z Marią się w sobie zakochali...
Co było dalej nie pamiętam.
Zresztą nie lubiłam aktorki grającej Marię-nie pasowała mi do roli.
A Letizia była strasznie chuda ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Nazwa mi coś mówi, czy tam chodziło oto, że pewna kobieta nie mogła mieć dziecka, wzięła matkę zastępczą a ta kobieta zakochała się w jej mężu? A jej mąż bardzo lubił jeździć na skuterze wodnym?

[ Dodano: 2007-06-29, 20:18 ]
A jednak dobrze pamiętam ::rad::

Tak, Letizia była strasznie chuda, a później udawała ciążę i wsadziła sobie pod brzuch poduszkę, a w ogóle z tą poduszką to była cała historia... ::rad:: ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

Nom, bo tą poduszkę znalazł Diego (?) w tajemniczym pokoju i jak się okazało należało do żony tego dziadka, bowiem Letizia nie była jej córką tylko tej służącej Trini :)
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Milagros

Post autor: Milagros »

Fajna była ta akcja jak Leticia zapłaciła lekarzowi,by wykradł dziecko Marii i
przyniósł jej.Dobre,najpierw udawała,że jest w ciąży a potem wmówiła,że urodziła
w tym samym czasie co Maria. :!:
Najgorsze było kłamstwo lekarza (że dziecko urodziło się martwe)
Dokładnie nie pamiętam,ale ta Letizia chyba później upozorowała na spółkę z tym
lekarzem swoją śmierć...
Uff,nie wiedziałam,że tyle pamiętam :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Ten lekarz dał jej chyba jakiś środek nasenny i wszyscy mieli myśleć, ze ona umarła, ale słabo to pamiętam...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Misia pisze:Dosyć dobrze pamiętam tę telkę :wink: Masz rację pisząc,że Raguel źle traktowała swoją córkę bo ta przypominała jej gwałciciela.Dziewczyna niewiedziała dlaczego matka tak ją nienawidzi i później gdy się dowiedziała,że jest córką gwałciciela to też zaczeła nienawidzić całej tej rodziny bo przez nich miała takie złe relacje z matką i zaczeła wraz z nią spiskować przeciwko rodzinie...
Z chęcią obejrzałabym Milagros jeszcze raz ::ok::
U nas to leciało chyba jako Cud Miłości? Pamiętam, że taka babka przezywa Milagros "kuter-noga" xD

W Dzikim Księżycu najlepsza była Leticia ^^ Robiła świetne miny i śmigała potem na wózku inwalidzkim ::jezyk::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Na Polsacie leciała telenowela Paloma. Była o takiej kulejącej kobiecie.
Awatar użytkownika
Damians

Kamil, o czym my pisaliśmy wcześniej :?: Właśnie o Cudzie miłości :wink:
ODPOWIEDZ