Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Goku pisze:Ja oglądam :). Czołówka bardzo fajna, moim zdaniem lepsza od tej z pierwszej edycji :).

Mam w tym momencie 4 fawortki: Viktorię, Michalinę, Dorotę i Olgę. Nienawidzę Anki, nie wiem co ta płaczka robi w 13-stce ::plask wczolo:. Beznadziejna jest też Magda, wygląda jak brzydka Niemka ::jezyk::.
Anka-Płaczka to żywa kopia Pauliny Papierskiej z 1 edycji. Tragedia ::plask wczolo: Ona płacze nawet zanim zacznie wykonywać jakieś zadanie. Uczestniczki mogą mieć rację że ona może mieć jakąś nerwicę albo bulimię.
Magda faktycznie jak Niemra ale jeszcze dziwniejsza jest Joanna "Końska Twarz".
Ja kibicuję Oldze chociaż ostatnio ją trochę skrytykowali i Oliwia też mi się podoba. Irytująca jest ta Gabriela z jakiejś wioski o nazwie Maćkówka (nawet nie wiem co to jest) co tylko drze ryja jaka to ona jest świetna i przebojowa a prawie odpadła :lol:
Awatar użytkownika
BeLieF

Top Model

Post autor: BeLieF »

Dzisiaj Gabriela odpadla. 8) I bardzo dobrze bo jak sama powiedziała "krasnoludki nie nadają się na modelkę". 8) Najbardziej z programu jak na razie polubiłem Magde i Vere :P Z kolei jak Anka będzie ciągle narzekać na wszystko i płakać to daleko nie zajedzie w modelingu 8)
Awatar użytkownika
mailo

Niestety Ania "Zaginiona siostra Pauliny Papierskiej - Płaczka" została najwyżej oceniona przez jury ::bojesie:: Oliwia tez wysoko oceniona z czego się cieszę:P
Ta cała Gabrysia co odpadła nie miała nic w sobie oprócz zarozumialstwa i podkreślania że "jest świetna". Dziwne że jak odpadła to jakoś tak ucichła :roll:
Awatar użytkownika
BeLieF

Top Model

Mam szczerą nadzieję ze Anka nie wygra tej edycji :twisted:
Goku

Post autor: Goku »

Wolałbym, żeby odpadła Joanna, ale odejście Gabryśki wcale mnie nie smuci. Przyjemniej będzie się oglądało bez jej ciągłego darcia się i podkreślania, jaka to ona jest "zajebista" ::plask wczolo:.

Ania została najwyżej oceniona całkiem zasłużenie. Nie znoszę jej i mam nadzieję, że za tydzień podwinie jej się noga i wyleci, ale jej wczorajsze zdjęcie było zdecydowanie najlepszym. Swoją drogą, Papierska miała taki plus, że mimo tej swojej płaczliwości, była chociaż sympatyczna. Anka za to jest strasznie zawistna, te jej teksty w stylu "Ucieszyłam się, że jestem szczupła, bo Dorota jest najgrubsza.", czy "Wyobrażałam sobie ludzi, których nienawidzę." były naprawdę żałosne ::plask wczolo:.

Nie rozumiem, gdzie mają oczy ci wszyscy, którzy chwalą Magdę? ::ke::

Viktoria to już zdecydowanie moja główna faworytka. Mam nadzieję, że jej wzrost nie przeszkodzi jej w dotarciu do finału :).
Goku

http://www.pudelek.pl/artykul/35700/ucz ... dniu_mody/ - Czyli wiadomo już, że Anka raczej będzie w finale(albo odpadnie zaraz przed nim). Masakra ::plask wczolo:.
Awatar użytkownika
BeLieF

No nie! :evil: Obawiam sie że będzie nie tylko w finale ale i wygra program :evil: :roll: ::bojesie::
Goku

Nie wydaje mi się, żeby miała na to szanse. Uczucia większości widzów co do niej są raczej zgodne ;).
Awatar użytkownika
mailo

Niestety widzowie lubią głosować na takie płaczki typu Paulina Papierska czy Madzia z "Mam Talent", które są biedne i "zbierają dla mamy na dom" lub "chcą się wybić z małej wioski jak Zbąszynek". A niestety ta Anka już na castingu powiedziała że jest biedna i zbiera pieniądze aby odwdzięczyć się mamie za to że ją wychowała itp. Więc.... ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Jak wam się podobała sesja rozbierana? Ja po niej mam taką refleksję, że bardziej rozumiem kobiety, które powiększają sobie biusty :lol: No bo tak - chociaż te uczestniczki są naprawdę ładne, zgrabne, mają rewelacyjne nogi, super oczy, twarz to co z tego skoro niektóre mają takie "biusty", że już chyba ja mam większy :lol: (wyjątkiem była Oliwia). Wiadomo, że w zawodzie modelki to duży atut, że im mniej krągłaści tym więcej.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Jak dla mnie Olga Kaczyńska to bóstwo... Jest idealna, powinna wygrać.
Oliwia też mi się podoba mailo, na tej fotce wyglądała jak seks-bomba ;)
Grisza

Post autor: Grisza »

Co do Olgi powiem ze jest totalnie fajna. Natomiast jej zgubą jest jej wygląd ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Wygląda na rasową modelką ale dużo jej brakuje , sesja naga nie zdziwiła mnie bo ona ma dobre ciało. Ale gdy będzie trzeba pokazać jakieś emocje , zagrać to ona raczej nie będzie się w tym dobrze czuła. Uważam że zrobi karierę w modzie ale co najwyżej jako foto modelka lub na wybiegi bielizny Victoria Secret
Grisza :)
Awatar użytkownika
mailo

Co myślicie o tym, że odpadła Viera bo złamała regulamin? Mnie wkurzyło, że gdyby nie to, to odpadłaby w końcu ta durna Anka :/ Najlepsze fotki wg mnie miały Joanna i Michalina.

Obrazek

Obrazek
Goku

Vera powinna się cieszyć, że nie została jeszcze ukarana grzywną za złamanie regulaminu. Ale szkoda, że stało się to akurat w tym odcinku, w którym Anka miała szansę odpaść :roll:.

W sumie teraz już będę zadowolony jeśli wygra ktokolwiek poza Anką, Joanną i Olgą(która wcześniej była wśród moich faworytek, ale wkurza mnie już jej ograniczona mimika). Najbardziej by mnie ucieszyła chyba wygrana Doroty, ale obstawiam, że odpadnie, bo jest 'za gruba' :roll:. Na prowadzenie wśród moich faworytek wysuwa się powoli Honorata, która już teraz na zdjęciach wychodzi jak profesjonalna modelka! :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo

W Top Model Oliwia była zagrożona ::bojesie:: Szkoda, że ona jest taka ładna a zawsze tak źle wypada w różnych zadaniach (sesje ma różne raz dobre raz złe).
Niestety Goku odpadła twoja faworytka:)
ODPOWIEDZ