"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator
x 83

Re: "MnS" w Polsce

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

Czyżby temat jubileuszu serialu umarł. Mariush w "Sprawach forum" przedstawił projekt jubileuszowego logo forum. Pozwolę sobie wkleić linka do niego:

https://zapodaj.net/plik-qVVAerzDaF

Co o nim myślicie? Macie jakieś inne pomysły? A czy coś będzie z pomysłów zaproponowanych przez Was wcześniej w tym temacie?

To mój 10-tysięczny post. W rzeczywistości napisałem ich więcej, bo przez te kilkanaście lat zostało usuniętych sporo moich wpisów. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z "Tele Tygodnia":
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Z okazji 30 lat MNS w Polsce zróbmy coś dobrego i oddajmy najwyższą ocenę naszemu serialowi na FilmWeb aby miał lepsze notowania!
https://www.filmweb.pl/serial/Moda+na+sukces-1987-94193
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk
x 12

Post autor: cmk »

Red Carpet (i ViDocTV pewnie też) emituje krótkie intro przed odcinkami. Julia Bojczuk opowiada w nim o 30-leciu, to znaczy podaje takie wikipediowe informacje :) Możliwe że przed odcinkami czwartkowymi będzie coś więcej.
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Post autor: Topol »

Dzisiaj obchodzimy 30-lecie "Mody na sukces" w Polsce, 5 września 1994 r., TVP1 wyemitowała pierwszy (216 według oryginalnej numeracji) odcinek tej opery mydlanej. :: bow :: :serce: :)
mns30.png
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

W pierwszych odcinkach nie było jeszcze Sally
https://www.youtube.com/watch?v=eVomB7PBw88
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Wiem, to zdjęcie symboliczne. ;)
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

Właśnie oglądam na Red Carpet odcinek specjalny MnS, jako że jestem spoilerowcem, jakoś mi to nie przeszkadza, ale ostrzegam tych, którzy nie są na bieżąco z odcinkami w USA - sypnęli kilkoma mocnymi spoilerami! Także tego, jeśli traficie na powtórkę to miejcie na uwadze.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Są jakieś nowe wyniki oglądalności w tv i necie?
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Mariush pisze: 2024-09-22, 10:13 Właśnie oglądam na Red Carpet odcinek specjalny MnS, jako że jestem spoilerowcem, jakoś mi to nie przeszkadza, ale ostrzegam tych, którzy nie są na bieżąco z odcinkami w USA - sypnęli kilkoma mocnymi spoilerami! Także tego, jeśli traficie na powtórkę to miejcie na uwadze.
A te spoilery są jakieś długoterminowe czy dotyczą aktualnych wydarzeń?
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

Użyto między innymi scen z odcinków emitowanych nie tak dawno temu w USA, z czego jedna to bardzo ostry spoiler i dotyczy jednego z najlepszych wątków od lat. Również zdradzono co nieco w kwestii nowej obsady.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Mariush pisze: 2024-09-23, 10:51 Użyto między innymi scen z odcinków emitowanych nie tak dawno temu w USA, z czego jedna to bardzo ostry spoiler i dotyczy jednego z najlepszych wątków od lat. Również zdradzono co nieco w kwestii nowej obsady.
Obejrzałem. Faktycznie jeden spoiler mocny, ale też jakby nie powiedziano do końca jak ta scena się skończy. Z tej zmiany obsady co mówili czyli Ridge, Taylor to już wiedziałem z serialu.
cmk
x 12

Post autor: cmk »

Od 1.10 na naziemnym ViDoc TV będzie dodatkowe pasmo z Modą, o 17:25 i 17:55. Będą to 2 odcinki poprzedzające ten premierowy o 19:10.

Dotychczas zarówno ViDoc i Red Carpet celowały w poranki i wieczory.

Pamiętacie w jakich latach TVP nadawała serial po Teleexpressie? Ja kojarzę głównie 16-stą i 18-stą w wakacje, ale 17-sta też się zdarzała, nieprawdaż?

Tu ramówka: https://programtv.naziemna.info/program ... 2024-10-01
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

cmk pisze: 2024-09-25, 09:40 Pamiętacie w jakich latach TVP nadawała serial po Teleexpressie? Ja kojarzę głównie 16-stą i 18-stą w wakacje, ale 17-sta też się zdarzała, nieprawdaż?

Na pewno w ramówce jesienno-zimowo-wiosennej 1999/2000 o 18:00(po Klanie nawet), potem we wakacje 2007 i wakacje 2008 o 17:35, w wakacje 2009 o 18:15 i w wakacje 2010 drugi odcinek był emitowany o 17:35
Awatar użytkownika
Topol
Administrator
x 36

Pora nawet fajna, może ja się skuszę i obejrzę o 17:25 w oczekiwaniu na "Klan" w TVP1. :D

@cmk, polecam Ci wiki o starej telewizji, tam masz archiwalne ramówki z TV, można sobie popatrzeć, co i kiedy było nadawane: https://staratelewizja.fandom.com/pl
Ostatnio zmieniony 2024-09-25, 10:59 przez Topol, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ