Programy rozrywkowe
Pewnie liczba została zmniejszona ze względu na gaże, które TTV musiał wypłacić swoim "gwiazdom". Do tego noclegi w hotelach i transport. Nie zapominajmy także o sytuacji pandemicznej.
Sam program jest dobry na odstresowanie się. Fajny taki reunion wszystkich celebrytów TTV. Program pokazał też jaka Polska jest różnorodna, ale może się dogadać ze sobą i wzajemnie szanować. Wystarczy chcieć.
Jacek z "Królowych życia" był najlepszy. Sylwia Bomba najbardziej irytująca.
Sam program jest dobry na odstresowanie się. Fajny taki reunion wszystkich celebrytów TTV. Program pokazał też jaka Polska jest różnorodna, ale może się dogadać ze sobą i wzajemnie szanować. Wystarczy chcieć.
Jacek z "Królowych życia" był najlepszy. Sylwia Bomba najbardziej irytująca.
-
- Administrator
- x 83
Ogromne kontrowersje budzi decyzja władz Polsatu, w tym E. Miszczaka o odsunięciu Katarzyny Dowbor od prowadzenia programu "Nasz nowy dom". Nie oglądałem tej produkcji, ale zawsze ten program mi sie kojarzył z ta wieloletnią dziennikarką. Można zastosować takie porównanie:
"Nasz nowy dom" = Katarzyna Dowbor
Nikt chyba sobie nie wyobrażał innej osoby w roli prowadzącego/prowadzącej ten program. Aż do teraz. Wirtualne Media sugerują, że nową gospodynią programu zostanie Elżbieta Romanowska: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/e ... -zwolniona .
Decyzja o zmianie prowadzącej dosyć ryzykowna, może się odbić na oglądalności programu.
"Nasz nowy dom" = Katarzyna Dowbor
Nikt chyba sobie nie wyobrażał innej osoby w roli prowadzącego/prowadzącej ten program. Aż do teraz. Wirtualne Media sugerują, że nową gospodynią programu zostanie Elżbieta Romanowska: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/e ... -zwolniona .
Decyzja o zmianie prowadzącej dosyć ryzykowna, może się odbić na oglądalności programu.
Re: Programy rozrywkowe
Tymczasem po 8 latach powraca "Must Be the Music. Tylko Muzyka". Nie wiadomo kto jeszcze zasiądzie w jury. Mam nadzieję, że prowadzący będą Paulina Sykut-Jeżyna oraz Maciej Rock
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m ... sting-jury

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m ... sting-jury
Tymczasem w Kuchennych Rewolucjach doczekamy się odświeżonej czołówki programu.
https://prasa.wbdpoland.pl/post/oferta- ... esien-2024
Z tych programów na pewno będę oglądać Azja ExpressMateuszH95 pisze: 2024-08-19, 20:03 Tymczasem w Kuchennych Rewolucjach doczekamy się odświeżonej czołówki programu.

Ja właśnie też czekam na Azję Express, bo super obsadę tej edycji udało się zmontować.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Może skuszę się z ciekawości na Azję Express (pierwszą edycję oglądałem i była ok), ale chyba nie w tv, trzeba będzie oglądać online aby oszczędzić czas. Do tego jak zawsze będę zerkać na wywiady Wojewódzkiego oraz głupawe, ale zabawne Diabelnie boskie i na Twoja twarz brzmi znajomo jak starczy czasu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
"Siły Specjalne Polska" i sprawdzę pierwsze odcinki "Azji Express" oraz "halo, tu Polsat".
Słuchajcie, a chciałem zapytać odnośnie programów typu reality- czy wolicie, żeby brali w nich udział celebryci jak w Azja Express i Agent czy zwykli uczestnicy mało znani jak w The Traitors - Zdrajcy czy Farma? I czy to ma dla was znaczenie czy raczej oglądacie dla formuły programu? Pamiętam, że kiedyś Agent był ze zwykłymi uczestnikami, ale potem Agent Gwiazdy zrobili.
Zawsze wolę zwykłych ludzi. Zmęczony jestem celebrytami i dlatego odpuszczam "Taniec z gwiazdami", czy też "Twoja twarxlz brzmi znajomo".
Jeśli chodzi o "The Voice", to odpuściłem jakieś 8 lat temu. Nie da się już słuchać tych samych piosenek. Cieszę się, że powróci "Must be the music", bo może będzie więcej autorskich utworów.
Jeśli chodzi o "The Voice", to odpuściłem jakieś 8 lat temu. Nie da się już słuchać tych samych piosenek. Cieszę się, że powróci "Must be the music", bo może będzie więcej autorskich utworów.
-
- Administrator
- x 83
Dla mnie ważniejszy był format. Oglądałem wszystkie edycje "Agenta", nieważne czy był ze zwykłymi uczestnikami czy z celebrytami. A ten program zawsze miał dobry i ciekawy scenariusz i niebanalne konkurencje.
Powyżej była dyskusja o "zwykłych ludziach" i właśnie tacy zadebiutowali w tym tygodniu w reaktywowanej "Randce w ciemno" - tym razem nie w TVP, a na Polsacie.
Gąs jako prowadzący mnie momentami trochę irytuje, bo za bardzo podnieca się sztucznie kandydatkami i jak dla mnie tak bardzo chce być śmieszny, że aż nie jest. Typowe u niego. Sam program ok, ale na minus, że na koniec nie pojawiło się losowanie wycieczek. Wygląda na to, że ich już nie ma? To zawsze było najciekawsze, bo przy okazji emisji materiału ze wspólnych wakacji, pary wracały do studia i się dowiadywaliśmy, czy z tej mąki będzie chleb czy nie.
Gąs jako prowadzący mnie momentami trochę irytuje, bo za bardzo podnieca się sztucznie kandydatkami i jak dla mnie tak bardzo chce być śmieszny, że aż nie jest. Typowe u niego. Sam program ok, ale na minus, że na koniec nie pojawiło się losowanie wycieczek. Wygląda na to, że ich już nie ma? To zawsze było najciekawsze, bo przy okazji emisji materiału ze wspólnych wakacji, pary wracały do studia i się dowiadywaliśmy, czy z tej mąki będzie chleb czy nie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
- Administrator
- x 83
Obejrzałem z ciekawości tę "Randkę..." i mam podobne wrażenie, co do Gąsowskiego. Kiedy pojawiła się dziewczyna w czerwonej sukience, to on zaczął trochę wariować i rozmijał się z rolą prowadzącego. Nie planuję oglądać kolejnych odcinków, chyba że pojawi się odcinek z parami jednopłciowymi. To zobaczę z ciekawości. Może Polsat też zrobi taki eksperyment jak w "Tańcu z gwiazdami"?
Też mnie zaskoczyło to, że nie było losowania wycieczek. Może ta kwestia wyjaśni się później i np. pary otrzymują z góry narzucony wyjazd w konkretne miejsce?
Też mnie zaskoczyło to, że nie było losowania wycieczek. Może ta kwestia wyjaśni się później i np. pary otrzymują z góry narzucony wyjazd w konkretne miejsce?
Zaczerpnąłem języka i niestety faktycznie w tym sezonie nie będzie wyjazdów. Wszystko przez mały budżet. Początkowo ten program realizowany był dla kanału tematycznego - Polsat Rodzina. Z tego powodu prowadzenie odrzucił też Tomasz Kammel. Dopiero po jego produkcji, gdy zobaczono pierwsze odcinki, stwierdzono, że jest potencjał na główną antenę, gdzie też finalnie program zadebiutował. No, ale mądry Polak po szkodzie.Dawidek pisze: 2025-10-05, 21:39

A tu wypowiedź Kammela, tłumaczącego, dlaczego odrzucił po latach propozycję prowadzenia znowu "Randki w ciemno". "Zapytałem, jakie warunki. Powiedziano mi, co nie jest już tajemnicą, że to będzie w jednej z małych stacji Polsatu, tych satelickich, na co powiedziałem, że to fajny pomysł, świetny, bo to pewnie będzie ten sam format, który ja znam ze świata, ta nowożytna »Randka w ciemno«, bardzo sympatyczny, ale ja bym chciał być na dużej antenie. I jeżeli rozmowa jest o dużej antenie, no to wtedy proszę bardzo, a na małą to ja trochę nie mam ani czasu, ani przestrzeni, bo mam gdzie indziej dużo pracy. Argumentowałem to, że macie gotowy program na małą antenę, który może być retransmitowany do ramówki na dużej, nie musicie ponosić kosztów, zróbmy to. Okazało się, że to niemożliwe" - https://plejada.pl/tomasz-kammel-odmowi ... ji/xq59xnn
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
- Administrator
- x 83
Kilka dni temu ukazała się notka na temat oglądalności pierwszego odcinka "Randki w ciemno". Program obejrzało ponad pół miliona widzów (wg Nielsena): https://www.press.pl/tresc/89643,taka-o ... rowadzacym .
Dzisiaj na Polsacie był drugi odcinek. Widziałem zapowiedź programu na nagraniu z kanału Polsat Doku (nagranie pochodziło z dzisiejszego ranka).
Dzisiaj na Polsacie był drugi odcinek. Widziałem zapowiedź programu na nagraniu z kanału Polsat Doku (nagranie pochodziło z dzisiejszego ranka).