"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mateusz s 19.01.97
x 6

Re: "MnS" w Polsce

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Dawidek pisze: 2025-06-29, 21:24
BeLieF pisze: 2025-06-21, 16:48 Program Red Carpet TV pokazuje że w dniu 8.07 po godzinie 20:00 pokazane zostaną odcinki 8426 i ..... 8308 ::loll:: Czyli nie dość że nie wznawiamy emisji premierowej, to jeszcze Red Carpet cofnie się względem tego co było już emitowane na Vidoc TV ::plask wczolo:
https://programtv.naziemna.info/program ... v,08-lipca
Mogę potwierdzić powyższe słowa. Dziś przeglądałem program Onetu i w poniedziałek, 7 lipca zostanie pokazany odcinek 8858, którego nie ma na RED GO. A potem odcinek "A" ( :zeby: ::plask wczolo: ) i po tym rozpocznie się o mniej więcej o tych samych godzinach co zawsze emisja od odcinka 8308.
Adex-fan Brooke pisze: 2025-06-23, 22:46 Czy ktoś wie coś więcej lub ma nową odpowiedź, kiedy przywrócą Modę w RedGo? Przecież pisali, że zrobią to jak przygotują odcinki.
Wierzysz w nich jeszcze? Bo ja z każdym dniem tracę wiarę i zaufanie.
Ja już resztki zaufania do Red carpet TV po takich numerach dawno straciłem,a te ostatnie wyczyny tylko to potwierdzają ::plask wczolo:
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Red Carpet 2h temu dał post na FB, że na nowe odcinki zapraszają po wakacjach, bo lipiec i sierpień przerwa wakacyjna. Pożyjemy, zobaczymy. ::krzyw::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mateusz s 19.01.97
x 6

B@r pisze: 2025-07-01, 21:49 Red Carpet 2h temu dał post na FB, że na nowe odcinki zapraszają po wakacjach, bo lipiec i sierpień przerwa wakacyjna. Pożyjemy, zobaczymy. ::krzyw::
Wcale bym się nie zdziwił gdyby przerwa wakacyjna od mody na sukces zamieniła się w całkowite wywalenie z anteny ::kwasny:: :zmiesz::
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

4 miesiące przerwy wakacyjnej to bardzo długo(liczę okres od przerwania emisji w RedGo - początek maja) i widownia która była w Red Carpet a nie miała RedGo po prostu może nie wrócić - przerabialiśmy to już podczas emisji w TVP i przerw wakacyjnych tam.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pogubiłem się - ten powrót zapowiedziany oznacza powrót nowych odcinków na platformie RedGo czy powrót tylko do telewizji jakichś odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Chyba jedno i drugie, bo przecież przerwa trwa w RedGo a zaraz skończą się premiery w Red Carpet.
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

B@r pisze: 2025-07-01, 21:49 Red Carpet 2h temu dał post na FB, że na nowe odcinki zapraszają po wakacjach, bo lipiec i sierpień przerwa wakacyjna. Pożyjemy, zobaczymy. ::krzyw::
A po wakacjach napiszą, że na nowe odcinki zapraszają w 2026... :roll: Żałosne. Totalny brak szacunku dla widzów, którzy wykupili abonament, a funduje się im 4-miesięczną przerwę (i to tylko optymistyczny wariant na tą chwilę). Zresztą ok, zrozumiałbym już nawet i to, gdyby za każdym razem nie ściemniali. Przecież na początku pisali o kilku dniach przerwy i powrotem z 2 odcinkami dziennie. Chyba, że mieli na myśli, że "kilka" to 120. ::loll::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Awatar użytkownika
Cynthia
x 42

Post autor: Cynthia »

Marcus pisze: 2025-06-23, 10:27 Ja już olałem Red Go. Nie zamierzam odnawiać abonamentu, bo wcale nie ma gwarancji, że przedłużą o ten czas za miesiące bez Mody. Zacząłem oglądać sezon 36. na YouTubie (jak już wcześniej wspominałem, przy płatnym członkostwie 7,99 zł / miesiąc). Jedynym problemem było to, że w Red Go stanęło na odcinku 8857, a sezon 36. zaczął się od odcinka 8860. Sezon 35. nadają w ramach "live streamingu", więc jak ktoś bardzo chce, to może poczekać na te 2 brakujące odcinki.
Czy ktos wie co było w tych dwoch odcinkach? Czy coś istotnego? Zaczelam oglądać na YT sezon 36 i na razie nic mi nie brakuje. Szkoda tylko jakości. Przydalby się tez temat na forum dla youtubowiczow 😉
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Co do osobnego tematu o "MnS" na Youtube, nie jest to zły pomysł, możecie go założyć. Pytanie tylko, w którym dziale miałby on powstać.
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Też o tym myślałem. Może na tą chwilę niech będzie w dziale spoilerowym, a jeśli okaże się, że niestety jest to jedyne dostępne źródło w Polsce (nie licząc zabawy z VPN i serwisami zagranicznymi) to można by wtedy przenieść do niespoilerowego.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Dawidek
Administrator
x 83

Zauważyłem, że temat już powstał. Mam nadzieję, że będzie on popularny. Jeśli będziecie chcieli przenieść wątek do innego działu - dajcie znać. :wink:
Mateusz s 19.01.97
x 6

Na razie niech będzie w tym dziale jaki jest, a co potem, to się zobaczy :)
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Ja bym może dał tylko inną nazwę tematu, np. "Bieżące odcinki - oficjalny kanał YouTube B&B", czy coś w tym stylu, żeby nie myliło się z innymi rzeczami z YouTube, dotyczącymi MnS.
Dawidek
Administrator
x 83

@Marcus , dziękuję za propozycję nazwy tematu. Zostało podmienione. Myślę, że tytuł jest wystarczająco jasny i nie muszę dopisywać precyzującej informacji w poście założycielskim wątku.
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Od odcinka 9018 na kanale YouTube dostępna jest polska ścieżka dźwiękowa. Słucha się tego jak dubbingu kiepskiej jakości, ale dla osób, które mówią tylko w naszym języku, jest to jakaś alternatywa.

Być może są jakieś aplikacje, bazujące na sztucznej inteligencji, które mogłyby zrobić takie ścieżki dźwiękowe również dla wcześniejszych odcinków i które byłyby nieco lepsze. :wink:
ODPOWIEDZ