"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Re: "MnS" w Polsce

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Ja teraz oglądam na oficjalnym kanale odcinki z 2005 roku i widziałem, że też tam jest polska ścieżka dźwiękowa. Jednak Ci lektorzy - męski i damski mnie przerażają, nie mówiąc o tłumaczeniu i szybko wyłączyłem. ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Nie dość że ta Ai ścieżka w losowym odcinku z 2005 roku brzmi jak kiepska podróba syntezatora Ivona, to jeszcze w losowo odtworzonym przeze mnie odcinku tłumaczenie zrobiło z Brooke, Bridget i Stephanie mężczyzn ::loll:: Dla osób które nie rozumieją angielskiego byłyby lepsze napisy po "polsku"(czyt wygenerowane przez AI) niż coś takiego.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Jeśli pojawi się tłumaczenie na polski odcinków od 8857 wzwyż - tak by można było oglądać po kolei od momentu przerwania emisji na RED Go - wtedy dla mnie pojawi się jakaś alternatywa. Angielski znam coraz lepiej, ale bardziej w formie pisemnej niż dźwiękowej. Wolę więc nie ryzykować oglądania w oryginale. Do dubbingu nie jestem przekonany, wolałbym napisy.
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

Zauważyłem, że oglądając kanał YouTube "B&B" korzystając z przeglądarki internetowej, a nie z aplikacji, jest możliwość wygenerowania polskich napisów. Problemem jest to, że dla sezonu 36. nie wyświetlają się one poprawnie w żadnym języku (wyjątkiem są pojedyncze odcinki). Zamiast tego pojawiają się jakieś cyferki. Dziwne, że osoby odpowiedzialne za kanał do tej pory tego nie zauważyły.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Dawidek
Administrator
x 83

Przeglądałem dziś program TV na Onecie. Red Carpet nie będzie emitował serialu w nadchodzącym tygodniu! Nie dość, że się cofnęli, to teraz w ogóle zawiesili emisję. Dziwne. Vidoc TV kontynuuje bez większych zmian.
Dawidek
Administrator
x 83

Dzisiaj ujawniono, że 1 sierpnia dojdzie do zmiany nazwy kanału Red Carpet na Show TV. W ofercie programowej ma znaleźć się "MnS". UWAGA! Artykuł zawiera spoilery!: https://satkurier.pl/news/245051/show-t ... ercie.html . O "MnS" czytacie na własna odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zapowiadają, ze tam będą nowe odcinki, ale co z aplikacją RedGo? Gdzie w końcu będą najpierw dalsze odcinki?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mateusz s 19.01.97
x 6

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Szczerze mówiąc, nie zdziwiłbym się, gdyby odcinki "Mody..." po wakacjach były najpierw na VOD a potem na Show TV.
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gdzie najpierw to już nie takie ważne w sumie, ale aby wreszcie były dalsze i najlepiej po jednym dziennie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mateusz s 19.01.97
x 6

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

Adex-fan Brooke pisze: 2025-07-30, 17:53 Gdzie najpierw to już nie takie ważne w sumie, ale aby wreszcie były dalsze i najlepiej po jednym dziennie.
Dokładnie tak, a nie takie cyrkulacje jakie były swego czasu na TVP1 bo mnie takie sztuczki denerwowały ::kwasny::
Idź na całość a tu zonk
nołbady
x 13

Post autor: nołbady »

Adex-fan Brooke pisze: 2025-07-30, 17:53 najlepiej po jednym dziennie.
Powinni dotrzymać słowa i udostępniać po dwa odcinki. Pamiętajmy o subskrybentach, którzy zostali poszkodowani. Poza tym po tak długiej przerwie nam się to po prostu należy.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Imho to już lepsza opcja 7 odcinków tygodniowo ale po jednym. 2 odcinki dziennie zwiększą niebezpiecznie prawdopodobieństwo powtórzenia się sytuacji i chyba lepiej tego uniknąć. Rekompensata powinna być inna: przedłużenie subskrybcji za darmo o tyle miesięcy ile była przerwa w emisji, lub obniżenie na ten czas opłaty.
Dawidek
Administrator
x 83

@BeLieF ma rację, z tą różnicą, że zostawiłbym 5 odcinków w tygodniu. Nie wszyscy mają tyle czasu, by oglądać dwa odcinki dziennie. Ja aż tak tyle nie mam, a chcę być na bieżąco.

Podejrzewam, że nadawca nie pójdzie nam na rękę i nie przedłuży subskrypcji lub obniży opłaty, bo uzna, że przecież w serwisie można oglądać inne pozycje, "MnS" jest tylko częścią ich regularnej oferty.
Nie wiem, czy ich interesuje to, kto co ogląda, najważniejsze by kasa się zgadzała. Wydaje mi się, że najważniejsze dla operatorów serwisów streamingowych jest to, jaką popularnością cieszy się konkretny tytuł.
nołbady
x 13

Post autor: nołbady »

Odcinki tak szybko nie są usuwane. Można oglądać w dowolnym momencie, to nie telewizja. Ja lubię sobie robić maratony w weekendy. Jakaś rekompensata się należy. Skoro nie przedłużą subskrypcji, to przynajmniej niech będą te dwa odcinki dziennie przez tyle czasu, ile trwała przerwa.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Od poniedziałku Show TV znowu przeskoczy z emisją: o 11:00 zostaną wyemitowane odcinki 8831 i 8832, o 20:15 emisja odcinków 8833 i 8834.
https://programtv.onet.pl/program-tv/etv-473?dzien=2
ODPOWIEDZ